Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εν ψυχρώ εκτέλεση ήταν ο θάνατος του 15χρονου Αφγανού.

Αν αληθεύει η πληροφορία ότι στη γειτονιά υπάρχουν στη σειρά καμιά 10ριά κάδοι σκουπιδιών που κάθε βράδυ μεταξύ 9 και 11 πεινασμένοι Αφγανοί ψάχνουν για κάτι χρήσιμο και ότι η μάνα με το 15χρονο αγόρι και τη 10χρονη κόρη της πέσαν πάνω στη βόμβα ψάχνοντας τον κάδο σκουπιδιών όπως διαπίστωσε η αστυνομία μετά από συζήτηση με τη μάνα στο νοσοκομείο.
Και αν η βόμβα έσκασε μόλις ο πιτσιρικάς άνοιξε το σάκο, νομίζω ότι η βόμβα δεν είχε ωρολογιακό μηχανισμό αλλά ήταν παγιδευμένη να σκάσει στα χέρια του πρώτου μετανάστη που θα εντόπιζε το σάκο.
Έτσι νομίζω πως συμπληρώνεται το πάζλ με την έκρηξη της βόμβας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (για απενοχοποίηση) και το "αντιρατσιστικό" χτύπημα στον πρόεδρο των μεταναστών και τώρα με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 15χρονου Αφγανού.
Το αυγού του φιδιού φαίνεται πως έσκασε και τα φιδάκια του φασισμού άρχισαν να δαγκώνουν...

12 σχόλια:

Swell είπε...

Ακουσα νωρίτερα στο Flash, ότι υπήρχε από το πρωί πληροφορία για βόμβα. Σημείωσε ότι μπορεί να την είχαν βάλει εκεί λίγο πριν τη βρει ο Αφγανός και να μην πρόλαβαν να ειδοποιήσουν. Και βέβαια κάλλιστα μπορεί ο ΛΑΟΣ να απόκτησε το "στρατιωτικό" του σκέλος... Ασε που το "γουρούνι Αλβανέ" κάνει ρίμα με το "γουρούνι Αφγανε".

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Δεν μπορεί η πρωϊνή προειδοποίηση να έχει κάποια σχέση γιατί αν ήταν τόσες ώρες στον κάδο και δεν έσκασε από κάποια βλάβη θα ήταν στον πάτο του κάδου και δεν θα ήταν εύκολο να δει τη βαλίτσα η μικρή.
Αν πάλι την είχαν βάλει λίγο πριν την βρει ο Αφγανός θα πρέπει να είχε ένα περιθώριο χρόνου (για να απομακρυνθούν, να ειδοποιήσουν κλπ) και δεν εξηγείται πως έσκασε μόλις άνοιξε η βαλίτσα.
Μόνο αν ήταν παγιδευμένη θα έσκαγε έτσι.

Yiannis G είπε...

Λύκε, ελπίζω να μην είναι όπως τα λες, αν και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως έχεις δίκιο δυστυχώς...

Swell είπε...

Υπήρχε και ρολόι. Οι γνώσεις μου για τις βόμβες είναι μικρές. Αν είναι ρυθμισμένη να εκραγεί με βάση το ρολόι, αυτό μπορεί να γίνει αν την κουνίσεις;

monahikoslikos είπε...

@Yiannis G:
Κι εγώ Γιάννη το ίδιο ήλπιζα αρχικά αλλά όσο περνάνε οι ώρες

@Swell:
Δεν το ξέρουμε αν είχε ή όχι ρολόι ή αν το ρολόι ήταν για προκάλυψη αλλά οι μπόμπες δεν σκάνε έτσι με το παραμικρό, αλλιώς δεν θα είχε μείνει τρομοκράτης για τρομοκράτης.

Τσούγδω είπε...

Λες???
Τρομακτικό σενάριο... Αν είναι ακροδεξιοί και αντιγράφουν τη συνδεσμολογία των Πυρήνων στις βόμβες, τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει...

(Μα βρε Λύκε είναι να μη τα έχω κουλουβάχατα στο μυαλό μου?)

marianaonice είπε...

Οι οχιές του φασισμού άρχισαν να σκοτώνουν Λύκε μου!!
:(

Swell είπε...

Update: Το τηλεφώνημα που έγινε χθες το πρωί στο ALTER, ανέφερε βόμβα στο ΕΒΕΕ. Δεν ξέρω αν αυτό είπαν. ή αν αυτό άκουσαν οι τηλεφωνητές στο ALTER και την αστυνομία. Η τελευταία έψαξε να βρει ΕΒΕΕ, δεν βρήκε (γιατί δεν υπάρχει) κι εκεί σταμάτησε ν' ασχολείται. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί έξω από την ΕΔΕΕ...

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Δυστυχώς Μαριάννα μου, δυστυχώς σκοτώνουν.


@Swell:
Η χρονική απόσταση από το υποτιθέμενο τηλεφώνημα ως την ώρα της έκρηξης (πάνω από 12 ώρες) θα πρέπει να αποσυνδέσει τα 2 περιστατικά.

Υ.Γ Πότε άλλοτε έχει μπει βόμβα σε μη κρατικού ενδιαφέροντος στόχο?

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Αυτό δείχνει η δική μου ανάλυση των γεγονότων χωρίς να αποκλείω ότιδήποτε άλλο....

Αλλωστε κατά τη γνώμη μου πίσω και από τις αριστερού προσανατολισμού ένοπλες οργανώσεις υπάρχει πολύ σαπίλα και σκοτεινές διαδρομές.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα μηδέν

monahikoslikos είπε...

@Freedula:
Φοβάμαι πως ναι!!!