Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σε λίγο και τακτική συγκοινωνία με Λέρο, Γυάρο, Αη Στράτη και Μακρόνησο...

Επαγγέλθηκαν αναδιοργάνωση του Κράτους και αυτό που κάνουν είναι η ανασυγκρότηση του αστυνομικού κράτους της Δεξιάς με τους ρουφιάνους, τους φακέλους και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων της δεκαετίας του ΄50…
Με πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ξεκίνησαν με την ποινικοποίηση της κουκούλας, προχώρησαν στην ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών και συνεχίζουν ακάθεκτοι τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και τη συρρίκνωση των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων…
Σε λίγο κάμερες παρακολούθησης θα μας καταγράφουν προφίλ και ανφάς σε κάθε μας κίνηση ενώ με την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από κινητά για ψύλλου πήδημα και την τράπεζα DNA με γενετικό υλικό όσων διαπράττουν ή κατηγορούνται όχι μόνο για κακουργήματα αλλά και για απλά πλημμελήματα θα ολοκληρωθεί το φακέλωμα.
Παράλληλα με το νόμο για την άρση της ανωνυμίας των blogs θέλουν να φιμώσουν τελείως την ενημέρωση ώστε να μην μαθαίνει ο κόσμος τις κλοπές της δημόσιας περιουσίας και τα άλλα σκάνδαλα που πρωταγωνιστούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Τι να την κάνεις όμως την υποδομή αν χάσεις της εξουσία που όλα δείχνουν πως η Ν.Δ σύντομα ή αργότερα θα την χάσει…
Έτσι επιστράτευσαν την ΕΥΠ στην οποία ανέθεσαν την προσατασία του παραπαίοντως κυβερνητικού σχήματος.
«Νομιμοποίησαν» το ρουφιανιλίκι και το πρακτοριλίκι στην καθημερινή ζωή με τη σύλληψη του συνδικάτου του εγκλήματος που φέρεται να έχει διαπράξει εκτός από την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου και σειρά άλλη κακουργημάτων ώστε να αποδεχτούμε χωρίς διαμαρτυρίες την συρίκνωση των ελευθεριών μας.
Και για να καταλάβουμε τις δυνατότητες του νέου "υπερόπλου" της κυβέρνησης για να κρατηθεί στην εξουσία να επισημάνουμε πως η εξάρθρωση του συνδικάτου του εγκλήματος βασίστηκε στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων άγνωστου αριθμού ατόμων εντός και εκτός φυλακών με το υπερσύγχρονο μηχάνημα System L.I. Sieburg που προμηθεύτηκε η ΕΥΠ έναντι 7 εκατ. ευρώ και μπορεί να υποκλέπτει ταυτόχρονα 3.000 τηλεφωνικές συνομιλίες από σταθερά και κινητά τηλέφωνα, SMS, MMS, e-mails και fax.
Το αν οι παρακολουθήσεις και υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων έχουν την άδεια της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής ή είναι παντελώς παράνομες παραμένει άγνωστο καθώς η ευφορία από τη σύλληψη των παρανόμων έριξε σε δεύτερο πλάνο τη διερεύνηση της δημοκρατικής νομιμοποίησης των προπαρασκευαστικών πράξεων για τις συλλήψεις.
Άλλωστε οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια και μη μόνο εύσημα είχαν για την ΕΥΠ όπως εκείνος ο ανεκδιήγητος μπατσοδημοσιογράφος που αναφωνούσε εκστασιασμένος από τη συχνότητα της ΝΕΤ: «Μπράβο στην ΕΥΠ που έκανε τόσο καλή δουλειά και ανταποδίδει τα χρήματα που έδωσε ο Ελληνικός λαός για τα μηχανήματα».
Πιστεύω πως η ΕΥΠ έτσι που αναδιοργανώθηκε θα αποτελέσει το μακρύ χέρι της κυβέρνησης στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους κυρίως του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως του ΛΑΟΣ με καλοστημένες προβοκάτσιες.
Άλλωστε ενδεικτική των προθέσεων, για τον Οργουελικό κόσμο που μας ετοιμάζουν οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και των Γκοτζαμάνηδων είναι η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της Cosmote επειδή αρνήθηκε να παραβιάσει το νόμο και να χορηγήσει κατόπιν αιτήματος εισαγγελέα τα στοιχεία κατόχου κινητού τηλεφώνου στηριζόμενοι στην αντισυνταγματική εγκύκλιο του ανεκδιήγητου πρώην εισαγγελέα του ΑΠ παρά το ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ως παράνομη.
Και για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν δυσλειτουργίες στην εφαρμογή των άνομων σχεδίων τους έφαγαν μέσα σε μια νύχτα τον Μητσοτακικής καταγωγής διοικητή της ΕΥΠ και στη θέση του έβαλαν τον δοκιμασμένο από άλλες εξυπηρετήσεις ( κουκούλωμα υποκλοπών, παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ν.Δ μέσω της Μάγυο κλπ) εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο που προθύμως μόλις του ζητήθηκε παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα για να αναλάβει τις μυστικές υπηρεσίες.
Προσοχή λοιπόν αν σας χτυπήσουν πρωί το κουδούνι γιατί μπορεί να μην είναι ο γαλατάς αλλά ο Κυπατζής της γειτονιάς σας.

.

23 σχόλια:

Swell είπε...

Εγώ Λύκε που έχω πάει και στα 4 νησιά που λες και ξέρω που δένεις, που τρως και πίνεις, πρέπει να αισθάνομαι ήσυχος ή ανήσυχος;

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Γιατί δεν λαδώνεις καναν υπουργάρα να πάρεις καμιά γραμμή...
Σκάφος απ΄ όσο ξέρω έχεις!!!

αντωνης είπε...

Ειδικα αυτο με τον Παπαγγελοπουλο ειναι πολυ καλοστημενο. Δουναι και λαβειν στην τελευταια εκδοση.

Οι κυβερνωντες παντως δεν χαμπαριαζουν τιποτα. Σου λεει με αυτο το μλκ λαο, σιγα μην κωλωσουμε σε κατι.

Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε;
Α, ξεχασα. Τωρα ειναι καλοκαιρι και τα μπανια του λαου και τετοια.

Οταν και αν ξυπνησουμε θα ειναι πολυ αργα.

Adamantia είπε...

Οπως λέει κι ο Αντώνης το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε? Φοβάμαι πως παρακολουθούμε το θρίλερ αναπαυτικά καθισμένοι στις ξαπλώστρες και κάπου πίσω στο μυαλό το "εμένα τι με νοιάζει αφού δεν είμαι παράνομος"
Πέρα από κάποιες νερόβραστες δηλώσεις δεν άκουσα να γίνει καμμιά ομαδική διαμαρτυρία. Μου λες πώς αλλάξαμε έτσι? Πως μας αποχαύνωσε η ευδαιμονία?

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα, Λύκε, ομιλείς ορθώς, και μια και μας πήγε τόσο πίσω -οχι εσυ αλλα η ΝΔ- θυμάσαι την περίπτωση ενός μπατσοδημοσιογραφου το 1984 που "εξασφάλισε" ένα κωλόχαρτο απο τους ασφαλίτες το οποίο ήταν δηθεν λίστα υπόπτων τρομοκρατών και ανάμεσα στα ονόματα ήταν και συναδελφοι του απο την εφημερίδα όπου δούλευε τοτε? Τη δημοσίευσε τη λιστα της ντροπής ο ξεφτιλισμένος και φυσικά οι συναδελφοι του τον έσυραν στα δικαστήρια όπου καταδικάστηκε. Αυτός ο τυπος λοιπον εμφανιζεται παλι 25 χρονια μετα και προαναγγέλλει συλλήψεις τρομοκρατών σύμφων α-λεει- με πληροφορίες του.

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Ακριβώς Αντώνη τα επισήμανα όλα αυτά μήπως και ξυπνήσουμε γιατί ουσιαστικές αντιδράσεις δεν βλέπω ούτε από μεμονωμένες συλλογικότητες, ούτε από κόμματα και φορείς.

@Adamantia:
Από τότε που το ΠΑΣΟΚ (πρώτη κυβερνητική θητεία) μας έδωσε περισσότερα από όσα ζητήσαμε μάθαμε να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.
Κι όταν μας παίρνουν πίσω όσα μας είχαν δώσει ή είχαμε καταχτήσει πάλι περιμένουμε κάποιους άλλους να διαμαρτυρηθούνε για μας (τα χάλια των απεργιακών συγκεντρώσεων είναι γνωστά).
Τώρα πάλι ακόμα χωνεύουμε την επιτυχία της ΕΛΑΣ και της ΚΥΠ όπως τότε το καλοκαίρι του 2002 που εξαρθρώθηκε αν θυμάσαι η τρομοκρατία....
Αύριο που ίσως σηκωθούμε από τις ξαπλώστρες θα είναι πιθανόν αργά!

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι:
Ευτυχώς δεν θυμάμαι μόνο εγώ που και λόγω ηλικίας δικαιολογούμαι, αλλά θυμάστε κι εσείς που είστε νεώτεροι...
Ο Γιώργος πάντως από τότε που ξέκοψε από τον Περισσό (μην ξεχνάμε και τις δημοκρατικές περγαμηνές του, τρομάρα του) βρήκε αλλού και τακίμιασε να βγάζει το ψωμί του....
Και δεν ερυθριά ουδόλως ο μπαγάσας.

Ανώνυμος είπε...

αααααααααααααααααααχ! κατι τετοια λες και μελωνω το καλο δοκιμασμενο σχημα ''πατρις θρησκεια πορδη''.....
αααααααααααααααααααχ....

Swell είπε...

Ενα φουσκωτό έχω Λύκε, πώς να ζητήσω γραμμή; Κι έστω ότι τη ζήτησα και μου την έδωσαν. Για ένα καθαρό μέτωπο ζούμε!

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Εγώ Λύκε δεν έχω πρόβλημα για Μακρόνησο,
κάτι θάχει μείνει από το 'πατρικό' μου εκεί, δεν πιστεύω να ρήμαξαν όλα, τι διάολο, ούτε 60 χρόνια δεν πέρασαν ..
καλησπέρα σας

monahikoslikos είπε...

@exofthalmi:
Πάντα με τον καλό σου λόγο ευλογημένη...


@Swell:
Γιατί είχαν καράβια οι άλλοι "εφοπλιστές" που παίρνανε τις άγονες απ΄ τον Παυλίδη?

@L'Enfant de la haute Mer:
Τυχεροί όσοι είχαν προνοητικούς πατεράδες και τους άφησαν εξοχικό σε τέτοιους τόπους που θα γίνουν περιζήτητοι σε λίγο.

Unknown είπε...

Εκείνο που μου την δίνει ιδιαίτερα ειναι,γιατί πρεπει ν'ακούω επι 10 ημέρες κάθε φορα που θα κάνω το λάθος ν'ανοίξω τηλεόραση,μήπωε κι ακούσω καμιά ειδηση,πρεπει να εμπαιδώσω την Νεοελληνική του Βλαστού και των συν αυτώ.
Δεν σας κάνει αλήθεια εντύπωση πως μεσα σε τρείς ημέρες απο την σύλληψη αρχισε η αναμετάδωση των διαλόγων???Ποντάρουν στη Βουλιμία των εθισμένων,για το 4ο νεογνό που πέθανε μεσα σε ενα χρόνο λογω ελλειψης εντατικής παιδιατρικής στην Κερκυρα 'μόκο'.Κανένα εξαπτερυγο δεν μπήκε στον κόπο να καλέσει τον ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,να μας εξηγήσει τι εγιναιν οι Υποσχεσεις.
Κι ενω γίνονται ολα αυτά τα σπουδαία,ο πρόεδρος της Βουλής[πρωην συνεργάτης του Διοικητή του Τειρεσία,με τους γιούς Δικηγόρους σευνεργάτες της Eurobank ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ....]ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΌΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ, τις Ασφαλιστικές εισφορές των Βουλευτών προς τα επαγγελματικά τους Τμεία να τις πληρώνει η ΒΟΥΛΗ[Δικηγόρος γαρ που το εχει ξεχασει καθώς σιτίζεται χρόνια τωρα στην Δημόσια Τράπεζα]δηλ.Από τον ελλειμματικό Προυπολογισμό,απ'αυτόν που για να τον φερουν στα ισα του,δεν εχουν δωσει ακόμη το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους των 400 Ε,απ' αυτόν που δεν εχουν να πληρώσουν τους Φαρμακοποιούς[από Ιανουάριο]απ' αυτόν που περικόπτουν 82 φάρμακα για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου.Δεν ξερω για ευδαιμονία,εκείνο που ξερω ειναι πως ειμαστε τρόφιμοι της ευκολίας .Χάθηκαν τα κότσια.

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Τα νεογνά πουλάνε μόνο αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα.
Τώρα ζούμε μέρες 2002, θυμάσαι, πως τρέχανε οι αποκαλύψεις για την εξάρθρωση μαϊμού της 17Ν.
Έτσι και τώρα ο καθένας μεταδίδει αποσπάσματα διαλόγων χωρίς κανένας να ξέρει πως ακριβώς εξελίχτηκε μια συνομιλία.
Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι πρόβα τζενεράλε και νομιμοποίηση αυτού που θα ακολουθήσει το Σεπτέμβριο και θα εμπλέκει πολιτικούς της αντιπολίτευσης με το οργανωμένο έγκλημα ή την τρομοκρατία.
Η Δεξιά έχει παρελθόν στις προβοκάτσιες, γιατί όχι και μέλλον?

D.Angel είπε...

Εσύ καλά τα λες αλλά ποιός σ ακούει;;;;;Οφου βρε λύκε άρχισες τα αστραπόβροντα ζηλιάρη χα χα χα
Φιλιά πολλάαααααααα

monahikoslikos είπε...

@dreamer-angel:
Ε, είπα να ρίξω κι εγώ μια ντουφεκιά κι όποιον πάρουν τα σκάγια...
Καλό ξημέρωμα κοριτσάκι...

patsiouri είπε...

Ειλικρινά φοβάμαι πάρα πολύ.
Δεν έχω ξαναφοβηθεί ποτέ τόσο πολύ.

monahikoslikos είπε...

@patsiouri:
Δικαιολογημένα φοβάσαι άλλωστε όποιος πει πως δεν φοβάται γι αυτά που έρχονται είναι ή ανόητος ή οργανωμένος Δεξιός.

koptoraptou είπε...

Και δε μου τον χτυπάει τον κώδωνα, λύκε μου; Και καφεδάκι θα κεράσω και τον κάνω τόσο καλό που θα μου τα κελαηδήσει ολα με το νι και με το σίγμα, ο πασάκας μου!
Καλησπέρες!

Meropi είπε...

Είδα τον τίτλο σου "Σε λίγο και τακτική συγκοινωνία με Λέρο...." και λέω τι έγινε? βρήκαν λύση για τις άγονες γραμμές??? Χα χα χα χα!!

monahikoslikos είπε...

@koptoraptou:
Ναι, θα τον αποπλανήσεις με το μαύρο διχτυωτό καλσόν ξέρεις εσύ.
Καλημέρα μοδιστρούλα!


@Meropi:
Να σαι καλά Μερόπη μ΄ έκανες και γέλασα πρωί πρωί...
Καλημέρα!

marianaonice είπε...

Θα πω αυτό που είπε και η patsiouri!
Φοβάμαι!! Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο πολύ!

Λες: "Το αν οι παρακολουθήσεις και υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων έχουν την άδεια της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής ή είναι παντελώς παράνομες παραμένει άγνωστο καθώς η ευφορία από τη σύλληψη των παρανόμων έριξε σε δεύτερο πλάνο τη διερεύνηση της δημοκρατικής νομιμοποίησης των προπαρασκευαστικών πράξεων για τις συλλήψεις".

Την ίδια ακριβώς απορία είχα και εγώ από την αρχή! και έλεγα: τι έγινε?? Γιατί δεν μιλάει κανείς??
Μήπως άλλαξε κανένας νόμος και δεν τον πήρα χαμπάρι??
Εδώ σε αδικήματα καραμπινάτα, αποδειγμένα πλήρως για λαδώματα από κρατικούς λειτουργούς, μας απαγορεύουν να λάβουμε υπόψη μας μαγνητοσκοπημένες ομιλίες που έγιναν χωρίς τη συναίνεση του συνομιλητή, γιατί είναι παράνομα αποδεικτικά μέσα. Και τώρα διατυμπανίζουν περίτρανα ότι έπιασαν τη σπείρα από υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών!!!
Τι γίνεται τέλος πάντων?
Για ποιούς ισχύουν οι νόμοι?
Για όποιους θέλει η ΝΔούλα??
Όπως και τα ονόματα των κακοποιών, της απαγωγής του Παναγόπουλου, που δόθηκαν επιλεκτικά στη δημοσιότητα!!

Μέχρι που θα φθάσουμε πια?
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε?
Δεν το βλέπουμε ότι κατρακυλάμε επικίνδυνα στον όλεθρο??

agrampelli είπε...

Μου θυμίζεις την κλειστοφοβία που ένοιωσα τότε,που διάβαζα Όργουελ!
Τότε ήλπιζα τουλάχιστον πως αυτό μπορεί και να μην συνέβαινε ποτέ!
Απλώς τώρα δεν ελπίζω πιά...

Καλησπέρα Λύκε!

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Μαριάννα μου καλησπέρα,
Αντί άλλη απαντήσεως παραθέτω κάτι που διάβασα σήμερα στην Ελευθεροτυπία και που με εκφράζει απολύτως: "Η υποκατάσταση των αστυνομικών αρχών από το δίκτυο της ΕΥΠ έχει προφανείς δυσμενείς επιπτώσεις στη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος, εφόσον μια υπηρεσία που από τη φύση της είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτη, αποκτά επιπλέον δικαιοδοσίες και καταργεί τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.
Στο παρελθόν, η ενεργός ανάμειξη της ΕΥΠ στον αντιτρομοκρατικό σχεδιασμό -μέσω «διεισδύσεων», που εισηγείται ο νέος νόμος- οδήγησε στο γνωστό φιάσκο Αλεξάκη-Κρυστάλλη και στην εγκληματική πολιτική κατασκευής προβοκατόρικων οργανώσεων.


@agrampelli:
Αγράμπελή μου καλησπέρα,
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι αν όλοι συνειδητοποιήσουμε τι μας μαγειρεύουν κι αντιδράσουμε μαζικά μπορεί και να ματαιώσουμε τα σχέδιά τους.
Μην με ρωτήσεις με ποιον τρόπο να αντιδράσουμε, δεν έχω απάντηση απλά ελπίζω θα τον βρούμε αν τον ψάξουμε!

iLiAs είπε...

..η ρουφιανιά καλά κρατεί.

Την καλησπέρα μου Λύκε... :)