Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Ποιος έδωσε τον Καψαμπέλη; Η Google ή η Microsoft;

Κι αν τον έδωσε η Google, όπως γράφουν οι φυλλάδες, γιατί δεν έδωσε και τους λοιπούς διαχειριστές του press-gr.blogspot.com;
Μήπως, λέω μήπως, το mail (press.gr@hotmail.com) του blog που δεν είναι της Google αλλά της Microsoft είναι το κλειδί για την εμπλοκή του Καψαμπέλη;
Και πως αυτό συνδέεται με την πρόσφατη σύμβαση αποκλειστικής συνεργασίας του ελληνικού δημοσίου με τη Microsoft;
Ξέρει κάτι περισσότερο ο κ. Αλογοσκούφης για το θέμα;
Και για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα, φυσικά και εφόσον υπάρξουν στοιχεία ότι το blog ήταν εργαλείο για εκβιασμούς να ριχτεί στην πυρά μαζί με τους διαχειριστές του.
Όχι όμως εξ αυτού να ρίξουμε στην πυρά όλα τα blogs και την εναλλακτική ενημέρωση.

8 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η μοναδικη αληθεια για το θεμα που θα μαθουμε...ειναι η αληθεια που εκεινοι θελουν...
Οτι και να λεμε...θα ειναι μονο θεωριες...
Δυστυχως...

koptoraptou είπε...

Όπως πάντα, όταν διαβάζω τέτοια θέματα σου, αρχίζω και φοβάμαι.
Εκεί που ξεχνάω την τσίρλα πόυ με πιάνει με τέτοιους συσχετισμούς, μόλις σε διαβάζω, με θυμάται εκείνη.
Και εννοείται ότι κάτι τέτοιο επιδιώκεται: πυρά για όλους. Γμτ!
Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

Κολοκύθια εκβιασμός προκύπτει. Αν ήταν εκβιαστής θα είχε παράκτια σκάφος βίλα και καγιέν. Να τον εξαφανίζουν θέλουν. Ρα μου φαίνεται θα φτιάξουμε μια σελίδα να αρχίσουμε έρανο για να τον στηρίξουμε και να πάνε να γ.... το σύστημα εννοώ. Και το εννοώ σοβαρά. Τον ρωτάς τα πήρες ρε? Όχι σου λέει. Λαμπρά πάρε δικηγόρους και με 10 Ευρώ ο καθένας θα σου πληρώσουμε και αυτά που θα βγάλει το δικαστήριο από τις αγωγές.

monahikoslikos είπε...

@ πρεζα: Διάβασες στην ελευθεροτυπία που το πάνε, δεν το διάβασες;

@ koptoraptou: του blogger ο τράχηλος ΕΡΣ δεν υπομένει, πάλι με χρόνια με καιρούς κλπ...

@ ανώνυμος: αναμείνατε στο ακουστικό σας όπως όλοι μας...

Ανώνυμος είπε...

Ναι το πάνε στην εκβίαση κι αν δεν τους βγει στην οικονομική εξόντωση. Έτσι για να μάθει το παλιόπαιδο που μπλέχτηκε στα πόδια μας.

αν προκύψει εκβιάση με αδιάσειστα στοιχεία, που θα τα δούμε κι εμείς, γιατί τη δικαιοσύνη και τις καταδίκες της τα θεωρώ της πλάκας τότε σαφώς και θα πω ότι πρέπει να πάει μέσα.

Αποψη είπε...

Έχεις μια λογική στο συλλογισμό σου. Τρομακτική (στη βάση της πρόσφατης σύμβασης).
Αυτό που με προβληματίζει όμως, είναι η νομοθετική ρύθμιση για να γίνει κακούργημα η κρυφή κάμερα και γενικότερα η "αθέμιτη" καταγραφή. ... Και οι ανάλογες ρυθμίσεις για το ιντερνετ. Είμαι ενάντια σε κάθε είδους κουκουλοφόρο στη ζωή και στο ίντερνετ βεβαίως. Ενάντια σε κάθε μορφή εκβιασμού ή συκοφάντησης. Αλλά! Είναι έτσι;;;

monahikoslikos είπε...

@ Αποψη: Ο μεγάλος αδελφός του Όργουελ σε λίγο θα ωχριά μπροστά στο αδελφάκι που του ετοιμάζει η σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση για να μείνει στο απυρτόβλητο κάθε κριτικής φωνής.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο Ιντυμίντια για τον προιστάμενο της "Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος" που ήθελε να εξιχνιάσει την τρομοκρατία των Εξαρχείων και έστειλε email στη Συντακτικη Ομάδα με το προσωπικό του email που περιειχε το ονοματεπωνυμο του φόρα παρτίδα και τον έκαναν ρεζίλι μόλις τον πήραν χαμπάρι.... Δείτε επίση και κάποια αλλα ενδιαφέροντα αρθρα ενος τυπου ονοματι σκουτερακιας που λεει σημεια και τερατα... και ξανασκεφτείτε οσα λεγονται και γραφονται για τα blog και την google ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ HOTMAIL ΚΑΙ ΤΗ MICROSOFT...!!!