Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Σε λίγο θα ανοίξουν και τα ξερονήσια…


Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη η κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε να διδάξει στη νέα γενιά την ιστορία της Δεξιάς, την ιστορία της μισαλλοδοξίας, των εκτοπίσεων και των διωγμών.
“Όποιος φοράει κουκούλα κατευθείαν από το αφτί στον εισαγγελέα. Ανεξαρτήτως γιατί τη φοράει. Η κουκούλα πρέπει να είναι ιδιώνυμο έγκλημα” είχε πει το Δεκέμβριο στη βουλή ο αρχηγός του ΛΑΟΣ με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την απρόκλητη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη από τον ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια.
Με καθυστέρηση 3 μηνών η κυβέρνηση σπεύδει να κάνει πράξη την πρόταση Καρατζαφέρη ποινικοποιώντας τη χρήση της κουκούλας προβλέποντας ότι η διάπραξη παράνομων πράξεων από κουκουλοφόρο θα τιμωρείται πλέον με ποινή κάθειρξης από δύο χρόνια έως ισόβια ενώ με δύο χρόνια φυλακή θα κινδυνεύει και όποιος εξυβρίσει αστυνομικό.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, για κακούργημα θα διώκεται εφεξής όποιος συλλαμβάνεται να διαπράττει φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, ενώ έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα ή έχει...καμουφλαρισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Πρόσχημα για την έξαρση του κυβερνητικού αυταρχισμού το οργανωμένο σπάσιμο μαγαζιών και αυτοκινήτων από κουκουλοφόρους που τρόμαξε τους νοικοκυραίους στο Κολωνάκι.
Η ταχύτητα στη λήψη των αποφάσεων τόσο για τις μηχανοκίνητες ομάδες κρούσης επίλεκτων αστυνομικών που θα περιπολούν έτοιμοι να εμπλακούν σε περίπτωση ταραχών όσο και των διατάξεων για την ποινικοποίηση της κουκούλας ενδεχομένως αποκαλύπτουν και τους ηθικούς αυτουργούς των βανδαλισμών στη γειτονιά των νοικοκυραίων.
Ωστόσο οι χθεσινές κυβερνητικές αποφάσεις έχουν τη δική τους ιστορία που αποκαλύπτει ότι παρά τα φληναφήματα περί μεσαίου χώρου και τη βοήθεια των καλοπληρωμένων τηλεοπτικών κονδυλοφόρων η Δεξιά δεν μπορεί να ξεχάσει το χωροφυλακίστικο παρελθόν της.
Είχα από τις 10 Δεκεμβρίου προειδοποιήσει ότι είναι έτοιμο να «σκάσει» το αυγό του φιδιού και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.
Για όσους έχουν κοντή μνήμη αλλά και τους θιασώτες της σκλήρυνσης των μέτρων θυμίζω ότι:
Στις 9 Δεκεμβρίου 2008 και ενώ η Αθήνα φλέγεται απ΄ άκρη σ΄ άκρη για την απρόκλητη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη η Κυβερνητική Επιτροπή αποφασίζει να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης εφόσον δεν αποκλιμακωθεί άμεσα η ένταση ενώ δίνεται εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν όποιον προκαλεί βανδαλισμούς.
Εναλλακτικά η απόφαση προβλέπει την εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις χωρίς άδεια της αστυνομικής αρχής, να ζητηθεί η συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση διαδηλώσεων (κυρίως από Γαλλία, και Βρετανία) και να εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Τα κυβερνητικά σχέδια αποκαλύπτει τότε η εφημερίδα ΒΗΜΑ και επιβεβαιώνει μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο Καρατζαφέρης. Η κυβέρνηση ύστερα και από την αποδοκιμασία των κυοφορούμενων μέτρων από τους πολιτικούς αρχηγούς (με εξαίρεση τον Καρατζαφέρη) και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους οποίους ενημέρωσε ο πρωθυπουργός ζητώντας τη συναίνεσή τους υποχρεώνεται να αναδιπλωθεί και να περιμένει «καλύτερες» ώρες.
Ακολούθησαν τα Καλάσνικοφ του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «Σέχτας Επαναστατών» πριν φθάσουμε στα σπασίματα στο Κολωνάκι που δημιούργησαν την αναγκαία κοινωνική συναίνεση των νοικοκυραίων για την εκτροπή και την εφαρμογή των αυταρχικών μέτρων.
Κι αν αυτά δεν επαρκέσουν και οι δημοσκοπήσεις εξακολουθήσουν να δείχνουν την έξοδο στην κυβέρνηση Καραμανλή ίσως αύριο να ξανανοίξουν και τα ξερονήσια…


.

3 σχόλια:

Τσούγδω είπε...

Είδες κάτι πράγματα η "Δεξιά του Κυρίου;"

Πάντως μέχρι τώρα ακόμη και οι προβοκάτσιες τους και τα χαζοσχέδιά τους, με μπακαλίστικο τρόπο τα οργανώνουν. Και δε τους βγαίνει τίποτα και τους μυριζόμαστε εξαιτίας της "ατσουμπαλοσύνης" τους.

marianaonice είπε...

Είδα "αυγό του φιδιού" και μπήκα!
χαχα!!

Έχω μια απορία: αυτούς που θα σπάνε χωρίς να φοράνε κουκούλα θα τους συλλαμβάνουν;;;

monahikoslikos είπε...

@tsougdv:
Η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά... και φροντίζει να μην το ξεχνάμε κι εμείς>

@marianaonice:
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν τα αυγά του φιδιού κάνουν για ομελέτα?

Οι ξεκουκούλωτοι Μαριάννα μου δεν διαπράτουν αδικήματα, γιατί λοιπόν να τους συλλάβουν...