Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

Υπάρχουν δικαστές στη Μυτιλήνη! Για την Αθήνα δεν ξέρω.

Δύο ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην Ελευθεροτυπία δείχνουν ότι δεν εξέλειπε πλήρως η ελπίς.
Στην πρώτη εδώ φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εισαγγελείς έστω και μακρυά από την Αθήνα που δεν μασάνε τα παραμύθια της Αστυνομίας που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βάφτισε τροχαίο ατύχημα πολύωρο ξυλοδαρμό Βούλγαρου μετανάστη στη Μυτιλήνη.
Η δεύτερη εδώ λέει ότι ο εισαγγελέας, αρμόδιος για τις δραστηριότητες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ασχολείται με την υπόθεση του βασανισμού των 2 τσαντάκηδων στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας ψάχνει να βρεί ποιός κρύβετε πίσω από τον bloger που ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο You Toube.
Δεν απομένει παρά να του ασκήσει και δίωξη για αποκάλυψη κρατικών μυστικών.

2 σχόλια:

Sting είπε...

Λύκε, ανησυχώ! Λες να στρέψει ο εισαγγελέας τις έρευνές του και κατά τη δική μας μεριά; Και τότε τη βάψαμε: εσύ που δε θα μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι άνας απλός μοναχικός λύκος κι εγώ που θα είμαι στην πραγματικότητα άλλος από αυτό που δείχνω ότι είμαι.
Ου μπλέξεις, φίλε μου, γιατί, άμα πλέξεις στον ιστό της αράχνης, δε θα μπορείς να ξεμπλέξεις...

monahikoslikos είπε...

Δεν ξέρω αγαπητέ μου sting αλλά εκεί στην εισαγγελία της Αθήνας ανακάλυψαν λέει το τεκμήριο της αθωώτητας και δεν μας ανακοίνωσαν ποιά καλόπαιδα της καλής κοινωνίας και των θεσμικών οργάνων τρομάρα τους) κατηγορήθηκαν σε βαθμό κακουργήματος για τις μίζες και τις άλλες λαμογιές με τα δομημένα ομόλογα.
Για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς προφανώς ισχύει τεκμήριο ενοχής και γιαυτό τους ξεσκίζουν με την άνεσή τους Τράγκες και Κακαουνάκηδες οσάκις παραπατήσουν...