Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Ο εξευτελισμός των δημοσιογράφων δεν έχει τέλος

Το να ζητάς δημοσιογραφία από τα πρωινάδικα της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Παπαδάκη, Λιαρέλη, Οικονομέα, Καμπουράκη και τα άλλα καλοπληρωμένα καλόπαιδα της TV είναι σαν να ζητάς καλλιγραφία από της μαϊμούς τον κώλο.
Δεν πάνε πίσω βέβαια και τα βραδινά δελτία ειδήσεων.
Γιατί τα λέμε αυτά…
Γιατί από την ώρα που στην ιστοσελίδα του Athens Indymedia ανέβηκε το βίντεο με το βασανισμό των 2 νεαρών στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για έναν ακόμα δημοσιογραφικό εξευτελισμό.
Δεν φτάνει που κάποιοι δεν ανέφεραν καν την ιστοσελίδα που βρήκαν το βίντεο με τα παλικάρια του Πολύδωρα σε δράση, κάποιοι άλλοι πριν παίξουν το βίντεο της ντροπής όπως το έλεγαν φρόντισαν να ντοπάρουν τους τηλεθεατές τους με ισχυρές δόσεις ρατσισμού με ρεπορτάζ για κλοπές και ληστείες στα περίχωρα της Αθήνας.
Ο εξευτελισμός όμως δεν σταματάει εδώ. Παρέα με τους αστυνομικούς συνδικαλιστές που το παίζανε έκπληκτοι (μα γίνονται τέτοια πράγματα στην αστυνομία;)και ζητούσαν συγνώμη από την κοινωνία για το μεμονωμένο περιστατικό (σιγά το καλτσόν σου μπάτσε), έβγαλαν και κείνο τον ανεκδιήγητο Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ που ως συνήθως έμπλεξε το σώβρακο με την γραβάτα.
Γιατί τι σχέση έχει το περιστατικό που 4-5 τσογλάνια έσπασαν στο ξύλο ένα μπάτσο που είχε πάει οικογενειακώς σε κάποια έκθεση με τα βασανιστήρια από όργανα της συντεταγμένης πολιτείας που πληρώνονται για να μας προστατεύουν από τα διάφορα τσογλάνια…
Πήραν τη σκυτάλη λοιπόν οι δημοσιογράφοι – γιουσουφάκια και τα έβαλαν όλα σε ένα τσουβάλι (άξιος ο μισθός τους).
Άσε το άλλο…
Να ακούς δημοσιογράφους που έχουν ασπρίσει πίσω από μικρόφωνα και κάμερες να σου λένε ότι αυτοί ξέρουν ότι το βίντεο το δώσαν στο Indy media κάποιοι αστυνομικοί για να κάνουν ζημιά στο διοικητή του τμήματος (άλλο μπουμπούκι κι αυτός) και να επιμένουν ότι έτσι είναι, το ξέρουν.

Δεν μας παραξενεύουν βέβαια όλα αυτά αφού τη μόνη έρευνα που ξέρουν να κάνουν στα πρωϊνάδικα είναι για το πότε και με πόσα θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Λοιπόν η ιστορία με το βίντεο είναι πολύ πιο απλή και αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.
Γιατί δεν μπορεί να είναι μεμονωμένο όταν ανάλογα βίντεο κυκλοφορούν με αποδέκτες ακόμα και πιτσιρικάδες. Είναι πολλά κι αυτό φοβούνται, ότι μπορεί να βγουν κι άλλα. Για αυτό τα προαναγγέλλουν, μπάτσοι, δημοσιογράφοι και Γεωργιάδης χέρι χέρι ισχυριζόμενοι ότι θα είναι βίντεο μαιμού.
Άσε που ο Γεωργιάδης με την ανοχή αν όχι και την ευλογία των δημοσιογράφων ζητούσε από το Στρατούλη του Συνασπισμού δήλωση νομιμοφροσύνης και καταδίκης του ξυλοδαρμού του μπάτσου από κουκουλοφόρους στο Γκάζι. Ποιος είσαι ρε Γεωργιάδη..
Ναι τέτοιος απίστευτος εξευτελισμός της δημοσιογραφίας από τους "λειτουργούς" της όλο το Σαββατοκύριακο που συνεχίστηκε σήμερα το πρωϊ.

Ο monaxikoslikos που δεν ψήφισε το μπατσοσυντάκτη Σόμπολο για πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ και δεν έχει σχέση με τηλεκανίβαλους έκανε μια μικρή έρευνα στο δάσος του διαδικτύου και να τι βρήκε.

Το βίντεο ανέβασε στο You Tube και ακολούθως στην ιστοσελίδα του ένας bloger από τη Θεσσαλονίκη, με ψευδώνυμο Kabamaru Igano, την Πέμπτη 14 του μηνός δηλαδή προ Indy media, με το εξής σχόλιο:
«Η φάπα πάει σύννεφο...

Πρόσφατα βρήκα ένα βιντεάκι που δείχνει τι περνάνε όσοι δεν "κάθονται καλά" στα χέρια του νόμου... Ο λόγος για 2 αλλοδαπούς που χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα γύρω στα 55...

Δείτε...» και παραθέτει το βίντεο.

Ούτε που κατάλαβε δηλαδή τι είχε στα χέρια του...

Δες τε τώρα και μερικά από τα σχόλια που ακολούθησαν:
DIONYSOS είπε...
Είναι ομοιπαθητική θεραπεία για πονόδοντο, αλλά ο δάσκαλος με τα μαυρα γιατι δεν τον κόβω για .....οδοντίατρο;;
Kabamaru Igano είπε...
Βρε λες?...
Δεν το σκέφτηκα έτσι...
Τώρα που το λες ίσως να είναι επανάσταση στην οδοντιατρική επιστήμη... :)
nmpardakis είπε...
Έχω μείνει κάγκελο....
Το Σάββατο που ανέβηκε στο Indy media, κι από εκεί στον τηλεοπτικό αέρα παίρνουν φωτιά και τα σχόλια…
ΠΡΕΖΑ TV είπε...
Και μετα κραζουμε τους Αμερικανους φανταρους στο Ιρακ για τα βασανιστηρια που κανουν σε αιχμαλωτους...
Και οι δικοι μας οι τσογλαναραδες δεν πανε πισω...
denpamekala είπε...
Toulaxiston autoi sto Iraq den einai me ena frape sto xeri...
Και ο φουκαράς ο Kabamaru Igano σχολιάζει κι αποκαλύπτει
«Τελικά τι ήθελα και το ανέβασα στο Youtube?...
Κοντεύει να παραιτηθεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης... LOL

Το βρήκα από έναν πιτσιρικά φίλο του αδερφού μου και σκέφτηκα να το ανεβάσω για να δει ο κόσμος το χάλι που επικρατεί...

Πάντως εδώ που τα λέμε παίδες το τι ξύλο πέφτει στα αστυνομικά τμήματα της χώρας μας δεν λέγεται...
Και το λέω γιατί έχω βρεθεί μάρτυρας παρόμιου περιστατικού αρκετά χρόνια πριν».
Και σε κάποιο άλλο σχόλιο θα αναρωτηθεί: Βρε πως το βρήκαν τόσο γρήγορα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: