Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Μη μασάτε, βαράτε....

Πριν ψηφίσεις σκέψου: ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
Η Ν.Δ δια του αρχηγού της Κώστα Καραμανλή και του αρμόδιου υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη αλλά και το ΠΑΣΟΚ δια του αρχηγού του Γιώργου Παπανδρέου έχουν εξαντλήσει τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας σε περίτεχνες λεκτικές ακροβασίες για να αποφύγουν να δεσμευτούν ότι δεν θα αυξήσουν το ΦΠΑ μετά τις εκλογές.
Αν θυμηθούμε όμως ότι ο Αλογοσκούφης το Δεκέμβριο του 2004 έλεγε στη βουλή ότι δεν θα κάνει το χατίρι του ΠΑΣΟΚ να αυξήσει το ΦΠΑ και το Φλεβάρη του 2005, δηλαδή 1 μήνα πριν ανακοινωθεί η αύξηση, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι φανερό ότι η αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ είναι προ των πυλών για να μην πω ότι θα είναι από τα πρώτα μέτρα που θα ανακοινωθούν αν τις εκλογές κερδίσει η Ν.Δ.
Από επιχειρήματα άλλο τίποτα: Το κόστος από τις πυρκαγιές που είναι μεγαλύτερο από όσο προβλέφτηκε αρχικά, η χρηματοδότηση του ταμείου για τους φτωχούς, πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ.
Με αυξημένο το ΦΠΑ θα πορευτεί και το ΠΑΣΟΚ αν εκλεγεί με το επιχείρημα της καμένης γης που θα παραλάβει κι εδώ που τα λέμε αυτή τη φορά κυριολεκτικά καμένη γη θα παραλάβει.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το κακο ειναι οτι ο κοσμος ξεχναει...
Και μαλιστα πολυ γρηγορα...

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος φοβάται τα μικρά κόματα.
Μακριά από συλλογικές επιδιώξεις, επιδιώκει να βγάλει ό,τι βγάλει ΑΤΟΜΙΚΑ και μόνο, ως εξ-υπηρέτηση, στην αυλή κάποιου μεγάλου.

iLiAs είπε...

πες τα!

Ανώνυμος είπε...

Μοναχικέ λύκε, λες "όσο πιο αριστερά τόσο πιο καλά". Πιστεύεις σοβαρά ότι μπορεί να μας κυβερνήσει το ΚΚΕ; Ξέχασες πώς κατάντησε η πρώην ΕΣΣΔ;
Το να είσαι κατά του δικομματισμού το καταλαβαίνω, αλλά μετά την απώλεια αυτοδυναμίας των μεγάλων, πιστεύεις ότι μπορούμε να δούμε προκοπή από κυβερνήσεις συνεργασίας; Έχουμε πικρή πείρα από το παρελθόν. Οι Έλληνες δεν είναι Γερμανοί ούτε Ιταλοί.

Sting είπε...

Και με τις αυτοδυναμίες τι κερδίσαμε;
Ποτέ δεν ήμασταν χειρότερα.
Αν δεν υπήρχε η Ευρώπη , θα ήμασταν στον πάτο μαζί με τη Βουλγαρία.
Μια κυβέρνηση συνεργασίας ίσως είναι μια καλή περίπτωση για να παρθούν ορισμένες αποφάσεις φιλολαϊκές.
Φυσικά χωρίς το σταλινικό ΚΚΕ και τον ακροδεξιό ΛΑΟΣ...