Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Ποιος φοβάται τον Πάσαρη;


Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει απαντήσει εγγράφως στις δικαστικές αρχές της Ρουμανίας ότι δεν επιθυμεί την έκδοση του Πάσαρη στην Ελλάδα για να δικαστεί. Αυτό προέκυψε από την εκπομπή του Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος».
Ο ίδιος ο Πάσαρης στη συνέντευξή του στην Αννίτα Πάνια που μεταδόθηκε από τον ALTER και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα επιμένει να επιδιώκει την επιστροφή του στην Ελλάδα για να δικαστεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.
Το ίδιο ζητούν και οι συγγενείς των θυμάτων πλην όμως το υπουργείο Δικαιοσύνης τα έχει στυλώσει.
Αν ο Πάσαρης παραμείνει για να εκτίσει την ποινή του στην Ρουμανία όταν αποφυλακιστεί τα αδικήματα που έχει διαπράξει στην Ελλάδα θα έχουν παραγραφεί και δεν θα δικαστεί ποτέ για το θάνατο των αστυνομικών που τον συνόδευαν στο νοσοκομείο όταν απέδρασε και για όσα άλλα εγκλήματα έχει κάνει ή του έχουν φορτώσει και ο ίδιος τα αρνείται.
Κάποιοι φοβούνται από τις αποκαλύψεις μου για το σύστημα και τα κυκλώματα των φυλακών, λέει ο ίδιος ο Πάσαρης στη συνέντευξή του στην Αννίτα Πάνια ενώ αφήνει αιχμές για τις αστυνομικές αρχές ότι του έχουν «φορτώσει» φόνους, που δεν διέπραξε.
Ο Πάσαρης τους προκαλεί και κείνοι σιωπούν. Έξαλλος ήταν ο Χαρδαβέλας στις 2.30 το πρωί γιατί δεν έγινε ως εκείνη την ώρα καμία παρέμβαση ούτε από το υπουργείο, ούτε από την εισαγγελία να ζητήσουν την κασέτα με τη συνέντευξη για να διερευνηθούν αυτά που καταγγέλλονται.
Ο μόνος που εμφανίστηκε αμέσως μετά στο τηλέφωνο ήταν ο ανθρωποφύλακας Αντώνης Αραβαντινός για να δικαιολογήσει τα κυκλώματα των φυλακών ενώ ο παριστάμενος αστυνομικός συνδικαλιστής είχε καταπιεί τη γλώσσα του.
Καλά δεν μιλάω για το Χαρδαβέλλα που έκανε πως δεν κατάλαβε όταν ο Πάσαρης άρχισε να φτύνει τους δημοσιογράφους: «Με ενοχλεί η υπεροψία των δημοσιογράφων και με εκνευρίζει που κάποιοι βγάζουν χρήματα από τη δυστυχία μου. Το φτύσιμο ήταν η μοναδική λύση απέναντί τους που μου είχε μείνει» απαντά ο Πάσαρης στο ερώτημα γιατί διάλεξε, μια μη δημοσιογράφο, την Αννίτα Πάνια για να δώσει τη συνέντευξη.
Αν, όμως, τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Πάσαρης είναι λογικό να μην τον θέλουν στην Ελλάδα τα κυκλώματα των φυλακών και της Αστυνομίας. Το υπουργείο Δικαιοσύνης όμως γιατί δεν το θέλει.
Σε ποια άλλη χώρα το υπουργείο Δικαιοσύνης επιδιώκει δια της παραγραφής να «θάψει» τη δράση του Πάσαρη στην Ελλάδα.
Ποιους καλύπτει το υπουργείο και τι κάνουν οι δικαστικές αρχές.
Μήπως τελικά το παραδικαστικό κύκλωμα που διερευνάται εδώ και 2 χρόνια δεν είναι και τόσο παραδικαστικό.
Μήπως έχουμε να κάνουμε με ένα γιγαντιαίο πολιτικό-δικαστικό-αστυνομικό-σωφρονιστικό κύκλωμα που δικάζει, καταδικάζει ή αθωώνει ανάλογα με τα συμφέροντά του.
Μήπως ακριβώς η ύπαρξη αυτού του πολυπλόκαμου κυκλώματος ερμηνεύει την αμέριστη υποστήριξη και κάλυψη του προέδρου του Αρείου Πάγου Ρωμύλου Κεδίκογλου, από τον υπουργό Δικαιοσύνης που βρίσκει επαρκείς τις δικαιολογίες του για τον πλουτισμό του υιού του Φαίδωνα όταν ο αρχιδικαστής συνεχίζει να «κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα» ενώ θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ανοίξει όλα του τα χαρτιά.
Ποιος φοβάται ποιόν λοιπόν; Ποιος κρατάει ποιόν και γιατί.
Ο Καλούσης, ο Γιοσάκης, άντε και ο Μαντούβαλος είναι μόνο οι κακοί ή αυτοί επιλέχτηκαν όπως επιλέχτηκαν και κάποιοι αναλώσιμοι στην περίπτωση της 17Ν, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης όταν ο δημοσιογράφος Στέλιος Βορίνας από το κανάλι EXTRA άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι του παραδικαστικού.
Ποιος θα απαντήσει σ΄ αυτά;
Για τη συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια του Πάσαρη, του κακοποιού, του διαβόητου, του εγκληματία, του θεωρητικού του εγκλήματος ή όπως αλλιώς θέλετε να τον πείτε και τη συνομιλία του με τον αδελφό του ενός αστυνομικού που έπεσε νεκρός από το χέρι του, πάρτε μια καλή γεύση από το Go report εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω οτι ειδα σε αυτη τη συνεντυξη ???
Εναν στιγνο εγκληματια που παραδεχεται οτι στερησε την ζωη ανθρωπων χωρις να μετανοιωνει ??

Πονεμενες οικογενειες που κλαινε τον χαμο των αντρων , αδερφων , πατεραδων ?

Εναν αδερφο του ενος απο τα θυματα , να λεει οτι ο δολοφονος του ιδιου του αδερφου ειναι ο λιγοτερο υπαιτιος για αυτον τον φονο ?

Τις οικογενειες , τους πολιτες , και τον ιδιο τον Πασσαρη , να παρακαλανε να δικαστει στην Ελλαδα για τα εγκληματα που εχει διαπραξει , και απο την αλλη μερια μια πολιτεια εντελως αδιαφορη , ανευθυνη απεναντι στον χαμο αυτωω των ανθρωπων ...

Μια δικαιοσυνη αδικη , που προσπαθει να καλυψει τα ακαλυπτα , δινωντας μονιμως αρνητικες απαντησεις στις αιτησεις τους Πασσαρη , αλλα και των συγγενων για μια δικη στην Ελλαδα ??

Και ποσα αλλα πραγματα που μου εκαναν πραγματικα εντυπωση....
Ηταν οντως μια αρκετα σοκαριστικη συνεντυεξη....

Δεν ξερω εαν την ειδε κανεις σας και πως ενιωσε , αλλα εγω οταν αποφαισα να πατησω το κοκκινο κουμπακι του τηλεκοντρολ , αυτο που κλεινει την τηλεοραση , και να παω στο κρεβατι μου να ξεκουραστω.... ειχα πολλες αποριες να στριφογυρνανε στο κεφαλι μου .... οι οποιες βεβαια ακομα δεν εχουν λυθει!!