Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Χέρι χέρι τρομοκράτες και …δημοσιογράφοι

Στα 30 περίπου χρόνια που δρούσε η 17Ν, ανεξάρτητα από τη γνώμη που έχει κανείς για τη δράση της, τις επιδιώξεις και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούσε, κανένας από τους απλούς πολίτες δεν αισθάνθηκε έστω και για μια στιγμή απειλούμενος…
Ακόμα και μετά το θάνατο του άτυχου Αξαρλιάν…
Γι αυτό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έφτασαν να επικροτούν την αιματηρή δράση της οργάνωσης, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια…
Και μιλάμε για μια οργάνωση που άφησε πίσω της περισσότερα από 20 φέρετρα…
Σήμερα με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα και της Σέχτας Επαναστατών με τα τυφλά χτυπήματα σε βάρος αστυνομικών, τραπεζών, τηλεοπτικών σταθμών, αστυνομικών τμημάτων, έχω την εντύπωση ότι κανείς πλέον δεν αισθάνεται ασφαλής όταν κυκλοφορεί στο δρόμο, όταν πηγαίνει στην τράπεζα για κάποια συναλλαγή…
Και ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει νεκρό από τη δράση τους!
Περισσότερο όμως και από τους τρομοκράτες, τον απλό πολίτη τρομοκρατούν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί με την ανασφάλεια που καλλιεργούν με όσα καθ΄ υπερβολή λένε για τη δράση των νεόκοπων τρομοκρατικών οργανώσεων.
ΘΑ μπορούσε να θρηνούσαμε εκατόμβη νεκρών αν έσκαγε… λένε και ξαναλένε από χθες το πρωί δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κανάλια κι εφημερίδες… για τη βόμβα στο Citibank…
«Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά η έκρηξη που δεν έγινε, αν γινότανε, θα θρηνούσαμε εκατοντάδες θύματα, θα ισοπεδωνόταν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο» έλεγε πριν από λίγο και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
Βέβαια Νίκο, ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια και ήταν βαμμένη κίτρινη (σαν τη δημοσιογραφία σου) δεν θα ήταν γιαγιά αλλά τρόλεϊ στη Γραμμή Σταθμός Λαρίσης - Κουκάκι.
Με τα ΑΝ όμως δεν κάνεις δημοσιογραφία άλλο πράγμα κάνεις…

{Από τα στοιχεία που περισυνέλεξαν οι διωκτικές αρχές δεν μπορούν να είναι σίγουρες αν οι τρομοκράτες είχαν προγραμματίσει την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου ή απλώς ήθελαν να δηλώσουν δυναμικό «παρών»} γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ.
Παρόλα αυτά οι έγκυροι επιμένουν, με τα ΑΝ αυτό και ΑΝ εκείνο ότι θα είχαμε αυτό και κείνο… και μάλιστα όταν είναι γνωστό ότι τα μέλη του Ε.Α –κατά την αστυνομία –άφησαν την αυτοκίνητο-βόμβα με τα 60 κιλά εκρηκτικής ύλης, στο προαύλιο της Citibank στην Κηφισιά κάνοντας τόσο πολύ θόρυβο ώστε να τους αντιληφθεί ο φρουρός της τράπεζας και να ειδοποιήσει την …αστυνομία.
Τείνω λοιπόν να πιστέψω ότι ή κάποιο αόρατο νήμα συνδέει τους τρομοκράτες με δημοσιογράφους και πολιτικούς με κοινό στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και τη συντηρητικοποίηση της κοινωνίας ή έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους δημοσιογράφους και πολιτικούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για ίδιον όφελος.
Και γι αυτό είναι περισσότερο επικίνδυνοι από τους τρομοκράτες.
Ήθελαν αίμα, ΘΑ μπορούσαν να είχαν σκοτώσει αστυνομικούς αποφαίνεται ο βραβευμένος από το FBI Χρυσοχοϊδης και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ΕΛ.ΑΣ… μετά το χτύπημα με Καλάσνικοφ της κλούβας των ΜΑΤ παραμονές Χριστουγέννων.
ΘΑ μπορούσαν να είχαν σκοτώσει και τους τρεις αστυνομικούς, είναι διψασμένοι για αίμα συμφωνούν και πάλι Χρυσοχοϊδης και παπαγαλάκια μετά το χτύπημα της περιπόλου έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και τον τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού.
Λίγες μέρες μετά φθάνει δια της γνωστής οδού στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ και η προκήρυξη του Ε.Α που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Χρυσοχοϊδη ότι διψούν για αίμα, παραδέχονται ότι απέτυχαν και υπόσχονται την επόμενη φορά να πετύχουν…
Στο μεταξύ λίγο μετά το χτύπημα του Ε.Α στα Εξάρχεια εμφανίζεται νέα «επαναστατική» οργάνωση, η Σέχτα Επαναστατών που χτυπά με 20 σφαίρες τη σκοπιά του αστυνομικού τμήματος Κορυδαλλού χωρίς να καταφέρουν όχι να σκοτώσουν αλλά ούτε να γρατζουνίσουν το σκοπό αστυφύλακα.
Στην προκήρυξη που στέλνουν λένε πως ήθελαν να σκοτώσουν αλλά… δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά και προειδοποιούν για πολλά φέρετρα στο μέλλον.
Λένε ακόμα πως εκτός από τους αστυνομικούς στο στόχαστρό τους είναι και μεγαλοδημοσιογράφοι, οικονομικοί παράγοντες κλπ και πως θα ΄ρθει η ώρα τους…
Πράγματι λίγες μέρες μετά 4 οπλοφόροι κάνουν επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ με θύματα τα παμπρίζ 4 αυτοκινήτων και αναστατώνουν το κανάλι με τη χοντρή κόντρα μεταξύ των τηλεαστέρων (Τριανταφυλλόπουλος, Χαρδαβέλας, Παυλόπουλος μέχρι και η Νικολούλη) για το ποιος απ΄ όλους ήταν στο στόχαστρο.
ΘΑ μπορούσε να είχαμε νεκρούς αν υπάλληλοι του σταθμού ήταν μέσα στα αυτοκίνητα που χτυπήθηκαν ακούσαμε από το δελτίο ειδήσεων και τις διάφορες εκπομπές του καναλιού…
Εντάξει το εμπεδώσαμε ΘΑ μπορούσε να είχαν ισοπεδώσει ένα πολυώροφο κτίριο αν έσκαγε η βόμβα… αλλά ΔΕΝ έσκασε….
ΘΑ μπορούσαν να σκοτώσουν αστυνομικούς, υπαλλήλους, περαστικούς ΑΝ… δεν έριχναν στο γάμο του Καραγκιόζη αλλά ΔΕΝ σκότωσαν…

Το μόνο τελικά που καταφέρνουν τρομοκράτες και δημοσιογράφοι είναι να τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες που αισθάνονται παγιδευμένοι ανάμεσα σε τυχαία τρομοκρατικά χτυπήματα, τη δράση συμμοριών, την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας και την ανικανότητα της κυβέρνησης.

.

12 σχόλια:

Τσούγδω είπε...

Ένα πράγμα φοβάμαι, πως αν η κοινωνία δεν αντιδράσει όπως όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις φουστιές περιμένουν, τότε θα έχουμε και θύματα.
Δεν είναι τυχαίο όπως κι εσώ επισημαίνεις ότι σπάει ο διάολος το ποδάρι του και κατά περίεργο τρόπο καμία σφαίρα δε βρίσκει το στόχο της. Απλά οι εντολείς των "τρομοκρατών" δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο να θελήσουν και θύματα.

Swell είπε...

Λύκε δεν είναι ηλίθιοι, απλά εξοφλούν επιταγές και οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Σε ό,τι αφορά δε τη δημοσιογραφάρα Χατζηπαπάρα, ΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

pentanostimi είπε...

με τον τρόμο να κυριαρχει στην κοινωνια αντε να δουμε ασπρη μέρα
ας ειν' καλα τα προβατα και τα σκλιά πουλεγε κι ο χάρι κλιν[καποτε]

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Με την ανικανότητα της αστυνομίας και της κυβέρνησης αλλοίμονό μας αν αποφασίσουν να έχουν θύματα...

@Swell:
Επιταγές με πολλά μηδενικά στο τέλος...


@Ελλην vs chaos:
Στον κόσμο σου όπως πάντα...


@pentanostimi:
Αυτός νομίζω είναι ο στόχος, η τρομοκράτηση της κοινωνίας...

Ανώνυμος είπε...

Πάνε να μας ΄φεουν σιγα σιγα στο παλαιό και γνωστό ρητό: Τρώγε το φαί σου, αγαπα το κελί σου και διαβαζε πολύ. Με τη διαφορά οτι κελι φαγητο και αναγνωσματα είναι με τη χορηγία της κυβερνησης!

monahikoslikos είπε...

@Ανεργοι Δημοσιογράφοι:
Μάλλον εδώ θέλουν να μας φέρουν

Meropi είπε...

Εμένα με απασχολεί πάντως το ερώτημα. Ήθελαν οι δράστες πολλά (αθώα) θύματα ή επίτηδες δεν πυροδοτήθηκαν τα εκρηκτικά, οπότε δεν ήθελαν τέτοιες απώλειες?
Όσον αφορά τη "17 Νοέμβρη" πιστεύω ότι την είχαν υπερτιμήσει, τόσο οι Δημοσιογράφοι, όσο και η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να μείνει η δράση της τόσα χρόνια ατιμώρητη. Ελπίζω να μη γίνει το ίδιο και με τα νέα "φρούτα" που μας προέκυψαν.

monahikoslikos είπε...

@Meropi:
Για μένα είναι προφανές ότι δεν ήθελαν θύματα αλλιώς δεν εξηγείτε γιατί κάνανε τόση φασαρία για να αφήσουν το αυτοκίνητο βόμβα 2 μέτρα πιο κοντά στο κτίριο και τους πήρε χαμπάρι ο φρουρός.
Τα υπόλοιπα για αστοχία υλικού είναι πολύ βολικά για λαϊκή κατανάλωση.
Σου θυμίζω ότι και στην περίπτωση του Σάβα Ξηρού υπήρξε "αστοχία" υλικού και έσκασε μόνο ο πυροκροτητής γιατί αν έσκαγε η βόμβα θα τον είχε κάνει σκόνη και δεν θα μπορούσε να μιλήσει και να οδηγήσει στην ...προαναγγελμένη εξάρθρωση της 17Ν.
Όσο για το πως η 17Ν έμεινε ατιμώρητη τόσα χρόνια, μετά από χρόνια ερευνών όπου και όπως μπορώ και τη συστηματική παρακολούθηση των 2 δικών που έγιναν (έχω διαβάσει τα πλήρη πρακτικά) έχω καταλήξει ότι από την αρχή είχαν υψηλή ...προστασία, όπως φαίνεται να έχουν και οι καινούργιοι που δρουν με διαφορετικά ονόματα για να φαίνονται πολλοί.

Alex είπε...

Όπως πάντα εύστοχος στην ανάλυση ενός κακογραμμένου σεναρίου, αυτό που με χαλάει είναι η αναφορά στον βραβευμένο από το FBI Χρυσοχοϊδη, τι τον ήθελες αυτόν τον άχρηστο, άφησε τον στην αφάνεια μπας και τον ξεχάσουμε.Με όλους αυτούς τους σκερβελέδες σχεδιάζει να μας κυβερνήσει ο Γιωργάκης, δυστυχώς.....

monahikoslikos είπε...

@Alex:
Δεν μπορώ να τον αφήσω το Χρυσοχοϊδη γιατί αν προσέξεις καλά τις δηλώσεις του στο ίδιο βρόμικο σενάριο με τους τρομοκράτες παίζει.
Ο καθένας στο ρόλο του βέβαια...

marianaonice είπε...

"ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια και ήταν βαμμένη κίτρινη (σαν τη δημοσιογραφία σου) δεν θα ήταν γιαγιά αλλά τρόλεϊ στη Γραμμή Σταθμός Λαρίσης - Κουκάκι.
Με τα ΑΝ όμως δεν κάνεις δημοσιογραφία άλλο πράγμα κάνεις…"

Τι να πω περισσότερο;;
Τα είπες όλα!!

Και οι σκοποί βέβαια αυτής της δημοσιογραφίας είναι ευνόητοι!
Το παιχνίδι που παίζεται από όλους αυτούς είναι πολύ βρώμικο!

monahikoslikos είπε...

"Το παιχνίδι που παίζεται από όλους αυτούς είναι πολύ βρώμικο!"...
Βρώμικο, Μαριάννα μου, αλλά προσοδοφόρο...
Βέβαια τώρα που μπλέξαν οι γραμμές τους με τη σέχτα των ...τρομοκρατών τρέχουν και δεν φτάνουν.
Άποψή μου πάντως είναι ότι οι απειλές θα μείνουν απειλές και ότι επειδή τα ανοικτά εθνικά θέματα είναι πολλά και κρίσιμα κάποιοι με όχημα τον τρόμο επιδιώκουν να εντάξουν τους μεγαλοδημοσιογράφους σε ένα ενιαίο επικοινωνιακό κέντρο που διεκδικεί την εξουσία από τους επι μέρους νταβατζήδες των μίντια... για την επίτευξη υπόπτων σχεδίων.