Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες


Μεσούσης της οικονομικής κρίσης και με τα υπάρχοντα ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα) να μετράνε ήδη απώλειες σε διαφημιστική δαπάνη η υπό έκδοση εφημερίδα REAL NEWS που θα εκδίδει από την Κυριακή ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο συνέταιρος του Ανδρέας Γ. Κουρής προαναγγέλλουν εκπλήξεις και ανατροπή των νόμων της αγοράς και των επενδύσεων.
Διαβάζω στο mediablog ότι όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής «το συνολικό κέρδος κάθε αγοραστή του φύλλου θα φτάνει τα 60 €».
Όπως εύστοχα επισημαίνει ο συντάκτης του mediablog «Μιλάμε δηλαδή για επένδυση πιο αποδοτική κι από τα τοξικά ομόλογα της Lehman Brothers.
3 βάζεις, 60 παίρνεις».
Κατά τα λοιπά η REAL NEWS όπως βλέπετε και στο λογότυπό της (πάνω αριστερά) θα είναι η «αληθινή εφημερίδα» και όχι όπως οι άλλες οι ψεύτικες που στηρίζονται στις …προσφορές και τα DVD.

Έχω άδικο τώρα εγώ να σκέπτομαι ότι η αθρόα ρευστότητα που φαίνεται να υπάρχει πίσω από την υπό έκδοση εφημερίδα πιθανό να μην είναι και τόσο …αθώα για να επενδύεται σε μια εφημερίδα που θα τυπώνεται σε 200 χιλιάδες φύλλα με φιλοδοξία να πουλάει τα 55-60 χιλιάδες;




.

5 σχόλια:

Swell είπε...

Λύκε ξέρεις κάτι και αμφισβητείς το ότι Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΗΘΙΝΗ";

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Λύκε για μαςδουλεύουνε
πάσχουνε και πονάνε
και το τραπεζι στρώνουνε
μόνοι να καλοφάνε.

Θαύματα μάλλον γίνονται
μ΄αυτές τις προσφορές
αλήθεια ποιός πληρώνει;
θα μάθουμε ποτές;

monahikoslikos είπε...

@Swell: Καλοταϊσμένα ζωϋφια, κάτι σαν τσιμπούρια μου μοιάζουν

@ξημεράκης φάνης: αναμείνατε στο ακουστικό σας και ΔΕΝ θα μάθετε ποτέ.

tzonakos είπε...

Εξαιρετικό θέμα.
Πάντως απο φυλλάδες... αφθονούν στην Ελλάδα. ...

monahikoslikos είπε...

@tzonakos: Να δω τώρα που δεν πήγε όπως περίμενε (86.350 φύλλα σ΄όλη την Ελλάδα) τι θα κάνουν οι διαφημιστές, θα συνεχίσουν να του τα "χώνουν" ή θα πάει άκλαυτος...