Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Αν κάνουν κόμμα τα λαμόγια;

Αν κάνουν κόμμα τα λαμόγια - τόσοι πολλοί που είναι - όχι μόνο θα σκίσουν στις εκλογές αλλά θα χαλάσουν και τα σχέδια των διαπλεκόμενων που μεθοδικά απαξιώνουν και τα δύο κόμματα για να δημιουργήσουν τον τρίτο πόλο από «αδιάφθορους» …υπαλλήλους τους.
Όχι ότι και τα λαμόγια που τώρα ένα ένα παρελαύνουν από τα ΜΜΕ δεν ήταν υπάλληλοι των διαπλεκόμενων αλλά, ως γνωστό για τα αφεντικά, όλοι οι υπάλληλοι αναλώσιμοι είναι.
Πάντως εγώ πολύ το γλεντάω.
Πρώτα είδαμε τον Κυριάκο της γνωστής «αγίας» οικογένειας να ιδρώνει, την αδελφούλα του να διώχνει το διευθυντή της για να εξιλεωθεί η ίδια και τον λαλίστατο σε άλλες περιπτώσεις πάτερ φαμίλια να σιωπά αμήχανα.
Είναι και κείνος ο γάμος στο Καρπενήσι που αν βγουν τίποτα τιμολόγια θα τρέχει η μαμά να κάνει τα παράπονά της στην φίλη της την Κοντολίζα.
Μετά ήρθε η σειρά των πράσινων μπουμπουκιών – όλοι κολλητοί του πρώην πρωθυπουργού, του εκσυγχρονιστή – να κρεμαστούν στα μανταλάκια και έπεται συνέχεια.
Άσε που ο κουρνιαχτός που σήκωσαν οι πράσινοι λαμογιάριοι με τις δηλώσεις τους έκρυψε – προς στιγμή ελπίζω - το γαλάζιο μπουμπούκι υπουργό ξεπουλημάτων και τις σχέσεις της συμβίας του με τους αγοραστάδες.
Κι ο Κωστάκης στον κόσμο του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνεχίζει – όσο τον αφήνουν βέβαια - να το παίζει πρωθυπουργός.

.

3 σχόλια:

zalmoxis είπε...

Η φάση της αδελφούλας με τον αδελφούλη δεν ήταν τίποτα. Ο "εξάψαλμος" της κόρης της αδελφούλας και ανηψιάς του αδελφούλη και εγγονής του νονού και της θείτσας στον γιο της αδελφούλας και ανηψιό του αδελφούλη και εγγονό του νονού και της θείτσας ενώπιον της κουνιάδας της ανηψιάς του αδελφούλη ή εν συντομία ενώπιον της νύφης της αδελφής του γιου του νονού και συζύγου της θείτσας, στο Κολωνάκι ήταν όλα τα λεφτά (γιατί άλλο; γι αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε... )!

monahikoslikos είπε...

@Zalmoxis: Έτσι συμβαίνει με όλες τις άγιες οικογένειες μπλέκουν τα μπούτια τους αδελφές, ξαδέλφες κι ανηψιές με αδελφούς, κουμπάρους και νονούς κι άντε να βγάλεις άκρη ποιος έφαγε το περισσότερο γλυκό από το βάζο.

habilis είπε...

Αυτο που μου την βαραει περισοτερο ,ειναι οτι ολοι οι πολιτικοι το παιζουν αδιαφθορες παρθενες ,λες και μιλανε σε ηλιθιους...