Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ…. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ.

Μετά την απάτη με το «λεφτά υπάρχουν» που τους έφεραν στην εξουσία, μετά την απάτη της ψήφισης του μνημονίου με αντισυνταγματική πλειοψηφία, μετά την απάτη των διλημμάτων για να πετσοκόψουν δικαιώματα και να συνθλίψουν κατακτήσεις δεκαετιών τώρα αναδεικνύονται και σε κοινούς εκβιαστές.
Με το διακαναλικό μονόλογο παρουσία 6-8 δημοσιογράφων ο Γιώργος Παπανδρέου απείλησε τον ελληνικό λαό πως αν δεν ψηφίσει τους κυβερνητικούς υποψήφιους στις περιφερειακές εκλογές αυτό θα σημαίνει πως η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο που ανέλαβε για τη διάσωση και αναμόρφωση (παραμόρφωση είναι το ορθόν) της χώρας και θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το τι σημαίνει η πρόωρη προσφυγή σε κάλπες φάνηκε και από την εκτίναξη των σπρέντ από τις 690 στις 730 μονάδες με τον πρώτο υπαινιγμό ενώ σφόδρα πιθανολογείται ότι η πολιτική ρευστότητα θα οδηγήσει και σε χρεωκοπία.
Παρόλα αυτά ο κύριος Παπανδρέου και τα τσιράκια του στην κυβέρνηση συνεχίζουν σε όλους τους τόνους να εκβιάζουν ωμά έναν ολόκληρο λαό απειλώντας τον πως αν δεν ψηφίσει Σγουρό, Τατούλη και Μπουτάρη θα τα τινάξουν όλα στον αέρα και γαία πυρί μιχθήτω.

ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….

Γ. Π, 1967: «Η ευκαιρία η οποία εδόθη εις το Έθνος δια της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου δεν πρόκειται να ξαναδοθεί . Ή θα κάνει αυτήν την φοράν το άλμα το Έθνος προς τα εμπρός ή θα αποθάνει…»


Γ.Π, 2010: «Κάνω προσκλητήριο ευθύνης στα εκατομμύρια Ελλήνων να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να μην μείνει στη μέση η τιτάνια προσπάθεια για τη διάσωση και ανόρθωση της χώρας».




Γ.Ρ 2010: «Εάν νικήσουν (οι αντιμνημονιακοί υποψήφιοι) η Ελλάδα θα έχει χάσει ένα πόλεμο, θα έχει τεθεί σε συνθήκες εθνικής χρεωκοπίας…



Υ.Γ: Το πρώτο βίντεο από κάπου αλλού μου είχε ξεμείνει αλλά μιας και ταίριαζε (φούστα - μπλούζα) με το σήμερα είπα να το τσοντάρω για λόγους σύγκρισης...

10 σχόλια:

αντωνης είπε...

Τι να σχολιασεις πλεον με τους αχαρακτηριστους.
Εχουν ξεπερασει καθε οριο ψευτιας και αλητειας.
Η απαντηση πρεπει να ειναι μια: ΜΑΥΡΟ δαγκωτο!!!

Αλλά δυστυχως βλεπω γυρω γυρω οτι παρα πολυς κοσμος ειναι στην κοσμαρα του και αντιδρα σα να μην εχει συμβει τιποτα και σα να ειναι ολα καλα στη ζωη μας.
Αν υπερψηφιστουν οι υποψηφιοι και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τοτε θα εχουν καθε δικαιωμα να μας αποτελειωσουν.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Swell είπε...

Tυχαία τα αρχικά των δύο σωτήρων που είναι ίδια; Τυχαίο που έχουν κι οι δυο μουστάκι; Τυχαία και τα ονόματα των συζύγων τους με 3 συλλαβές; Εύχομαι ο νεόκοπος Γ.Π. να έχει την ίδια μοίρα με τον πρώτο.

D.Angel είπε...

Πέρασα για μια καλησπερα λύκε μου!
Σε διάβασα αλλά πραγματικά δεν έχω διάθεση να σχολιάσω τπτ! Δεν με θέλει καθόλου αυτές τις μέρες!Ολα στραβά πάνε!Φιλιά πολλάαααα

monahikoslikos είπε...

@αντώνηε:
Μα το είπε και ο μεγάλος ΓΑΠ πως αν υπερψηφίσουμε τους κυβερνητικούς υποψήφιους αυτός δεσμεύεται να μας αλλάξει τα πέταλα...
Συγνώμη να συνεχίσει -είπε- τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα... ώσπου δηλαδή να μην μείνει τίποτα όρθιο.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Τίποτα δεν είναι τυχαίο αγαπητέ όλοι οι ΓΑΠες νομίζουν ότι έχουν της σφραγίδα της δωρεάς με ξένα λεφτά...
Γι αυτό κι ο πρωθυπουργός μας μαζεύει και το τελευταίο ευρώ από γέρους, χήρες και ορφανά για να τα "δωρίσει" στους τοκογλύφους δανειστές μας.

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Αρκεί που πέρασες φιλενάδα και βεβαιώθηκα πως δεν σε φάγανε -ακόμα- τα κουτάβια...

stefanos είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Μ. θεοδωράκης: "Δεν έχω καταλάβει τι πραγματικά ζητάμε από τον Παπανδρέου. Να κάνει ή να μην κάνει εκλογές; Ο Σαμαράς λέει ότι ο Παπανδρέου καταστρέφει τη χώρα παραμένοντας στην εξουσία. Το ΚΚΕ λέει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι τόσο κακή όσο και η κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Καρατζαφέρης βλέπει παντού προδοσίες και εθνικές μειοδοσίες. Ο Αλαβάνος καλεί τον Παπανδρέου να μην πατάει το πόδι του στην «ελεύθερη Αττική» (!).Ο Τσίπρας λέει ότι πρέπει να εξαφανιστεί το νωρίτερο δυνατόν (ο Παπανδρέου – όχι ο Αλαβάνος). Ενώ το «μισό» ΠΑΣΟΚ λέει ότι ο Γιώργος πρόδωσε τον Ανδρέα... Όλα αυτά λοιπόν πού καταλήγουν; Ότι δεν είναι ώρα για εκλογές";
Και ερωτώ εγω...
Δηλαδή αγαπητέ Λύκε, οι παραπάνω μικροκομματικές ίαινες δικαιούνται για να λασπολογούν, να ελεεινολογούν και να κινδινολογούν και ο ΓΑΠ να είναι ο μαλάκας καρπαζοεισπράκτορας;
Δηλαδή το αποτέλεσμα των Περιφερειακών (κυρίως) να είναι δυσμενές για την κυβέρνηση που επιχειρεί την οικονομική σωτηρία της χώρας και κάνει παράλληλα κοσμογονικές μεταρρυθμίσεις και να συνεχίσει να κυβερνάει υβριζόμενη και υπονομευόμενη;
Κάτσε ΓΑΠ να βγάλεις τη λέζα και να σε ροκανίσουμε λίγο παραπάνω;
Ε, δεν γινονται αυτά.
Η διακαναλική ήταν πολιτική πράξη και αν είχε πάει καπάκι τη χώρα στις εκλογές μετά τις 4 Οκτώβρη, δηλαδή κάπου το Γενάρη του 2010 τώρα θα είχε πάρει και τα σώβρακα της αριστεροδεξιάς συμμαχίας.
Το μοναδικό λάθος του ΓΑΠ που το περιγράφω εκτενώς στο Χρειάζεται ένα: "Συγνώμη ρε Σύντροφοι" ήταν ότι την ώρα των μεγάλων αποφάσεων αντι να απευθυνθεί στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, προτίμησε τις τότε δημοσκοπήσεις που από 60-80% του έλεγαν προχώρα...

monahikoslikos είπε...

@stefanos:
Αν και μου είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω τη σκέψη σου θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω γιατί θεωρώ το ΓΑΠα και τα τσιράκια του στην κυβέρνηση κοινούς συκοφάντες.
Ανεξάρτητα αν ήξερε (που ήξερε γιατί αν δεν ήξερε είναι ακόμα πιο ανίκανος για πρωθυπουργός) τα χάλια της δημοσιονομικής κατάστασης, όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό -όπως πολύ σωστά λες κι εσύ- να λάβει το πράσινο φως για όλα αυτά τα μέτρα που ήδη έχει λάβει και που σχεδιάζει να λάβει αλλά αποφάσισε αυθαιρέτως να αρκεστεί στις δημοσκοπήσεις και να γυρίσει τη χώρα 50 χρόνια πίσω.

Και δεν είναι μόνο οι άμεσες επιπτώσεις των μέτρων στο εισόδημα των μικρών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών αλλά με την υπογραφή -χωρίς καμιά λαϊκή συναίνεση
του επέσχυντου μνημονίου και της δανειστικής σύμβασης υποθήκευσε ολόκληρη την Ελλάδα στους τοκογλύφους δανειστές μη εξαιρουμένων ούτε των αρχαίων μνημείων που ανα πάσα στιγμή μπορούν να βγουν στο σφυρί για την αποπληρωμή των δανείων.

Όταν λοιπόν αγαπητέ μου Στέφανε φέρνεις τη χώρα -με αποκλειστικά δική σου απόφαση- σ΄αυτό το σημείο σέρνεις το κάρο μέχρι τι τέλος και δεν βγαίνεις να κλαψομουνίζεις από τηλεοράσεως πως αν δεν σου ψηφίσουν το Σγουρό και τον Τατούλη θα πας για εκλογές που στις σημερινές συνθήκες όπως ο ΓΑΠας και η παρέα του διαμόρφωσαν οδηγούν σε χρεοκοπία.
Γι αυτό και λέω πως είναι κοινοί εκβιαστές για να μην πω και κοινοί απατεωνίσκοι.

stefanos είπε...

Λοιπόν Λύκε μου επειδή θέλετε να φύγουν οι ελεεινοί συκοφάντες όπως αποκαλείτε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να μια λαμπρά ευκαιρία να εκλέξετε τους καλύτερους που θα άρουν το Μνημόνιο, θα επιβάλουν δικαιοσύνη και λαοκρατία και θα γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία αφού αναπτύξουν προηγούμενα τη χώρα. Μόνο όχι κλάματα μετά! Θα ξέρεις ασφαλώς ότι μετά από την απομάκρυνση του Λύκου από το κουφάρι και του τελευταίου θηράματος που είχε απομείνει στο δάσος, δεν του μένει παρά η θρηνώσης γνωστή κραυγή με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι.
Α και κάτι που πρέπει επιτέλους να πάψατε να το χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα ενοχής του ΓΑΠα (όπως τον αποκαλείς):
Λέτε ότι ήξερε και κοροϊδεψε τον κόσμο. Ο Παπανδρέου γνώριζε μέσω Προβόπουλουλου ότι πάμε σε διψήφιο αριθμό ελλείματος. όχι όμως για 12,5%. Το οποίο σε άνα μήνα έγινε 13,5% και έσχάτως ανηφόρησε στο 16% σχεδόν. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΑΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ.

Στον Παπανδρέου να αποδώσετε δίκαια ότι του αναλογεί.
Και το θέτει πολύ καλά ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστήμιου, κ. Γιάννης Βούλγαρης:
"Στην παρούσα φάση, ακούγεται συχνά ότι το βασικό δίλημμα είναι «μνημόνιο ή όχι». Υποτίθεται ότι αυτή η αντιπαράθεση, αυτό το δίλημμα, αυτή η σύγκρουση, θα αναδιατάξει το πολιτικό - κομματικό τοπίο τα επόμενα χρόνια (θα χαράξει τη νέα «διαιρετική τομή» θα λέγαμε με όρους πολιτικής επιστήμης). Η μάχη της ορολογίας που εν προκειμένω διεξάγεται είναι προφανής και συνίσταται στη μετατόπιση του ερωτήματος με επίσης προφανή καιροσκοπική πρόθεση. Είναι σαν να λες σε έναν που πάσχει από ελονοσία «κινίνο ή όχι» αντί του πολύ πιο πραγματικού διλήμματος «κινίνο ή θανατηφόρος πυρετός». Γιατί το πραγματικό ερώτημα ήταν «μνημόνιο ή χρεοκοπία». Ουσιαστικά μόνο ένα μικρό μέρος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα διάλεγε τη χρεοκοπία (τη «στάση πληρωμών στις ξένες τράπεζες» όπως λένε) πιστεύοντας ότι θα ήταν απαρχή ριζικότερων πολιτικών ανατροπών. Ελάχιστοι μεταξύ του κοινοβουλευτικού προσωπικού θα αποδέχονταν αυτήν την επιλογή. Διέξοδος

monahikoslikos είπε...

@Stefanos:
Άξιος ο μισθός σου.....