Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Blog Action Day



Ο monahikoslikos δεν συμμετέχει συνειδητά στην παγκόσμια κινητοποίηση των bloggers για το περιβάλλον και γι αυτό να μην μετρηθεί στις συμμετοχές..
Ο monahikoslikos δεν πίνει νερό με εξασθενές χρώμιο, δεν κατοικεί σε πυρόπληκτη, υποβαθμισμένη περιοχή, δεν τα παίρνει από εταιρίες οικολογικών προϊόντων και υπηρεσιών και δεν ψηφίζει Καραμανλή.
Επιπροσθέτως δεν τον ενδιαφέρει να τον καλέσουν ραδιόφωνα και κανάλια να μιλήσει ως ειδικός blogger για το περιβάλλον γιατί δεν είναι ειδικός και δεν γουστάρει να σπαταλά μια μέρα κάθε χρόνο για να κάνει το καθήκον του για τον πλανήτη όπως δεν γουστάρει να δίνει 4 λεπτά κάθε 4 χρόνια για τη Δημοκρατία.
Τη φωτογραφία ο monahikoslikos αφιερώνει σε όσους σήμερα θα δώσουν τη «μάχη» για το περιβάλλον, πριν ένα μήνα ψήφισαν τα κόμματα που με την πολιτική τους καταστρέφουν το περιβάλλον και αύριο θα πετάξουν τα σκουπίδια τους σε δρόμους και παραλίες.
Αγάντα σύντροφοι θα τα πάρετε τα χειμερινά ανάκτορα…

12 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το καλυτερο post για να καταλαβουν καποιοι το ποσο υποκριτες ειμαστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

τις προάλλες ψάχναμε με μιά φίλη να βρούμε ροκ εκφωνητή στο ραδιόφωνο..
κάπως έτσι χάνουμε τον χρόνο μας

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

έτσι...

Καμια σημασια είπε...

Δυστυχώς .. έτσι ακριβώς ..
Όλα μοιάζουν ξεχωριστά ,κι όχι αλληλένδετα .Άλλο ψηφίζω κι άλλο σκέφτομαι.
Άλλο πρεσβεύω κι άλλο πράττω .
Αλλού τρώω και πίνω .. κι αλλού πάω και το δίνω ..

Swell είπε...

Επειδή εσύ Λύκε ζεις σε περιοχή με καθαρό αέρα, σκέψου κι αυτούς που μένουν στην Αθήνα και δεν ψήφισαν κανένα κόμμα του 84%.

iLiAs είπε...

..όχι λόγια, πράξεις πλέον.
Καλή βδομάδα.

arammos είπε...

Άδικο δεν έχεις. Αλλά προς τι η επίθεση προς όλους μας μοναχικέ λύκε;

Noumenorian είπε...

to thema einai gti oxi epithesi ???
Mipws tha eprepe na kremasei simaioula kai koudounakia kai na vgei na xorepsei me ton Gore kai tin toyota kai tin GM kai tous loipous euaisthitous .....

zalmoxis είπε...

Φοβού τους επαγγελματίες οικολόγους...
Ο Αλ Γκορ (Νόμπελ Ειρήνης 2007 για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες)και ο "πράσινος" άτυπος αντικαγκελάριος του Σραίντερ, ο Γιόσκα Φίσερ (για να μην έλθουμε και στα καθ ημάς και θίξουμε υπολήψεις) είναι δηλαδή οικολόγοι; Αν είναι, τότε πως γίνεται ο "οικολόγος" Νέηντερ να έβγαλε τον Μπους το 2000 λέγοντας προεκλογικά πως συνειδητά σκόπευε να στερήσει από τον Γκορ την προεδρία; Ή μήπως είναι ο Νέηντερ "γιαλαντζί" οικολόγος και μα ςκοροϊδεύει αυτός; Και γιατί οι οικολόγοι στη Γερμανία είναι πυρ και μανία με τον Γιόσκα Φίσερ;
Αλήθεια, οι Σέρβοι που βομβαρδίστηκαν το 1999 (επί αντιπροεδρίας Γκορ στις ΗΠΑ και με υπουργό Εξωτερικών τον Φίσερ στην Γερμανία) τους θεωρούν άραγε οικολόγους αυτούς του δύο;
Και για να μιλήσουμε για τον καθημερινό, τον μέσο άνθρωπο, μπορεί κάποιος να δηλώνει "οικολόγος" και να οδηγεί τζιπ ή Ι.Χ. μεγάλου κυβισμού, να βάζει καθημερινά ή μέρα παρά μέρα πληντήριο αντί μια φορά τη εβδομάδα και να επιβαρύνει τις θάλασσσες με απορρυπαντικά (για να μην πάω σε άλλα ερωτήματα που για κάποιους θεωρούνται ακραία όπως π.χ. αν μπορεί να καπνίζει ή να τρώει κρέας ή να χρειάζεται και από μία πλαστική σακούλα για κάθε αντικείμενο που αγοράζει από το σούπερ μάρκετ);
Μεταξύ μας λοιπόν, οι οικολόγοι (κετός εισαγωγικών) είναι ελάχιστοι. ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ όπως θα έλεγε και ο Κύριος Χρήστος Σαρτζετάκης.

monahikoslikos είπε...

@ πρεζα: Και εσύ δεν πας πίσω σε διάβασα.

@ σπύρο: έτσι και χειρότερα.

@ καμιά σημασία: σημασία έχει να ψηφίζουμε σκεπτόμενοι με το πάνω κεφάλι...

@ sweel: Αυτοί που δεν τους ψήφισαν δεν χρειάζονται παγκόσμιες μέρες που υποθάλπονται από περίεργους τύπους και κινήσεις.
Ξέρουν τι να κάνουν και το κάνουν κάθε μέρα και όχι μια φορά το χρόνο.

@ ilias: αυτό είναι το ζητούμενο. Καλό χειμώνα.

@ aramos: καμιά επίθεση σε κανένα, απλά οριοθετώ τη θέση μου.

@ noumenorian: συμφωνούμε.

@ zalmoxis: Γιατί συνεχώς ασχολείσαι με τα σκατά...
τύπου Γκορ και ΣΙΑ.

makis είπε...

ΤΙ διαολονευρα που εχεις σημερα
τι δουλεια εχουν χειμερινα αναχτορα
οικολογια ψευδοοικολογια ρυπανση δημοκρατια αναρχια συ΄φεροντα κτλπ
ΔΕΝ ειναι ολοι ενοχοι


ΓΕΡΝΑΣ λυκε

arammos είπε...

Καλά και επίθεση να έκανες δεν θα υπήρχε και ιδιαίτερο θέμα, δικαίωμά σου είναι. Απλά η τελευταία σου πρόταση με παραξένεψε. Να 'σαι καλά.