Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Σικέ το κράξιμο του Σπίνου από τον Παπαγιάννη

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με αυτή τη βρομερή συναλλαγή, κάτω από το τραπέζι και το διορισμό από τον υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλου, στη θέση του αντιπροέδρου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας ενός άσχετου με θέματα υγείας, του δημοσιογράφου Σπίνου αλλά….
Παρακολουθούσα χθες βράδυ το «αποκαλυπτικό δελτίο» στο κανάλι extra3 και με έκπληξη (αλήθεια γιατί η έκπληξη;) άκουσα τον παρουσιαστή του δελτίου και διαχειριστή του blog pressmme, Γιάννη Παπαγιάννη να χαριεντίζεται με το δημοσιογράφο Άρη Σπίνο που όλο το απόγευμα τον ξέσκιζε από το blog του για βρόμικη συναλλαγή με τον υπουργό Υγείας.
«Αποδέχτηκα το διορισμό χωρίς καμία αμοιβή για να βοηθήσω το φίλο μου που τοποθετήθηκε διοικητής στο νοσοκομείο και ζήτησε τη βοήθειά μου» έλεγε «απολογούμενος» ο Σπίνος και τόνιζε ότι «η θέση είναι άμισθη και δεν θα παίρνω ούτε ένα ευρώ για τη συμμετοχή μου στη διοίκηση του νοσοκομείου».
«Το ξέρω, το ξέρω προκύπτει κι από το δικό μου ρεπορτάζ ότι δεν θα παίρνεις αμοιβή» επιβεβαίωνε το Σπίνο ο Παπαγιάννης αλλά το θεωρώ απαράδεκτο συμπλήρωνε ο παρουσιαστής.
Και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δηλαδή ο Παπαγιάννης και ξέπλενε το συνεργάτη του και κρατούσε αποστάσεις για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος.
Σήμερα ο Παπαγιάννης μέσα από το blog του συνέχισε το κράξιμο του Σπίνου… για ξεκάρφωμα.
Έψαξα λοιπόν και βρήκα την απόφαση καθορισμού της μηνιαίας αποζημίωσης των Αντιπροέδρων και
των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Νοσοκομείων που αναφέρει η υπουργική απόφαση διορισμού του Σπίνου όπου αναφέρεται ότι:

«Ο Αντιπρόεδρος, τα Μέλη και ο Γραμματέας για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Διοικητικών
Συμβουλίων των Νοσοκομείων του ΕΣΥΚΑ, πλην του Διοικητή και του Αναπληρωτή Διοικητή αυτών, αμείβονται κατά συνεδρίαση ως κατωτέρω:
Αντιπρόεδρος: Εκατόν εβδομήντα πέντε ευρώ (175 €) κατά συνεδρίαση και μέχρι επτακόσια (700€) μηνιαίως».

Δηλαδή το «ούτε ένα ευρώ» που λένε οι Σπίνος και Παπαγιάννης μεταφράζεται σε 700 ευρωπουλάκια το μήνα.
Δεν είναι πολλά αλλά δεν είναι και λίγα.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: