Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ήθελαν αίμα αστυνομικού…

Η μόνιμη επωδός που ακούμε μετά από κάθε «χτύπημα» του Επαναστατικού Αγώνα.
Έρχεται μετά και μια 11σέλιδη (όλες ήταν 11σέλιδες) προκήρυξη που στέλνεται πάντα στο Ποντίκι (άλλη σημειολογία κι αυτή) που είναι πάντα γραμμένη εκ των υστέρων για να δικαιολογήσει το χτύπημα και να υποδηλώσει την αποφασιστικότητα των μελών της Οργάνωσης να γίνουν οι τιμωροί των ανομιών του κράτους.
Ο ΕΑ μοιάζει να αποτελεί το διάδοχο της 17Ν και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο παρασημοφορημένος από το FBI υπουργός του Σημίτη που «εξάρθρωσε» τη μακροβιότερη τρομοκρατική οργάνωση το καλοκαίρι του 2002, χαρακτηρίζει τη νέα γενιά «τρομοκρατών» πιο επικίνδυνους από του Κουφοντίνες και αποφασισμένους που διψούν για αίμα.

Από τις βόμβες στη σχολή Ευελπίδων το 2003 τις ημέρες που ολοκληρώνονταν οι απολογίες αυτών που καταδικάστηκαν για συμμετοχή τους στη 17Ν μέχρι τη σημερινή στο αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού οι στόχοι τους είναι δημόσια καταστήματα (αστυνομικά τμήματα, δικαστήρια, υπουργεία) και αστυνομικές κλούβες ενώ υπήρξε και μια αποτυχημένη «απόπειρα» κατά του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη.
Κορωνίδα των ενεργειών του ΕΑ η επίθεση με ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία χωρίς, περιέργως, κανείς (αστυνομικός, αμερικανοί φρουροί, ηλεκτρονικές κάμερες) να δει το παραμικρό.

Οι συμπτώσεις ότι ο ΕΑ αγώνας εμφανίζεται πάντα ως απρόσκλητος συνήγορος του λαϊκού κινήματος και με τις ενέργειές του αλλάζει την πολιτική ατζέντα είναι κάτι που δεν δείχνει να προβληματίζει κανέναν όπως κανένας δεν προβληματίστηκε ποτέ για τις συμπτώσεις των χτυπημάτων και των στόχων της 17Ν με τις πολιτικές συγκυρίες.
Η επίθεση στη φρουρά του υπουργείου Πολιτισμού και ο τραυματισμός του άτυχου αστυνομικού έβγαλε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη αλλά αυτό δεν έτυχε της δέουσας προσοχής.
Το ίδιο και πρωινή επίθεση ΕΑ στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού ήρθε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τη βάρβαρη μεταχείριση των αγροτών της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά και των κατοίκων της Κυψέλης στην Πλατεία Κοτζιά της Αθήνας και το σοβαρό τραυματισμό του δημοσιογράφου του Αλτερ.

Η επίθεση με τέτοια όπλα και χειροβομβίδα δείχνει ότι ήθελαν να σκοτώσουν υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών και των ειδικών φρουρών και σε απόλυτη συγχορδία τα παπαγαλάκια τους οι δημοσιογράφοι μας διαβεβαιώνουν ότι οι τρομοκράτες «ήθελαν αίμα αστυνομικού».

Αν όμως μετρήσουμε τις σφαίρες από το Καλάσνικοφ και το υποπολυβόλο «σφραγίδα» της οργάνωσης (χώρια τις χειροβομβίδες) που έχουν ρίξει κατά αστυνομικών θα ξεπεράσουμε τις 100.
Με 100 τόσες σφαίρες και ένα βουνό θραύσματα χειροβομβίδων το μόνο που κατάφεραν ως τώρα ήταν να πετύχουν και να τραυματίσουν σοβαρά τον άτυχο νεαρό αστυνομικό.
Δηλαδή οι αποφασισμένοι και διψασμένοι για αίμα τρομοκράτες ή είναι τόσο πολύ άσχετοι με τα όπλα και μόνο τυχαία πέτυχαν κάποιον ή γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τη χρήση των όπλων ώστε να πυροβολούν χωρίς να σκοτώνουν.
Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουν οι ίδιοι να μας πείσουν ότι είναι με τα κωλόχαρτα που κάθε τόσο στέλνουν στο Ποντίκι.


.

12 σχόλια:

pentanostimi είπε...

τις ιδιες σκεψεις εκανα για τις..συμπτώσεις

Τσούγδω είπε...

Βασικά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Δε γίνεται μία "τρομοκρατική" οργάνωση να δρα σε τόσο τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να μεσολαβήσει δηλαδή μεγάλο διάστημα για να σχεδιάσει με προσοχή το επόμενο χτύπημα.
Αυτό το πράγμα δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι προβοκάτσια.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που έχει η κυβέρνηση ανοιχτά μέτωπα και βρίσκεται στριμωγμένη στη γωνία, οπότε και αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την αστυνομία για να κατασείλει τις κινητοποιήσεις, ξαφνικά να εμφανίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας και να βγαίνει λάδι η αστυνομία.

Αδέξιοι Δεξιοί...

Antinemecis είπε...

Δεν κατάλαβα...υπονοείτε κάτι; Για την "αξιόπιστη" κυβέρνησή μας;
Απλώς δεν έχετε καταλάβει τα "νέα ήθη" των "τρομοκρατικών" οργανώσεων...
Είναι μία φιλοκυβερνητική οργάνωση που δε μπορεί να επιτρέψει να βάλεται η "αντιαμερικάνικη" κυβέρνηση μας...
Η "προκύρηξη" χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δωθεί και στα ΜΜΕ ο κατάλληλος χρόνος προπαγάνδας...
Άσε που... τι να σου κάνει και ο ΚΥΠατζής του δημοτικού;
Ρωτάνε και το "Δημοσιογράφο" αλλά κι αυτός ίδιου επιπέδου είναι...

tzonakos είπε...

Δεν ξερω αν ειναι χειρότεροι απο τη 17Ν που πέτυχε να εχει την κοινή γνώμη με το μέρος της οταν χτυπούσε κάποιον.
Η 17Ν αν θυμάμαι καλά ειχε μόνο ενα θύμα αθώο πολίτη κι αυτο πολλά λέγονται οτι επίτηδες αφέθηκε να πεθάνει επειδή το Κράτος χρειαζόταν ενα θύμα !

Ο ΕΑ είτε προειδοποιεί επειδή κάτι ζητάει απο κάποιους, δεν ξερω τι, υποθέσεις κάνουμε, είτε απλά ειναι όργανο παρακράτους σχετιζόμενο με την κυβέρνηση που χρησιμοποιείται για στρέψη της κοινής γνώμης σε άλλα θέματα.
Ξεκίνησε με θύμα και συνεχίζει με αστοχίες αλλα παραμένει αόρατη.
Περίεργα πράγματα ...

monahikoslikos είπε...

@pentanostimi:
κι αυτό μια ...σύμπτωση είναι!

@tsougdw:
Λες και ο ΕΑ να το κάνει για τη φουκαριάρα την ...αστυνομία.

monahikoslikos είπε...

@antinemecis:
Αν κατάλαβα είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) στην υπηρεσία του κράτους και του παρακράτους...

@tzonakos:
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι το θύμα που υπαινίσεσαι ήταν του ΕΑ αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί φυσικά.
Έχω πάντως τη γνώμη και ανεξάρτητα από τις διαφορές στον τρόπο δράσης ότι ΕΑ και 17Ν έχουν την ίδια μήτρα και ...αποστολή.

Swell είπε...

H ελληνική αστυνομία είναι τόσο ανίκανη, που ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορεί ναστήσει σωστά.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Ε, πως...
Δεν είναι που ο Ομπάμας παίρνει σοβαρά τον ΕΑ και συστήνει στους αμερικανούς να μην περνούν από τα Εξάρχεια?
Όσο να πεις κάτι πέτυχαν κι ας μην ξέρουν σκοποβολή

Unknown είπε...

Καλημέρα ,ν'αφήσουν τις μλκ και να φροντίσουν να προστατέψουν τα παιδιά με αλεξίσφαρα φυλάκια!!!!

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Γιατί, εσύ πιστεύεις πως ήταν κάποιος στο φυλάκιο?
Και ούτε μια γρατζουνιά?

Unknown είπε...

δλδ,δεν πρέπει να προστατευθούν τα παιδιά του κόσμου,οταν πληρώνουν πολλές μα Π Α Ρ Α πολλές φορές τις παπαριές και τους Βοναπαρτισμούς των ουνων της εξουσίας.
Ποιός θ'ασχοληθεί με τον ανύπαρκτο βολεμένο του κοινοβουλίου και χρειάζεται αλαξίσφαιρο αυτοκίνητο?

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Να προστευτούν δεν λέω.. αλλά ποιος θα μας προστατέψει εμάς από τις δικές τους παπαριές?