Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τελικά ο Γιώργος είχε δίκιο.

Και ω του θαύματος βρέθηκαν τα λεφτά...
Θυμάστε προκελογικά που ρωτούσαν τον Παπανδρέου που θα βρει τα λεφτά για να κάνει όσα έλεγε και απαντούσε πως "λεφτά υπάρχουν" και πως "θα πληρώσουν οι πλούσιοι"?
Ε, λοιπόν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σημερινός πρωθυπουργός είχε δίκιο.
Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά και να ανακάλυψε ο, ζαλισμένος από τις σφαλιάρες που τρώει στην Ευρώπη, υπουργός του επί των Οικονομικών.
Τα λεφτά τα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και ειδικότερα τα ρετιρέ που έλεγε και ο αείμνηστος Αντρέας όπως είναι οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί κλπ βολεμένοι που εκτός από το μισθό τους εισπράτουν και αφορολόγητα επιδόματα.
Και αφού ο εκ Κοζάνης υπουργός εντόπισε το πλούτο των ελλήνων αποφάσισε να τον κορφολογήσει και να τον φορολογήσει και εκ του αποθέματος που θα σχηματιστεί να μπαλώσει τις τρύπες του προϋπολογισμού που άνοιξαν όλοι οι προκάτοχοί του που καταλήστεψαν την περιουσία του δημοσίου με τα ληστρικά δομημένα ομόλογα, τις αδιαφανείς ιδιωτικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις και λοιπές πολιτικές αφαίμαξης του ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Για το πως και πόσο θα συνεισφέρουν οι προύχοντες δημόσιοι υπάλληλοι στην αγωνιώδη προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της χώρας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποιοι μας είχαν πρήξει ότι τα λεφτά τα έχουν οι πλούσιοι και οι διαπλεκόμενοι και σ΄αυτούς -τους ασύδοτους επι Ν.Δ- θα "έβαζε χέρι" το ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ: Αλήθεια μήπως θυμάται κανείς αυτό (που είναι και σωστό) που έλεγε προεκλογικά ο Γιώργος, για να διαφοροποιείται από την πολιτική Καραμανλή, ότι "σε περίοδο ύφεσης είναι λάθος να παγώνεις τους μισθούς και να βάζεις φόρους γιατί θα βαθύνει η ύφεση" ?
Έτσι το έλεγε ή εγώ τα έχω μπερδεμένα μέσα μου????

Υ.Γ2: Μην μου πει κανένας ότι αλλο είναι να παγώνεις κάτι κι άλλο είναι να το μειώνεις γιατί ....θα συμφωνήσω!!!!

.

12 σχόλια:

D.Angel είπε...

Και μη χειρότερα!
Μη με κάνεις και σκέφτομαι λύκε μου γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη!
Φιλιά πολλά

Τσούγδω είπε...

Κάτσε να δούμε και το φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζουν, τότε θα δούμε αν θα τα πάρουν από τους έχοντες.
Πάντως, όταν έχεις ένα χρέος 200δις και επιδόματα θα περικόψεις και μισθούς και τα πάντα....

αντωνης είπε...

Κι αν δεν φτασουν ολες αυτες οι πασοκικες επινοησεις για να μειωσει τα ελλειμματα (τα οποια κατα βαση οφειλονται στους κλεφτες πολιτικους των κυβερνητικων κομματων), προτεινω να βαλει και μια εκτακτη εισφορα (κατι σα φορο... βλακειας) στα 3 εκατ. που τον ψηφισαν τον Οκτωβρη...

αντωνης είπε...

Οταν ξερεις σαν ΠΑΣΟΚ οτι το χρεος ειναι τοσα δις, γιατι δεν εισαι κανας πρωταρης, τοτε ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να βγαινεις και να ταζεις πριν τις εκλογες.

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Όχι δεν θέλω να πέσεις σε κατάθλιψη... ασε να σκέπτομαι εγώ και να σε βουρλίζω μετά.


@tsougdw:
Ξέρεις δεν διαφωνώ (ούτε βέβαια και συμφωνώ) με όλα αυτά κι αν θέλεις μπορώ και να συμφωνήσω μαζί σου και με οποιονδήποτε άλλον ότι "όταν έχεις ένα χρέος 200δις και επιδόματα θα περικόψεις και μισθούς και τα πάντα...." αλλά.
Ως πολίτης απαιτώ από τον όποιο καραγκιόζη πολιτικό να με σέβεται και στην προκειμένη περίπτωση ούτε ο Γιώργος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε ο Παπακωνσταντίνου ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ με σεβάστηκαν... άλλα μου είπαν και άλλα μου έταξαν προεκλογικά.

Υ.Γ: Μαζί σου ως τη χρεωκοπία!!!!

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Φίλε μου, πριν ακόμα δω τα σχόλια σου, αυτό ακριβώς έλεγα στην απάντησή μου στη Τσούγδω.
Ότι "ως πολίτης απαιτώ από τον όποιο καραγκιόζη πολιτικό να με σέβεται και στην προκειμένη περίπτωση ούτε ο Γιώργος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε ο Παπακωνσταντίνου ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ με σεβάστηκαν... άλλα μου είπαν και άλλα μου έταξαν προεκλογικά."

Swell είπε...

Λύκε θυμάσαι που σούλεγα να μην τους ακούς; Να τους αφήσεις και νάρθεις στη δικιά μας στρούγκα; Δεν τόκανες. Γι' αυτό μη θυμώνεις και τσατίζεσαι τώρα.

Τσούγδω είπε...

Όταν έχεις ένα μπαμπούλα από πάνω σου να σε ελέγχει επειδή χρωστάς της Μιχαλούς δε μπορείς να κάνεις αυτά που είχες κατά νου.

Unknown είπε...

Τι βλεπουν τα ματακια μου σε καλουν σε 'στρουγκα'
Τοσο πολυς πολιτισμος οι λυκοι με τ'αρνια.
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ενα πονεμενο εργο που με καθε νεα κυβερνηση αλλαζε 'βερσιον'.
Αν οι πανεξιπνοι συνδικαλισταδες του καθε Υπουργειου και εκαστοτε προσκειμενοι στο 'κομμα' δεν ενδιαφεροταν μονο για την παρτη τους αλλα για το συνολο των συναδελφων τους τοτε σημερα θα απολαμβαναν μεγαλυτερο μισθο χωρις να αναγκασθουν να στριμοχθουν.
Αν και δω που τα λεμε αυτοι των Επιδοματων επειδη γνωριζεις πως μπορω να γνωριζω δεν καλυπταν τα προς το ζειν μονο με τα επιδοματα.
Ε,οσο για τους ΜΙΧΑΛΟΥΣ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις δεν μπορεις να πεις,κανουν την θυσια τους,
Δεν δινουν αυξησεις για να μην απωλησουν!!!
Ολα καλα;; Το τσιπουρο περιμενει

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Δεν είχα καταλάβει ότι είσαι μαντρωμένος σε στρούγκα αλλά έτσι κι αλλιώς προτιμώ τον ελεύθερο αέρα των βουνών.


@tsougdw:
Τσούγδω μου θες να με κάνεις να πιστέψω ότι είναι τόσο άσχετοι που δεν καταλάβαιναν προεκλογικά τι θα παραλάβουν?
Αν είναι όμως έτσι εκτός από άσχετοι είναι και επικίνδυνοι γιατί για σκέψου πως θα πολιτευτούν αν μας προκύψει καμμιά άλλου είδους (π.χ αμφισβήτησης συνόρων) κρίση.


@taspa:
Μασάνε οι λύκοι ταραμά ωρε taspa...?
Ματαιοπονούν λοιπόν όσοι ελπίζουν να τους μαντρώσουν και να τους κάνουν οικόσιτους σαν άκακα σκυλάκια.

Thalassenia είπε...

Το χειρότερο είναι ότι ήξεραν τι θα παραλάβουν και τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Σαν τα βερεσέδια που κυκλοφορούν παντού.
Και αυτοί δήθεν, τρέχουν να τα μαζέψουν από αυτούς που δεν έχουν.
Χαίρετε.

monahikoslikos είπε...

@Thalassenia:
Και όχι μόνο ήξεραν αλλά μας ενέπαιζαν κιολας λέγοντας πως έχουνε σχέδιο εξόδου από την κρίση για να υφαρπάσουν τη ψήφο μας.
Πουν΄το σχέδιο τώρα?