Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΟ ΜΥΡΙΖΕΙ...

Τώρα θέλετε εσείς να πιστέψω πως την ώρα που βράζει το καζάνι της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και είναι έτοιμο να εκραγεί στέλνοντας στο διάολο κυβέρνηση και τρόϊκα, την ώρα που φτάνουν απανωτά τα μηνύματα από το χώρο της Δικαιοσύνης για αντισυνταγματικότητα των μέτρων, την ώρα που πυκνώνουν οι μυστικές διαβουλεύσεις του Παπανδρέου για τα εθνικά θέματα που εξόργισαν ως και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, την ώρα που το ποτάμι της οργής φουντώνει και ενόψει γενικής απεργίας κάποια σούργελα (όπως τουλάχιστον τους γνωρίσαμε από τις κατά καιρούς συλλήψεις και «εξαρθρώσεις» της τρομοκρατίας) που παριστάνουν τους επαναστάτες κατάφεραν να ανιχνεύσουν λέει το κενό ασφαλείας και να στείλουν το φάκελο με τα εκρηκτικά τσιφ στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη.
Ίσως ακόμα να θέλετε να πιστέψω ότι τρομοκράτες που ως τώρα χρησιμοποιούσαν τα εκρηκτικά με τον τόνο για να πετύχουν μια έκρηξη της προκοπής ξαφνικά απέκτησαν τέτοια τεχνογνωσία που κατάφεραν να ισοπεδώσουν ολόκληρο τον 7ο όροφο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης (σήμερα υπουργείο Προστασίας(?) του Πολίτη) και να σκοτώσουν τον υπασπιστή του υπουργού με ελάχιστη εκρηκτική ύλη που χωρά σε ένα ταχυδρομικό φάκελο.
Μα αν τα πράγματα ήτανε έτσι απλά τότε θα ήταν εξόχως σοβαρά και ανησυχητικά.
Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά καθόλου δεν θα με εκπλήξει αν κάποια στιγμή μάθουμε πως η επιστολή-βόμβα δεν ανέβηκε στον 7ο όροφο αλλά κατέβηκε στον 7ο όροφο από τα ψηλότερα σκοτεινά δώματα των μυστικών υπηρεσιών.


.

20 σχόλια:

Swell είπε...

Πολύ περίεργο όντως. Λες και τα παιδιά πήραν PhD σε χρόνο dt. Αλλά Νατάσα είναι μόνο μία. Οπότε, μάλλον δίκιο έχεις Λύκε, πρόκειται για ενδοοικογενειακή υπόθεση για να σφίγξουν οι κώλοι μας.

dyosmaraki είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Λύκε. Αυτές οι ενέργειες θυμίζουν έντονα μεταπολιτευτική περίοδο. Τα ίδια γίνονταν και τότε.
Το μόνο που λυπάμαι είναι η απώλεια ανθρώπινων ζωών στο όνομα των μυστικών και σκοτεινών διαδρομών που κάποιοι επινοοούν για να απορποσανατολίσουν τη κοινή γνώμη...

αντωνης είπε...

Πολλη βρωμιά, συμφωνω.
Τελικα μηπως δεν ειναι και πολυ βλακες οι "αντιεξουσιαστες";

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Κι όσο μαζεύονται οι πληροφορίες για το πως έγινε τόσο περισσότερο μου ...βρωμάει...

monahikoslikos είπε...

@dyosmaraki:
Ενέργειες αποπροσανατολισμού, για σκέψου πόσο μίκρυναν οι διαδηλώσεις μετά τους 3 νεκρούς της Marfin?

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Μα είναι πράγματι αντιεξουσιαστές οι "αντιεξουσιαστές"?

D.Angel είπε...

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα!
Κάτι θέλουν να μας περάσουν!
Με κάτι να μας αποσυντονίσουν!
Θα δείξει!
Φιλιά πολλά λύκε
Σμουατς

Dimos El Grec είπε...

Και επειδή προφανώς δεν είναι όπως φαίνεται, από τα υπόλοιπα που ακούγονται δεν ξέρεις τι να διαλέξεις...

Προβοκάτσια για να κοπάσουν οι αντιδράσεις και να ψηφίσουν όλοι το ασφαλιστικό;;;

Αποπροσανατολισμός του κόσμου;;;

Κινήσεις των αμερικάνων για αποσταθεροποίηση στην περιοχή και πώληση όπλων και συστημάτων ασφαλείας;;;

Κινήσεις των πρακτορων που δρουν για τους λιγους (παρομοια γιανονται και στην τουρκια) για να πάρουν τα πετρελαια του αιγαιου και τα ορυκτα κοιτασματα της Ελλάδας και της Τουρκίας;;;

MIT, CIA ??? Τι σκ@@ά να πρωτοσκεφτείς όταν σου κρύβουν την αλήθεια;;;

Τσούγδω είπε...

Είναι η πρώτη φορά που δεν πιστεύω πως πρόκειται για τα γνωστά γκρουπούσκουλα, αλλά επίσης δεν πιστεύω πως πρόκειται για κόλπο της κυβέρνησης...

Βρωμάει ξένος δάκτυλος... Ίσως να είναι ένας τρόπος να δείξουν κάποιοι πως ένα παράσημο δεν σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις...

anatoli είπε...

Επιτέλους εδέησες να αναρτήσεις κάτι Λύκε! Αλλά μάλλον σε παρακίνησαν οι εξελίξεις, αλλιώς θα έκανες τσάρκα στις άλλες βουνοκορφές (sorry, μολογκς). Κάπου σε πέτυχα να σχολιάζεις τις προάλλες όπου μιλούσες για "παράπλευρες απώλειες", απαντώντας σε κάποιον (ξέρεις για το αεροπλάνο). Το τι γέλια έκανα δε λέγεται. Διάβασες τη σκέψη μου φαίνεται. Για τα χτεσινοβραδυνά, δες αν θες την άποψή μου εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_4882.html#more

Επειδή μου είσαι απίστευτα συμπαθής ως λύκος, σου υπόσχομαι όταν δημιουργήσω το δικό μου μπλογκ, η πρώτη μου ανάρτηση θα είναι για σένα!!!!
Φιλιά

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Αγγελική αυτοί μπορεί να επιδιώκουν πολλά το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε για να το αποτρέψουμε.

monahikoslikos είπε...

@Dimos El Grec:
Μπορεί να είναι κάτι από αυτά αλλά μπορεί και να είναι ένα απλό χτύπημα από το ένοπλο κίνημα που κατάφερε να βρει την τρύπα στο δίχτυ ασφαλείας.
Δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά αλλά όπως μου επισήμανε μια καλή μου φίλη οι νομικοί λένε ότι για την εξιχνιση ενός εγκληματος,έχει μεγάλη σημασία να εστιάσεις στο ποιος οφελειται, μόνο αν το έγκλημα ...εχει ολοκληρωθεί.
Σε αυτη τη φάση,απλώς προσπαθείς να ανιχνευσεις τι επιδιώκουν οι πιθανοι φυσικοι αλλά το πιο σημαντικο οι ...πιθανοι ηθικοι αυτουργοι του εγκληματος γιατί το προφανές στο έγκλημα ...σχεδόν ποτέ δεν ειναι το ...αληθές.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Δεν ξέρω αν είναι ξένος ή ντόπιος δάχτυλος, ότι και να 'ναι πάντως νομίζω πως είναι πολύ βρόμικος δάχτυλος και πρέπει να είμαστε συνεχώς εν εγρηγόρσει αν δεν θέλουμε να δούμε ξανά καταπρόσωπο το τέρας.

monahikoslikos είπε...

@anatoli:
Διάβασα τις απόψεις σου στο Sibilla και θαρρώ πως έχουμε πολλές κοινές προσλαμβάνουσες και ίσως κάποια στιγμή βαδίσαμε στα ίδια χνάρια.
Θεωρώ πάρα πολύ εύστοχη την αναφορά σου στο ματοκύλισμα της γιορτής στο Γοργοπόταμο.
Θα περιμένω με χαρά να διαβάσω το δικό σου blog για να τα λέμε κι από εκεί.

Unknown είπε...

Καλησπερα.
Ακριβως θα ηθελα και γω ν' αναφερθω στα διαδραματισθεντα στον Γοργοποταμο.
Προτεινω να διαβασουν οσοι το επιθυμουν ,το βιβλιο του Θαναση Σκρουμπελου, 'ΜΠΛΕ ΚΑΣΤΟΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ' .Τα στοιχεια τα οποια αναφερει κανεις δεν τα διευψευσε.
Μ' εξοργιζουν .
1. Οι Μανιακοι Δολοφονοι.
2. Οι υποκριτες που θλιβονται και καταθετουν την συμπαρασταση τους στις οικογενειες των Νεκρων, και ταυτοχρονα ανεξοδα ταζουν προστασια.
[ μια ερευνα σε οικογενειες νεκρων απο παρομοιες ενεργειες θα μας εκανε και μας βομβιστας]
3.Τα εξαπτερυγα της 'ενημερωσης' που σκορπουν τον τρομο.
Η Ελλαδα ειναι τοσο Ασφαλης ,οσο και το Λονδινο και η Ουσικτον η Ρωμη και η Αγ. Εδρα..........
Η Πραγματικοι τρομοκρατες απο τους οποιους κινδυνευει ο Ελληνας πολιτης ειναι αυτοι που εφεραν τον τοπο σ' αυτο το χαλι και δηλωνουν 'χωρις τσιπα' πως θα τον σωσουν.
Η Πραγματικη Τρομοκρατια στον τοπο αυτο εχει ονομα και λεγεται καταργηση Εργασιακων και Κοινωνικων Δικαιωματων. Φτωχεια, λεηλασια του κοπου των εργαζομενων,ελαστικη απασχοληση,συνταξη μετα 40 χρονια, αυτοκτονιες λογω οικονομικου αδιεξοδου[ ασχοληθηκε κανεις με τον αριθμο των αυτοχειρων;;] πλειστηριασμοι.........τα παιδια που σταματουν το σχολειο..........

katerina είπε...

Λυκε καλησπέρα,
απεφυγα να σχολιασω σε σένα ...μεχρις οτου οι αδιευκρινιστες πληροφορίες...να διευκρινισθούν,έστω και λίγο. Δεν θα συμβει. Θα περάσει και αυτο στο ντουκου. Αυτο προφανώς αποφασιστηκε. Να περάσει στο ...ντουκου. Το "ποιος" δεν το ξέρουμε και δεν θα το μάθουμε επισήμως ποτέ. Δεν μπαινω καν στην διαδικασία να το σκεφτώ.
Το "γιατί" όμως; Αυτο το "γιατί" ειναι εξαιρετικά συσκοτισμένο. Διαφωνεις;

Aνεμος είπε...

στην αρχη ειπαν δωρο..
μετα φακελοςς..
αν ειναι τοσο οργανωμενοι,,θα ηξεραν οτι ελενχονται πρωτου πανε στον υπουργο..
αρα δεν ηταν στοχος ο υπουργος οπως ειπαν
και τι δουλεια εχει ο υπουργος να παραλαμβανει προσωπικα πεσκεσιαα..
στο υπουργειο

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Κάποιοι ζήσαμε εκείνο το μακελειό και έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας τα κοματιασμένα κορμιά των προσκυνητών του Γοργοπόταμου.
Η προβοκάτσια ήταν εξόφθαλμη αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε όπως ποτέ δεν τιμωτείται κανένας πληρωμένος προβοκάτορας-δολοφόνος.

monahikoslikos είπε...

@Katerina:
Κατερίνα μου νομίζω πως αρχίζει να ξκαθαρίζει κάπως η κατάσταση.
Αν λάβεις υπόψη σου τις δηλώσεις Βενιζέλου για εμπλοκή του στρατού στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, την ιταμή επίθεση Παπανδρέου στο ΚΚΕ και
την έξαρση της τρομολαγνίας από τα ΜΜΕ νομίζω πως βαδίζουμε ολοταχώς προς εκτροπή με πρόσχημα τη διάσωση της κινδυνεύουσας δημοκρατίας.
Κάπως έτσι με πρόσχημα τη δημοσιονομική εξυγίανση και την ανόρθωση της χώρας φθάσαμε στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της τρόικας και υποθηκεύσαμε το μέλλον της χώρας και εκατομμυρίων πολιτών εργαζομένων και συνταξιούχων εκχωρώντας για τουλάχιστον 50 χρόνια κυριαρχικά δικαιώματα στους τοκογλύφους δανειστές μας.

monahikoslikos είπε...

@Ανεμος:
Φίλε Άνεμε δεν έχει σημασία τι είπαν και τι θα πουν στη συνέχεια...
Σημασία έχεις όπως λένε και οι νομικοί να δεις ποιος ωφελείται από ένα έγκλημα γιατί πολλές φορές τα επιφαινόμενα δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.