Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Τι καλύτερες ευχές μου για το …2009



Σε λίγες ώρες και καθώς θα ανατέλλει η καινούργια χρονιά το 2007 θα γίνει παρελθόν.
Ένα παρελθόν που όλους θα μας βόλευε να ξεχάσουμε, να το διαγράψουμε να πούμε πως δεν το ζήσαμε, πως λείπαμε από τη χώρα.
Πως μπορείς όμως να ξεχάσεις του 74 νεκρούς στις καλοκαιρινές πυρκαγιές και τα εκατομμύρια στρέμματα των καμένων εκτάσεων, στην Πάρνηθα, την Ηλεία, την Πεντέλη, την Εύβοια, τη Λακωνία…
Πώς να ξεχάσεις τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από αυτούς που, πρωτίστως, είχαν την ευθύνη να προστατεύουν και να αυγατίζουν τα αποθεματικά τους δηλαδή τα υπουργεία Οικονομικών και Απασχόλησης και τις διορισμένες διοικήσεις των ταμείων.
Πώς να ξεχάσεις το θράσος των κρατικών λωποδυτών που αφού έφαγαν το καταπέτασμα από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων θέλουν να μπαλώσουν τη μαύρη τρύπα με μείωση συντάξεων και αύξηση των ετών ασφάλισης.
Πώς να ξεχάσεις τη συμπόρευση της ηγεσίας της δικαιοσύνης με την κυβέρνηση. Να ξεχάσεις τον Κεδίκογλου με τον περίεργο πλουτισμό του γιου του, που ασμένως συγκάλυψε η κυβέρνηση, την αύξηση των μισθών τους που επίσης ασμένως η κυβέρνηση όχι μόνο ενέκρινε αλλά θα τους καταβάλει και κοντά ένα δις ευρώ ως αναδρομικά… για να κάνει τα στραβά μάτια στις κυβερνητικές λοβιτούρες.
Πώς να ξεχάσεις τις ζαρντινιέρες, τις μπατσοκάμερες στις διαδηλώσεις, τα πράσινα παπούτσια.
Πώς να ξεχάσεις τους ανασφάλιστους Ινδούς και το αναψυκτήριο του Μαγγίνα, το διορισμό της κόρης του στον ΟΤΕ από το παράθυρο, τους κουμπάρους, τα καμώματα του Ζαχόπουλου.
Πώς να ξεχάσεις ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εφοριακοί που πιάστηκαν με τη «γίδα στην πλάτη» και τα ευρώ του εκβιασμού στις τσέπες ενώ προφυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίας κατηγορούμενη για κακουργηματική εκβίαση μια ταλαίπωρη γυναίκα που αφού ταπεινώθηκε και εξευτελίστηκε από τον προϊστάμενό της με την υπόσχεση μια θέσης στο δημόσιο, στο τέλος πετάχτηκε στα αζήτητα κι όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί βρέθηκε πίσω από τα σίδερα.
Πώς να ξεχάσεις ότι η «αδέκαστη» δικαιοσύνη έχει θάψει στα πιο σκοτεινά της συρτάρια πορίσματα και αποδείξεις για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών, τα δομημένα ομόλογα, τις απαγωγές των Πακιστανών…
Πώς να ξεχάσεις το video club του Μαξίμου που στέλνει παραποιημένα dvd στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει τις λαμογιές που γίνονταν σεμνά και ταπεινά στην αυλή του πρωθυπουργού από τους αυλικούς του.

Με τόσες και άλλες τόσες ορθάνοιχτες πληγές θα ξημερώσει σε λίγο το και δίσεκτο 2008 και η ευχή που θέλω να κάνω για συγγενείς, φίλους κι …εχθρούς είναι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ …2009.

4 σχόλια:

iLiAs είπε...

Καλή χρονιά λύκε με υγεία και ευτυχία!
Ενα δημιουργικό και χαρούμενο 2008 σε όλους!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

ωραία αναδρομή, λύκε μου!
καλή χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ελευθεροτυπία και δημοκρατία έχουν οι διαχειριστές του mediablog.gr που ζήλεψαν τη δόξα της περίφημης Επιτροπής Λογοκρισίας της χούντας.

Προφανώς εκτελώντας εντολές των ανθρώπων που χρηματοδοτούν και βρίσκονται πίσω απο τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog διαγράφουν τα ενοχλητικά σχόλια κατά βούληση. Όταν μάλιστα τολμήσεις να ρωτήσεις τι έγινε με το σχόλιο που είχες γράψει σου απαντούν ευγενικά "...για το καλό σου βρε κουτό το κόψαμε για να μην σου χτυπήσει την πόρτα ενα ωραίο πρωί η αστυνομία και έχεις μπλεξίματα με το νόμο επειδή όσα γράφεις είναι συκοφαντικά και εξυβριστικά για την κυρία τάδε ή τον κύριο δείνα"...!
Λησμονούν βέβαια να πούν οτι η συκοφαντία και η εξύβριση δεν συγκαταλέγονται στα αδικήματα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος ώστε να επέμβει η αστυνομία. Επίσης λησμονούν να μας πουν οτι για να αρθεί το απόρρητο που καλύπτει τα προσωπικά δεδομένα όπως αυτό της Ι.Ρ.πρέπει να συντρέχει κακουργηματική πράξη και όχι απλά μια βρισιά.

Την ίδια ώρα όμως αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχολιαστών αν έχουν πρόσβαση και αν αρχειοθετούν τις I.P όσων σχολιάζουν στο blog. Κι επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω δηλώνω οτι ΝΑΙ κρατούν τις I.P για να μπορούν να ελέγχουν εν μέρει την ταυτότητα όσων γράφουν σχόλια στο blog τους.

Αυτό όμως σε συνδυασμό με τις απειλές περί μηνύσεων και συλλήψεων απο την αστυνομία δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω απο αυτο το blog. Και για να ακριβολογώ εννοώ τους ανθρώπους που "επένδυσαν" σε αυτό το blog μόλις διαπίστωσαν οτι έχει επισκεψιμότητα και άρα δυναμική.

Για την ιστορία τα δυο σχόλια που κόπηκαν αφορούσαν την κυρία Κουβελογιάννη και ήταν απαντήσεις σε ένα δήθεν σχόλιο περί επικείμενης μεταγραφής της σε άλλο κανάλι επειδή της κόβουν την εκπομπή, όπως έλεγε ο συντάκτης του εν λόγω σχολίου. Κανένα δεν περιείχε οτιδήποτε υβριστικό η συκοφαντικό γα την κυρία. Παρόλα αυτά ΚΟΠΗΚΕ...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ArtBomber είπε...

Αισιόδοξο σε βρίσκω. Νομίζω ότι ισχύει το κάθε χρόνο και χειρότερα, κάθε πέρυσι και καλύτερα. Άρα το 2009 θα είναι .... άστα. Ας ευχηθούμε ωστόσο. Χρόνια πολλά