Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Χιροσίμα: Το «μικρό παιδί» ο μεγαλύτερος τρομοκράτης

Συμπληρώθηκαν σήμερα 62 χρόνια από τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επιχείρηση των Αμερικανών με την καταστροφή της Χιροσίμα.
Το «μικρό παιδί», όπως ήταν η κωδική ονομασία της πρώτης ατομικής βόμβας που ρίχτηκε στη Χιροσίμα στο 8.15 το πρωί στις 6 Αυγούστου 1945, με απόφαση του τότε Αμερικανού Προέδρου Τρούμαν άνοιξε τον πρώτο γύρο του ολέθρου.
Τρεις μέρες αργότερα στις 9 Αυγούστου ο «χοντρός άντρας», η δεύτερη ατομική βόμβα θα ρίχτηκε στο Ναγκασάκι θα συμπλήρωνε την καταστροφή σκορπώντας ανείπωτη φρίκη στην ανθρωπότητα και υποχρεώνοντας την Ιαπωνία σε συνθηκολόγηση .
Σήμερα η Αμερική κυβερνάται από τον Μπους το νεότερο, που η πολιτική του ως τώρα έχει δείξει ότι είναι ικανός για κάθε είδους εγκληματική ενέργεια.
Οι εκατόμβες των νεκρών σε Ιράκ, Αφγανιστάν, το Γκουαντάναμο, η ύποπτη τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους μέσα στην Αμερική δείχνουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αι το επιτελείο του είναι ικανοί για τα πάντα.
Η αντιπαράθεση με το Ιράν για τα πυρηνικά, ο νόμος για το «πρώτο χτύπημα» και η ισχυροποίηση της Ρωσίας δεν αποκλείεται να μας επιφυλάσσει έναν δεύτερο γύρο πυρηνικού ολέθρου πριν ο Μπους ξεκουμπιστεί από το Λευκό Οίκο.
Έτσι η σημερινή μαύρη επέτειος έχει μεγάλη σημασία έστω κι αν πέρασε απαρατήρητη από τα φλύαρα, κατά τα άλλα, ΜΜΕ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμερικανικός στρατός στον κόσμο:
http://www.agoravox.tv/article.php3?id_article=18777
Η παγκόσμια ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, οι στρατηγικές εξελίξεις, οι αλλαγές προτεραιοτήτων στην αμυντική τους πολιτική, οι νέες "απειλές" και οι νέες συμμαχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανάπτυξη των αμερικανικών δυνάμεων σε δέκα λεπτά.

Dr Jekyll είπε...

Συμφωνώ γενικά με τα γραφόμενά σου, εκτός από δύο σημεία.
1ον) Η καταστροφή της Χιροσίμα ήταν οπωσδήποτε μια αποτρόπαια πράξη και δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει γιαυτό. Αν όμως λάβουμε υπόψει τον φανατισμό με τον οποίο πολεμούσαν οι Γιαπωνέζοι, με τους καμικάζι κ.τ.λ. φαντάσου πόσοι Αμερικανοί στρατιώτες έπρεπε να χάσουν τη ζωή τους ώσπου να συνθηκολογήσουν οι στρατηγοί στο Τόκιο. Οι απώλειες των Αμερικανών ίσως να ήταν όσοι και οι νεκροί στη Χιροσίμα. Στο κάτω-κάτω, οι Ιαπωνία ήταν αυτή που άρχισε μπαμπέσικα τον πόλεμο στο Πέρλ Χάρμπορ. Υπήρχε άλλη λύση για τη λήξη του πολέμου; Ας έλθουμε για λίγο στη θέση του Τρούμαν.
2ον) Όταν ισχυρίζεσαι ότι η καταστροφή των δίδυμων πύργων την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν ύποπτη, εννοείς ασφαλώς ότι δεν ήταν ενέργεια των τρομοκρατών, αλλά ήταν μια προβοκάτσια των Αμερικανών, με απώτερο σκοπό την εισβολή στο Ιράκ;
Πολύ "τραβηγμένη" υπόθεση. Επίτρεψέ με να διαφωνήσω μαζί σου, εκτός και αν έχεις στοιχεία που εγώ αγνοώ.

koptoraptou είπε...

Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο Αχμαντινετζάντ έχει δώσει δείγματα γραφής. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

monahikoslikos είπε...

Σεβαστές οι απόψεις σου Dr Jekyll
αλλά σήμερα πια ουδείς αμφιβάλει ότι στο Περλ Χάμπορ οι Αμερικανοί άφησαν να εξελιχτούν όπως εξελίχτηκαν τα πράγμα για να βρουν πρόσχημα, απέναντι στον Αμερικανικό λαό, να μπουν στον πόλεμο.
Όσο για τους καμικάζι ποτέ δεν άκουσα να πέσει κάποιος στην Ουάσιγκτων ή σε κάποια αμερικάνικη μεγαλούπολη.
Αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε ότι έπρεπε οι γιαπωνέζοι να χάσουν τον πόλεμο ντε και καλά, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι μπορεί τα θύματα από πλευράς αμερικανών να ήταν όσα και στη Χιροσίμα, μη μας διαφεύγει ότι ακόμα και σήμερα 62 χρόνια μετά πεθαίνουν άνθρωποι από κείνη τη βόμβα.
Για την προβοκάτσια με τους δίδυμους πύργους επιφυλάσσομαι να σου στείλω στοιχεία και ντοκουμέντα που πλέον κυκλοφορούν ελεύθερα και μέσα στις ΗΠΑ

monahikoslikos είπε...

Αγαπητή koptoraptou ωραίο το χρωματάκι σου σε ποια παραλία λιαζόσουνα το Σ/Κ;
Ο Αχμαντινετζάντ έχει μπει στο στόχαστρο ως απειθάρχητος κι ο Αλλάχ μόνο μπορεί να τον σώσει.

monahikoslikos είπε...

@ L’Enfant de la Haute Mer: δεν αμφέβαλα ποτέ για τις δυνατότητες του Αμερικανικού στρατού γι αυτό και η επίθεση στους δίδυμους πύργους φωνάζει από μακρυά ότι είναι ύποπτη.
Δύο ώρες υποτίθεται αλώνιζαν στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ τα αεροπλάνα των τρομοκρατών και δεν σηκώθηκε ένα καταδιωχτικό να τα αναχαιτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβολίες :
"Minister in Sarkozy's Government: Bush might be behind 9/11 Attacks"
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20070707&articleId=6250

"THE TOP 40 REASONS TO DOUBT THE OFFICIAL STORY OF SEPTEMBER 11th, 2001" :
http://www.911truth.org/article.php?story=20041221155307646

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Και μόνο το όνομα σου θα έφτανε για να αδελφοποιηθώ μαζί σου. Ωστόσο υπάρχει κάτι σημαντικότερο: οι απόψεις σου.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Λες "Σήμερα η Αμερική κυβερνάται από τον Μπους το νεότερο, που η πολιτική του ως τώρα έχει δείξει ότι είναι ικανός για κάθε είδους εγκληματική ενέργεια".
Δε συμφωνώ. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα η παλιανθρωπιά. Να θυμίσω και τις "θεάρεστες" πράξεις που έκανε ο "προοδευτικός" Κλίντον και οι προγενέστεροι.
Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά και το πρόβλημα να ήταν ένα χαμένο κορμί που έγινε πρόεδρος. Η κατάσταση τους είναι πολύ πιο σύνθετη και γι αυτό πιο επικίνδυνη.
Το λέω γιατί, άθελα μας, μπορεί να σπέρνουμε αυταπάτες πως μια αλλαγή προσώπων αρκεί για να αλλάξει και η πολιτική του παγκόσμιου τρομομπάτσου.

monahikoslikos είπε...

@ χορεύοντας με τους αμετανόητουσ

Ασφαλώς και δεν είναι θέμα προσώπων αλλά ειδικά για το Μπους το νεότερο λέω ότι είναι ικανός για κάθε είδους έγκλημα γιατί δεν ξεχνώ ότι σαν Κυβερνήτης πριν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε κάνει αποδεκτή καμία αίτηση χάρητος από μελοθάνατο.
Δείχνει να απολαμβάνει την οσμή του αίματος.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Εντάξει υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε killers και serial killers. Αλλά ας μη το κάνουμε θέμα.
Σχετικά με τους ηγέτες του "ελεύθερου" κόσμου δείτε:
http://www.geocities.com/ametanohto/leaders.pps
και προσέξτε ιδιαιτέρως την τελευταία διαφάνεια