Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Ζαχόπουλος, Κλαδάς ηρακλείς του στέμματος.

Ο ένας πήδηξε από το μπαλκόνι, τον άλλο τον κάρφωσε ο Τριανταφυλλόπουλος για συναλλαγές με οικονομικούς απατεώνες…
Ο Καραμανλής πάντως λέει ότι συνεχίζει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς.
Ε, πες, πες στο τέλος θα τους πείσει και τη Νατάσσα και το Ρουσσόπουλο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο υποκριτής πρέπει να είναι ένας πρωθυπουργός που σχεδόν πανηγύριζε στη χθεσινή ημερίδα ότι καταπολεμά τη διαφθορά; Ιδίως όταν, όπως διαβάζω σήμερα στην Ημερησία, παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι "Η διαφθορά καλά κρατεί στην Ελλάδα, καθώς το κόστος της μόνο το 2007 υπολογίζεται στα 613 εκατ. ευρώ" και ότι από το 20% των ερωτηθέντων σε έρευνα έχει ζητηθεί λάδωμα για να τακτοποιηθεί υπόθεσή τους με το Δημόσιο!
Άσε που φοβάμαι πως ο πρωθυπουργός έχει πάθει Αλτσχάιμερ και ξεχνά πόσους υφισταμένους του έχει αναγκαστεί να απομακρύνει σε 4 χρόνια από υπουργεία, οργανισμούς, κρατικά νοσοκομεία, κ.λπ.!
(Αλήθεια, ο Κλαδάς σε τι όροφο μένει;)

monahikoslikos είπε...

@ Zalmoxis: Άτυχος ο Κλαδάς, μένει σε ισόγειο.
Όταν ο πρωθυπουργός μιλά για καταπολέμηση της διαφθράς να ακούς καλά τι λέει για να μην τον λες μετά υποκριτή.
Δεν έχεις προσέξει ότι όταν αναφέρεται στο περιβόητο "μηδενική ανοχή στη διαφθορά" προσθέτει αμέσως ξεπνοημένα ...των άλλων.

Τσούγδω είπε...

Πόσο κορόιδα μπορεί να είμαστε για να ανεχόμαστε έστω και να ακούμε ότι ο Πρωθυπουργός (όπως πάντα δεν έχει ιδέα) και ο Παπανδρέου μίλησαν στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (που είναι δημόσιο βεβαίως βεβαίως) για την πάταξη της διαφθοράς;
Μεγαλύτερη κοροϊδία από αυτή τη χθεσινή γελοιότητα όπου ο Καραμανλής ουσιαστικά κατηγόρησε το Ζαχόπουλο (αν είναι δυνατόν), δεν υπάρχει.

ΥΓ: Για την αποκάλυψη ότι το ΥΠΠΟ χρηματοδοτεί το Ταφτς όπου "σπούδασε" ο Καραμανλής και έκανε "μεταπτυχιακό" πάνω σε ποντίκια η Νατάσσα γιατί δεν έχει ασχοληθεί κανένας;

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ "ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ) ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΩΝ 22000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Αποψη είπε...

Αγαπητέ αδιάφορε, αν αυτός είναι ο καημός σου... τι να πω!
Εγώ πλέω σε άλλα κύματα. Σε κύματα αηδίας συσσωρευμένης. Χρόνων. Νοοτροπίας. Περισσοτέρων χιλιάδων παιδιών που μοχθούν και τρων τα μουτρα τους, για να ενταχθούν τελικά στην G700. (Αν αγνοείς τα περί G700 just...google it!)
Σχεδόν αναπνέω με ανακούφιση. Κάτι πάει μα γίνει!
Ίσως. Να αερίσουμε την μπόχα. Να ξεχωρίσει ο βούρκος από την λάσπη και το στεγνό έδαφος... Να ανακράξουμε: στον βόρβορο αδελφές μου. Στον βόρβορο!

Αποψη είπε...

Ωχ! Δεν φταίω εγώ. Το προχωρημένο της ώρας και οι ραγδαίες εξελίξεις φταίνε.
Το προηγούμενο comment απευθυνόταν (εμφανώς) στον αγαπητό ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ. Τώρα αν ο Αριστοφάνης είναι και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΚΌΜΑ κλύτερα για μένα!
Καληνύχτες. Σε όλους.