Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Πάρτυ, πάρτυ στις 7 του Μάρτη.

Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ της Δεξιάς που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
Και το κερασάκι στην τούρτα για τα τετράχρονα της Ν.Δ στη κυβέρνηση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που σβήνει χιλιάδες ελπίδες εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων για μια αξιοπρεπή διαβίωση στο τέλος της ζωής τους.
Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ των κουμπάρων που πουλάνε προστασία στα καρτέλ, των κολλητών που πηδάνε τις υφισταμένες τους, των Αγάπιων, των Ευγένιων, των Κουρήδων των Αλογοσκούφηδων και των Δουκών με τα δομημένα ομόλογα και τις βαλίτσες με τις μίζες των golden boys της παρέας που ακόμα ψάχνει ο Ζορμπάς.
Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ στην αστυνομία με τα βασανιστήρια αλλοδαπών και ημεδαπών, με τις απαγωγές των Πακιστανών, το πάρτυ των ξένων πρακτόρων με τις υποκλοπές.
Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ με το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ, και το βόλεμα των φίλων που μπήκαν ξεβράκωτοι και έγιναν μεγιστάνες του χρήματος στις διοικήσεις των κρατικών τραπεζών και τις άλλες δημόσιες επιχειρήσεις μοιράζοντας μεταξύ τους εκατομμύρια τις μετοχές των μετόχων τους.
Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ με τα σκάνδαλα στην Cosmote, την P&K, τη Γερμανός, τη διάλυση της πυροσβεστικής, το κάψιμο των δασών για να γίνουν οικοπεδικά φιλέτα για τους προνομιούχους.
Τέσσερα χρόνια βαστάει αυτό το πάρτυ με τις παρανομίες του Μαγγίνα, του Σουφλιά, τις βίλες του Ρουσσόπουλου, τα οικόπεδα της Μονής Βατοπεδίου και το ξεπούλημα των λιμανιών.
Νισάφι πια δεν χορτάσατε.

6 σχόλια:

iLiAs είπε...

..και μη χειρότερα Λύκε..

καλό τριήμερο.

Swell είπε...

Το πάρτυ του Μάνσον μου θυμίζει...

blogger είπε...

Και λίγα είπες...

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Ενα δυο τρια, πολλα Πολυ...παρτυ.
Τα σεβη μου φιλε.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

'Oχι δε χορτάσανε;
Δε θα χορτάσουν ποτέ.
Kαι δε τους πειράζει και το φαγητό.
H ζωή είναι γλυκιά στις καρέκλες.
Tο ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν χορτάσανε.
Eιναι αν χορτάσαμε εμείς να τους βλέπουμε.

koptoraptou είπε...

Καλημέρα, καλό τριήμερο, αυτοί με τις πισίνες τους και εμείς με τις λαγάνες! Μη σου πω ότι καλύτερα θα περάσουμε εμείς! Φιλιά πολλά!