Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Βρε Ούστ!!!

ανακριτής στα ίχνη
Χριστοφοράκου
Όταν και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι και τα 2 κόμματα εξουσίας τα πιάνανε χοντρά από τη Ζήμενς ο Κωστάκης σφυρίζει αδιάφορος και δείχνει στα αριστερά του κι ο Γιωργάκης ψάχνει τον παρθενικό υμένα του ΠΑΣΟΚ και προειδοποιεί με διαγραφή τον παλιό ταμία του κόμματος Κώστα Γείτονα.
Από την άλλη οι εντεταλμένοι της κυβέρνησης εισαγγελείς και ανακριτές κυνηγάνε εδώ και χρόνια την ουρά τους πίσω από το σκύλο της Σήμενς και τα λαδώματα της Γερμανικής Εταιρίας την περίοδο μετά το 2004 δηλαδή την περίοδο διακυβέρνησης από τον κουρασμένο της Ραφήνας και μέχρι τώρα δεν άσκησαν καμία δίωξη για την επίμαχη περίοδο.
Όταν με τα ίδια στοιχεία οι Γερμανοί ομόλογοί τους όχι μόνο κίνησαν τις διαδικασίες αλλά ήδη επέβαλαν και τις προβλεπόμενες από το γερμανικό νόμο ποινές.

Αντίθετα οι ημέτεροι ανακριτές ασχολούνται με την περίοδο προ του 2003 δηλαδή τα λαδώματα της Σήμενς στους Πασόκους πλην όμως τα αδικήματα της περιόδου αυτής θεωρούνται περιγεγραμμένα για τη γερμανική δικαιοσύνη που σημαίνει ότι ο Χριστοφοράκος, ως Γερμανός πολίτης, δεν μπορεί να διωχθεί πουθενά στον κόσμο για αδικήματα της περιόδου αυτής.
Εν ολίγοις αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι κυβέρνηση και δικαιοσύνη χέρι χέρι κάνουν επικοινωνιακό παιχνίδι με την ενοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ στα λαδώματα της Ζήμενς… ενόψει της επικείμενης το πολύ σε 6 μήνες εκλογές.
Αλλά όταν η Δικαιοσύνη δουλικά παίζει κυβερνητικά παιχνίδια η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε να φανούν πρώτα τα τανκς για να αντιδράσουμε…
Άλλωστε στις μέρες μας τα τανκς έχουν υπερκεραστεί σε αποτελεσματικότητα από τα ΜΜΕ δηλαδή τα Μέσα Μαζικού Εξανδραποδισμού… που σου κάνουν στο Πι και Φι την τρίχα τριχιά και τον κουρασμένο… καταξιωμένο ηγέτη!
Αρκεί να πέφτουν τα όβολα στην ώρα τους και στις σωστές τσέπες.
.

12 σχόλια:

Swell είπε...

Η δικαιοσύνη, Λύκε μου, μας έδειξε το "μεγαλείο της ανεξαρτησίας της" όταν το ανώτατο όργανό της, ο Άρειος Πάγος, ψήφισε το στιγμιαίο για τη Χούντα. Αλλο αν εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα.

μαριάννα είπε...

Και μετά ο Πάγκαλος τα παίρνει με τους ηλίθιους που δεν πάνε τους ψηφίσουν!!!

Σιδερένιος!

Λαμπηδονα είπε...

Αλλο Γερμανια (οχι πως την συμπαθω)
κι αλλο Ελλαδα!! Ειναι και Αυγουστος κι εχουνε παει ολοι διακοπες με τα κοτερακια τους!!!
Κανει και ζεστη !!
Ωχ αδελφε που το θυμιθηκες αυτο
τωρα? Ασχολουμαστε με το φορολογικο.Σκεφτομαστε ποιον θα
γ.......με τον χειμωνα.
Θα σε μαλωσω ολα μαζι τα θες??:))

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Ακόμα στο στιγμιαίο έχεις μείνει?
Έκτοτε η ανεξάρτητη και αδέκαστη έχει να επιδείξει πάμπολλα δείγματα υποταγής στην εκάστοτε κυβερνητική και κομματική καμαρίλα.


@μαριάννα:
Πάγκαλος λόγω εκτοπίσματος έχει διακόψει τις σχέσεις του με τη σοβαρότητα και άλλοτε τα παίρνει με όσους επιλέγουν διαφορετικά κι άλλοτε και με τους ποιητές - λαπάδες.
Με κάτι τέλος πάντων τα παίρνει ανάλογα την ημέρα και τη στάθμη του σακχάρου.


@Λαμπηδόνα:
Αν πάντως θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι ποιον θα γ..... το χειμώνα στείλε μου e-mail... ειδικότης μου τα φορολογικά.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε λυκε: λυπαμαι που θα γινω δυσαρεστη, αλλά νταλα καλοκαιρι, με την Μεγαλυτερη Γιορτη του καλοκαιριου να ειναι στην πορτα μου, αρνουμαι να ασχοληθω με τιποτα περα απο την μπιριμπα.....Δε ξερω αν γινομαι κατανοητη.
Τις ευλογιες μου λυκε....

monahikoslikos είπε...

@exofthalmi:
Γίνεστε απολύτως κατανοητή αδελφή μου... ασχολείστε με την Σεπτή και Αγία Τριάδα, το Ρήγα, το Φάντη και την Ντάμα...
Φτού σας μην σας ματιάσω μέρα που είναι σήμερα!

Meropi είπε...

Λύκε μου,
αν σου πω ότι άρχισα να συμπαθώ το ...Στρατηγό Τσουκάτο, ο οποίος είχε την ειλικρίνεια να ομολογήσει ότι ΝΑΙ τα πήρε και τα έβαλε στο Ταμείο του ΠΑΣΟΚ, τι θα μου πεις???

monahikoslikos είπε...

@Meropi:
Να σου πω Μερόπη μου, γενικώς πιστεύω πως η ανάληψη της ευθύνης είναι ίδιον των ανδρών και των γυναικών που τιμούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φύλου τους...
Άλλο τώρα αν για το Θοδωρή ισχύει και το "την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος κλπ...".
Η στάση του πάντως συγκρινόμενη με τη στάση άλλων πράγματι δείχνει να τον τιμά.

D.Angel είπε...

Ουστ κι απο μένα!
Χα χα χα
ΗΡΘΑΑΑΑ

Είσαι καλά;

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
καλά κακά βρίσκομαι...
Θα τα πούμε μέσα στην εβδομάδα... πριν ξασπρίσεις....
χαχαχα
φιλιά

iLiAs είπε...

..αφού ακόμα τους ανεχόμαστε και δεν τους έχουμε δείρει..και μερικοί τους ψηφίζουν κιόλας...αξιοι της μοίρας μας! :(

monahikoslikos είπε...

@iLias:
Σωστός... είμαστε άξιοι της μοίρας μας!