Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Που τα βρες αυτά γραμμένα αγαπητέ Κάρολε ?

Άκουσα -θα τ' ακούσατε κι εσείς πιστεύω- πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πήρε τηλέφωνο τον πρωθυπουργό Παπαδήμ(ι)ο για να του πει πως είναι στη διάθεσή του και όποτε το κρίνει σκόπιμο ο κύριος Λουκάς εκείνος θα συγκαλέσει το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Η Προεδρική πρωτοβουλία εκδηλώθηκε μόλις μαζεύτηκαν μαύρα σύννεφα και άρχισε να τρίζει η καρέκλα του τεχνοκράτη (τρομάρα του) πρωθυπουργού.
Έψαξα όλο το Σύνταγμα, σελίδα σελίδα, άρθρο το άρθρο, παράγραφο την παράγραφο αλλά πουθενά δεν βρήκα να δίνει τέτοια αρμοδιότητα στον Πρόεδρο ο εν ισχύει (ακόμα τουλάχιστον) καταστατικός χάρτης της χώρας.
Με όλο λοιπόν το σεβασμό προς το θεσμό αλλά και την προσωπική ιστορία του Προέδρου της Δημοκρατίας που πολύ πειράχτηκε και δάκρυσε όταν του την πέσανε και τον κράξανε πριν 2 μήνες στη Θεσσαλονίκη ρωτάω... Που τα βρήκες ολα αυτά γραμμένα σεβαστέ μας Πρόεδρε....
Μήπως το παραξεφτυλίσατε το Σύνταγμα που ορκιστήκατε να τηρείτε κύριε Παπαούλια.
Αλλά θα μου πείτε μήπως ήταν Συνταγματικά ορθή η διαδικασία επιλογής και η ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στον κύριο Παπαδήμο?

17 σχόλια:

iLiAs είπε...

προεδρος της πλακας, πρωθυπουργος του κωλου...
να φυγουν ολοι τη νεα χρονια!!

καλες γιορτες Λυκε με υγεια :)

Swell είπε...

Το παράρτημα στις πίσω σελίδες το διάβασες Λύκε; Αυτό που έχει τίτλο "Φακ το Σύνταγμα".

D.Angel είπε...

.............

Σμουατςςςςςςςςςςς

agrampelli είπε...

Τι ψάχνεις να βρείς ωρέ Λύκε...αυτοί δεν παίζονται με τίποτα!

αφήνω και εδώ ένα φιλί...

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!

marianaonice είπε...

Λύκε μου πάψε να αναρωτιέσαι τι γίνεται με το Σύνταγμα... απλά δεν υπάρχει γι' αυτούς σύνταγμα!
Είναι απλό! απλά πρέπει να το κατανοήσουμε ότι είμαστε πριν τη Βαστίλλη ακόμη!

Γι' αυτό ας ευχηθούμε καλές γιορτές ουσιαστικές με αγάπη και ελπίδα... κάποτε θα κάνουμε την ...επανάστασή μας, τη δική μας όμως επανάσταση, όχι τη δική τους όπως μέχρι τώρα αποδεικνύεται ότι πάντα κάναμε...

monahikoslikos είπε...

iLias:
Καλές γιορτές Ηλία και καλό (δίσεκτο) 2012 για όλους μας.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Το διάβασα και το παράρτημα αλλά αυτό φαίνεται να είναι γραμμένο σε σοσιαληστρική γραφή και δεν το κατάλαβα καλά τι έλεγε.

monahikoslikos είπε...

@agrampelli:
Δεν ψάχνω να βρω τίποτα Αγρ'αμπελή μου αλλά ενοχλούμαι όταν με λένε μαλάκα κατάμουτρα.
φιλί γιορτινό κι από μένα.

monahikoslikos είπε...

@ανώνυμος:
Σαν πολλά φαίνεται να ξέρεις εσύ αλλά το πολύ διάβασμα μόνο στον αρχιεπισκοπικό θρόνο μπορεί να σε οδηγήσει (θυμάσαι το Χριστούδουλο;) και ως εκ τούτου αν δεν στοχεύεις εκεί καλά κάνεις και διατηρείς ανωνυμία γιατί δεν είναι καιρός για συστάσεις.

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Πολύ φοβάμαι ξεχωριστή μου φίλη Μαριάννα πως όχι μόνο Σύνταγμα δεν υπάρχει αλλά έτσι που πάμε δεν θα μας απομείνει ούτε Πλ. Συντάγματος...
Μια χαρά χώρο τη βρίσκω για να δημιουργηθεί στο τσακα τσάκα (ελληνιστί fast track) ένα κεντρικό Mall Athens στα πλαίσια της δημοσιονομικής εξυγίανσης και της μείωσης του ελλείμματος.

iLiAs είπε...

καλη χρονια Λυκε...υγεια και χαρα να εχεις :)
να σου φερει τα καλυτερα το 2012!! :)

marianaonice είπε...

Πλ. Συντάγματος... fast trac??
Μη τους βάζεις ιδέεεςςς βρε συ!!!
:)))

Ανώνυμος είπε...

Εντέλη Γιάννης κερνά και Γιάννης το ένα μέρος πίνη και το άλλο ... χύνη! Η ερωτοαπαντήσεις είναι μια εύκολη μεθοδολογία αποφυγής της δυδκολίας των ποιλικών πραγμάτων, κοινώς στρουθωκαμηλισμός! Πάντοτε ότι δηλώσεις ... είσαι, τώρα τελευταία είναι πολύ μόδα να δηλώνεις Αριστερός και να το παίζεις και ... Αριστερός, αυτό το "ΜΟΔΙΣΤΙΚΟ" το έπιασε και ο Καρατζαφέρογλου πριν χρόνια (έχω στο γραφείο μου τον ... ΤΣΕ!!), αλλά πέρα από όλες αυτές της αρλούμπες, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ !!! ΒΑΖΟΥΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΑΙ !! Διότι η "επιστροφή" στην δραχμή σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο πέρα από την ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, θα παρατηρηθούν πολλά φαινόμενα ομού καννιβαλισμού! Εξάλλου όποιος ζητά επιστροφή στην δραχμή, δεν γνωρίζει το άλλο μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που εκκινά! Και τελείως συμπτωματικά βλέπουμαι "συμμαχίες" Πολτπολτιανών (ΛΑΟΣ ;;;-ΚΑΜΠΟΤΖΗ) και Αγράμματων Ακροδεξιών Φασιστοειδών!! Αυτό που λείπει σήμερα στην Χώρα μας είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ! Αλλά άμα χαθείς μέσα στα τζατζίκια στους ταραμάδες και στους λουλάδες, λίγο δύσκολα είναι να κατανοήση κανείς το πλέγμα, το ΔΙΧΤΥ, όπως λέει και ο Γκάτσιος !!
---------------------------------
Συνειδοποιήσαται το αποτέλεσμα της επιστροφής στην δραχμή, έστω και με ολότελη διαγραφή εν κοινή συνενέση του λεγώμενου "χρέους"; Η διαφορά της επιστήμης σε όλους τους τομείς, με τους εποχιακούς τσαρλατάνους, γενικά με τους πληρωμένους ή αφελείς ή πολιτικούς καιροσκόπους "προβοκάτωρες", διαφέρουν ως προς την επιστημονική γνώση του αντικειμένου, οι επιστημόνες ξέρουν και γνωρίζουν το αποτέλεσμα με μαθηματική ακρίβεια και ιδιαίτερα τα κοινωνικοοικονομικά! Αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν επιστήμονες; Αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα, επιστήμονες με εθνική διάσταση και στην πολιτική! Σκεφτείται γιατί αποκαλούμαι μια άλλη μορφή ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την επιστροφή στην δραχμή έστω και με ολική διαγραφή του "χρέους"!! Η έλλειψη πατριωτικής επιστημονικής οικονομικής πολιτικής, καταντά πολλούς άν όχι όλους, μπαλάκι τέννις των κοινωνικών εξελίξεων! Και ξαφνικά θα βρεθούν δίπλα-δίπλα με φασιστοειδή στοιχεία, όπως το αυτοαποκαλούμενο "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Κύριο που προτείνει της Ελληνίδες μητέρες να σπρώχνουν τα παιδια τους για .... χάδια στους .."που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι"!!! (αλλά οι πατεράδες τι κάνουν δεν μας είπε!!!). Θα βρεθούν δίπλα σαυτά τα στοιχεία της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, θα βρεθούν δίπλα στους Εφιάλτες, Προδότες, Ανθέλληνες!! Θα βρεθούν δίπλα στους ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Εκεί και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα! Αυτό θέλεται;;

monahikoslikos είπε...

@ανώνυμε σ έχει πειράξει ο ήλιος πήγαινε να σε δει κάνας γιατρός γιατί μπορεί να σ' αφήσει κουσούρι.

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Που να φθάσω εγώ τα δικά τους αρρωστημένα μυαλά και να τους βάζω και ιδέες.

exoaptonkyklo είπε...

Το ταξιδι συνεχιζεται.. Καλως σας ξαναβρισκω!