Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Διαπλοκή εις τον κύβον

Όσο ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Γιάννης Αδριανός, καλυπτόμενος πίσω από το ανύπαρκτο δημοσιογραφικό απόρρητο δεν αποκάλυπτε το όνομα του dvdκομιστή η ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν είχε πρόβλημα να δίνει δικόγραφα στους διαδίκους.
Μόλις έφτασε το νέο από το Νέο Δελχί ότι ο Αδριανός θα προσέλθει να καταθέσει στον ανακριτή το όνομα του κομιστή τότε η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θυμήθηκε ένα ξεχασμένο άρθρο της Δικονομίας που λέει ότι δικόγραφα θα παίρνουν οι διάδικοι μια φορά το μήνα μπλοκάροντας έτσι τη δημοσιοποίηση του ονόματος για ένα ακόμα μήνα.
Αλλά επειδή Κυριακή κοντή γιορτή καθώς στις 8 Φλεβάρη εκπνέει ο μήνας και θα βγει στον αέρα το όνομα ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου τι σκέφτηκαν οι αθεόφοβοι.
Να επισπεύσουν την εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου ώστε τα μέσα να έχουν «τροφή» και οι περί τον Ζαχόπουλο και dvd εξελίξεις να μην παίζουν μονοθεματικά στα δελτία ειδήσεων.
Έτσι τη αγία θεία χάριτι οι ιεράρχες που συναποτελούν την Ιερά Σύνοδο, το Εκτελεστικό Γραφείο της εκκλησίας με λίγα λόγια αποφάσισε να ορίσει την 7η Φεβρουαρίου ως ημέρα εκλογής,
Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες δεν νομίζετε;
Και εν τέλει με τόσα τεχνάσματα κυβέρνησης, δικαιοσύνης και τώρα και της εκκλησίας να αποσιωπηθούν κρίσιμες παράμετροι της υπόθεσης αναρωτιέμαι:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, σ΄ αυτή τη χώρα, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΖ ΧΡΏΜΑ;

Υ.γ Καθόλου δεν θα εκπλαγώ αν ο Ζαχόπουλος στον ανακριτή επικαλεστεί, για το πήδημα στο κενό, λόγους συναισθηματικής απογοήτευσης επειδή τον παράτησε η 35χρονη και για να την εκδικηθεί έπλασε το παραμύθι του εκβιασμού του με τα ροζ dvd.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα θα σου πω: μην τολμήσει και πηδήξει κανάς άλλος από τα παράθυρα, θα κατεβάσω τα ρολλά, θα κλειδώσω το μαγαζί και θα πάω για...σκι. Α σιχτίρ πια με τις κωλοβάρδιες!
Καλημέρες!

ΥΓ: Πονάς ακόμη Λύκε μου ή καλύτερα τα χεράκια;

Swell είπε...

Φωσκολικό σενάριο Λύκε.

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou: Όπως θα έχεις διαπιστώσει εσχάτως παρατηρείται αλλαγή πλεύσης των πρωταγωνιστών. Αντί να φουντάρουν στο κενό ή στις ρόδες φορτηγών εγκλείονται οικεία βουλήσει στα φρενοκομεία ώσπου να μας τρελάνουν όλους.
Έτσι μάλλον το χάνεις το σκι εκτός κι αν λαλήσεις από το πολύ το κύριε ελέησον και τη μπόχα του θυμιάματος στον εκλειπόντα και πάρεις τα βουνά.
Υ.γ υποφερτά, οωόμεθα και αναμένομεν.


@ swell: Δεν εντιλέγω αλλά σαν πολλές συμπτώσεις μαζεμένες δεν σου φαίνεται;

Side21 είπε...

UNFAIR . . . .
Μια και μιλάμε για σενάρια ...
κουτί δεν τους ήρθε η "κοίμησις" του Αρχιεπισκόπου !!!
Μήπως ... λέω μήπως ...
Τι σε 15 μέρες ... τι τώρα !!!
Να μην βασανίζεται ο άνθρωπος ...
ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ !!! ΟΧΙ
Η διαστροφή έχει και τα όριά της.

monahikoslikos είπε...

@ side21: όχι δεν φτάνω μέχρι εκεί, αλλά μιας και επήλθε ο θάνατος τον αξιοποίησαν για τις δικές τους επιδιώξεις