Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

Λόγω κακού συντονισμού

Μετωπική σύγκρουση του προαστιακού με επιβατηγή αμαξοστοιχία του ΟΣΕ λόγω κακού συντονισμού των σταθμαρχών και μηχανοδηγών...
Κάηκαν 3 εποχικοί δασοπυροσβέστες στην Κρήτη λόγω κακού συντονισμού των επικεφαλείς αξιωματικών πυρόσβεσης...
Κάηκε ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας λόγω κακού συντονισμού του αρχηγού της Πυροσβεστικής με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.
Κάηκαν 50.000 στρέμματα δάσους στο Πήλιο λόγω κακού συντονισμού των εναέριων πυροσβεστικών με τα επίγεια προσβεστικά μέσα.
Χουλιγκάνοι στέλνουν στην εντατική αστυφύλακα που λόγω κακού συντονισμού στάλθηκε μόνος του να περιφρουρήσει συναυλία ροκάδων.
Το κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε χαρτογραφημένη ξέρα και ακολούθως βυθίστηκε έξω από τη Σαντορίνη και απειλεί με μόλυνση το περιβάλλον λόγω κακού συντονισμού των λιμενικών με τον καπετάνιο του πλοίου.
Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα "κακά της μοίρας" μας που μας έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό λόγω κακού συντονισμού.
Απορώ λοιπόν πως ο Καραμανλής, που ευθύνεται για την επιλογή των υπουργών που εποπτεύουν τις κακώς συνονιζόμενες υπηρεσίες, σε όλες τις δημοσκοπήσεις αναδεικνύεται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός.
Ίσως να φταίει ο κακός συντονισμός των δημοσκόπων με τους δημοσκοπούμενους.
Μπορεί να φταίει και το κακό το ριζικό μας οπότε σωτηρία δεν βλέπω...

5 σχόλια:

Αρης Δαβαράκης είπε...

Εχεις δίκηο, έχει ξεφύγει πάλι κάθε έλεγχος. Σκέφτομαι πως η παγκόσμια εξέλιξη είναι η συρρίκνωση του κράτους που θα κορυφωθεί με την κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, που οι περισσότεροι απο μάς την ευχόμαστε. Και μετά πιά δεν θα έχουμε να κατηγορούμε κανέναν για τίποτα γιατί κανένας δεν θα είναι υπεύθυνος. Θα δούμε.
Στο μεταξύ καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πολλα μεμονωμένα περιστατικα δεν μαζευτικαν τελευταια;;;

monahikoslikos είπε...

@ άρη δαβαράκη: το ζητούμενο δεν είναι η κατάργηση ή όχι της μονιμότητας των υπαλλήλων. Το ζητούμενο είναι η ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου και απόδοσης ευθυνών με συμμετοχή των χρηστών-καταναλωτών και όχι από τις δικαστικές ή λοιπές ανεξάρτητες αρχές που λειτουργούν κυρίως ως μηχανισμός συγκάλυψης και παραπληροφόρησης.

monahikoslikos είπε...

@ πρέζα tv: Στάλα στάλα ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής μας.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

monahikelike, Σωσττά τα λες. Αλλά, εδώ και τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τον διορίζει η κυβέρνηση. Δηλαδή, διορίζει όποιον θέλει. Περιμένει κανείς ότι η Δικαιοσύνη θα λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές του δικαίου και όχι όπως, λόγου χάρη, επί Ρωμύλου Κεδίκογλου που έπαιρνε ψήφους για διάφορεςς αποφάσεις από το τηλέφωνο! Κατά τ' άλλα, η οργή πράγματι, κάποια στιγμή, θα γίνει ωκεανός που θα τους παρασύρει