Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο φασισμός της Ελευθεροτυπίας και ο Πλεύρης σε ρόλο μαριονέταςΑπό την Κατερίνα...

"Πιασάρικος τίτλος...
«
Ρατσιστικό παραλήρημα από δικαστίνα - μπλόγγερ».
Για να δούμε τι έγινε πάλι με τους bloggers…
H mariana on ice…τα ύστερα του κόσμου που θα αναφωνούσε η συχωρεμένη η γιαγιά μου.

Διαβάζω έκθαμβη. Πρώτον μαθαίνω το κατά κόσμον, ή μάλλον το κατα Ελευθεροτυπία, όνομα της mariana. Πηγαίνω στο blog της. Δεν βρίσκω όνομα. Να το έβγαλε; Ξαδιαβάζω το άρθρο. Όχι. Από ότι φαίνεται, το όνομα της συνάγεται από κάποια φωτογραφία. Τι παίζει; Τι έγινε; Από πότε τα blogs ταυτοποιούνται;

Πιθανότατα θα έκανε κάποιο έγκλημα, ένα κακούργημα, θα ζητήθηκε η άρση του απορρήτου και θα ταυτοποιηθηκε το όνομα της με εισαγγελική παραγγελία. Θεέ μου, είχαμε μια κακούργα ανάμεσα μας!!!! Το μόνο που ξέρω για την Mariana on Ice είναι μια παιδική φωτογραφία, που συνοδεύει το nick name της.

Ήταν πολύ γλυκό παιδάκι στη φωτογραφία. Τι έγκλημα έκανε γαμώτο; Παραληρεί ρατσιστικώς εναντίον των Εβραίων λέει το δημοσίευμα. Αν υποψιαστώ ότι έκανε καμιά τρομοκρατική ομάδα η Marianna on Ice, και σκοτώνει Εβραίους- στο εξωτερικό φαντάζομαι, γιατί στο εσωτερικό, δεν θυμάμαι να σκότωσαν κανέναν- θα πω ότι σε αυτή τη ζωή τα έχω δει όλα.

Όχι, δεν σκότωσε κανέναν. Το άρθρο είναι σαφές. Μειοψήφησε λέει, στη δίκη του Πλεύρη για το βιβλίο του, «Εβραίοι όλη η αλήθεια» υπέρ της αθώωσης του.

Μπράβο της! Αν αυτό το κοριτσάκι της φωτογραφίας, είναι η δικαστής που αναφέρει το δημοσίευμα, προφανώς γνωρίζει πολύ καλά ότι χύθηκε πολύ αίμα στον κόσμο, για να φτάσουμε να μην καταδικάζεται σήμερα κανείς για τις όποιες ιδέες του.Με αφήνει παγερά αδιάφορη η πολιτική θέση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. Αλλά βγάζω το καπέλο, υποκλίνομαι, σε όποιον μπορεί να κατανοήσει ότι αλίμονο στη Δημοκρατία, που φοβάται, χέζεται από τον κάθε Πλεύρη, και τον δικάζει για την όποια άποψη του.

Ή μήπως βολεύει η καταδίκη ιδεών;
Γιατί σήμερα καταδικάζουμε τον Πλεύρη για αυτό του βιβλίο, αύριο καταδικάζουμε τον Χ Κομουνιστή για εκείνη την θέση του, μεθαύριο τον Ζ αναρχικό για αυτή το άρθρο του, και αντιμεθαύριο ...καταδικάζουμε σε ποινή φυλάκισης όποιον τολμήσει να σκεφτεί ή να διατυπώσει κάτι διαφορετικό από την ...κρατούσα άποψη.

Και ενώ ξεκινάω με την περιέργεια της κουτσομπόλας να δω το έγκλημα, το κακούργημα της blogger με την παιδική φωτογραφία- ο πατέρας μου επιμένει ότι μόνο σε περίπτωση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ επεμβαίνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος- θυμώνω!!!
Ποιος γαμώτο το κέρατο μου είναι τόσο φασίστας, που χρησιμοποιεί την «πολιτική ορθότητα», το χαΐδεμα του...αντιρατσισμού, σαν πολιορκητικό κριό κατά της Δημοκρατίας; Η Ελευθεροτυπία.
Ασφαλώς ο Πλεύρης ωχριά μπροστά της.

Ή για να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό τους πλαίσιο. Ο Πλεύρης χρησιμοποιείται σαν μαριονέτα από μια καθαρά φασιστική τακτική εφημερίδας, που χοντρικά μας λέει να καίμε όποιο βιβλίο διαφωνούμε και να φυλακίζουμε όποιον διαφωνεί με την κρατούσα άποψη. Ανοίξτε τον ασκό του Αίολου... Τι εύκολο! Τι βολικό! Ο καιρός ...κατάλληλος!

Και τότε τι διαφορετικό από την Ελευθεροτυπία λέει η Χρυσή Αυγή; Μα τίποτα!
Αλλά τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή, δεν διεκδικεί δημοκρατικές ευαισθησίες!
Αυτή φασιστική είναι και το λέει.

Η κονσέρβα της Χρυσής Αυγής αναγράφει πάνω ότι το προϊόν είναι χαλασμένο, σάπιο, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία.
Η κονσέρβα της Ελευθεροτυπίας, περιέχει το ίδιο ακριβώς χαλασμένο, σάπιο, επικίνδυνο προϊόν για τη Δημοκρατία, αλλά τυλιγμένο με ...δημοκρατικούς φιόγκους.

Η Χρυσή Αυγή προσφέρει τις σιδερογροθιές στα ξυρισμένα... «παλικάρια» της, αυτούς τους ψευτόμαγκες της συμφοράς, και τα χειροκροτεί όταν ματοκυλάνε ότι δεν γουστάρουν.
Η Ελευθεροτυπία, ντύνεται ...κομψά, με τρύπιες πορφύρες δημοκρατίας, «ταυτοποιεί» προσωπικές σελίδες, και ...ματοκυλάει πολίτες. Δείχνει με το δάχτυλο κουκουλοφόρου δήμιου, πιθανούς δικαστές που επιμένουν να φωνάζουν ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή, ΑΚΡΙΒΏΣ γιατί αντέχει την διατύπωση ΚΑΘΕ άποψης...
Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είτε είναι η κρατούσα, είτε όχι. Είτε είναι πολιτικά ορθή, είτε όχι.

Ακόμη κι αν η marianaonice είναι δικαστής, κάτι που προσωπικά εγώ δεν γνωρίζω, ούτε είδα κάτι δημοσιευμένο εκεί από κάποιον με την ιδιότητα του δικαστή, ποιος υπέρμαχος της ...Ελευθεροτυπίας, χρησιμοποιεί σαν όπλο την καθαρά προσωπική άποψη ενός blogger, εκφρασμένης σε καθαρά ιδιωτικό χώρο για να στήσει λαϊκό δικαστήριο εις βάρος του; Ποιοι Νόμοι, ποιοι κανόνες δεοντολογίας επιτρέπουν σε εφημερίδες, τόσο λάσπη, τόση ανομία, τέτοιο ξέσκισμα;
Από πότε η θέση του όποιου σχολιαστή, ενοχοποιεί (;;;;;;) τον ιδιοκτήτη ενός blog, που εικάζεται ότι είναι δικαστικός;
Αν αυτό δεν είναι βαρβαρότητα, τότε τι στο διάβολο είναι; Αυτός είναι ο Τύπος που καταρέει, που καλούμαστε μαθές οι πολίτες να προστατεύσουμε, μπας και ...εξαφανιστεί. Τι συμφορά!
Τι ακριβώς προοιωνίζουν τετοιες αθλιότητες στην... «ελευθεροτυπία»; Τι άλλο θα δούμε να καίγεται μπροστά στα μάτια μας; ;


Δεν έχει έννοια να θυμώσω. Αηδία νοιώθω. Μια τεραστία αηδία. Ανάμικτη με φόβο. Γιατί θυμώνω με τους φασίστες. Αηδιάζω με τους φασίστες που υποδύονται τους δημοκράτες, αλλά φοβάμαι τις ...φασιστικές «ελευθεροτυπίες» που χρησιμοποιούν τους Πλεύρηδες σαν μαριονέτες, στην εργολαβία υποστήριξης του πιο χυδαίου φασισμού. Αυτου του ντυμένου με τρυπιες ...δημοκρατικές πορφυρες.

Υ.Γ. Διαβάστε καλά το άρθρο της ...Ελευθεροτυπίας. Αποκρυπτογραφήστε το. Και ...στοιχηματίζω συχωριανοι του bloggo-χωριου, για τα λόγια του ποιητή
Μην αμελήσετε
Πάρτε μαζί σας νερό
Το μέλλον μας θα έχει πολλή ξηρασία

4 σχόλια:

Ανατολή είπε...

Καλησπέρα Καλέ μου Λύκε,
έχω ακόμα τα νεύρα μου με το άρθρο που διάβασα, αλλά με παρηγόρησε το γεγονός ότι το έγραψε ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Ψαρράς.
Σ' ευχαριστώ που αναδημοσίευσες το άρθρο της Κατερρίνας. Όπως έγραψα και στο μπλογκ της Μαριάννας (που μου είναι συμπαθής για τα γραπτά της, όσο κι εσύ), δε χρειάζεται να τα κλείσει τα μπλογκ η Κυβέρνηση. Θα τα κλείσουν οι ρουφιάνοι.
Μια χαρά πάμε.
Ξέρεις όλη αυτή η ατμόσφαιρα μου θυμίζει ένα διήγημα του Μπρεχτ που κάναμε στο σχολείο, όπου οι γονείς φοβούνταν τον 8χρονο γιο τους ότι θα τους καταδώσει στην Γκεστάπο. Ήταν ένα κλειστοφοβικό κείμενο με τους άμοιρους γονείς να είναι κλεισμένοι στο σπίτι και παρακολουθούν κάθε κίνηση ή λέξη του παιδιού τους, περιμένοντας το μοιραίο. Και αναλογιζόμενοι λέξη- λέξη που είχαν πει και θα μπορούσε να χρησιμοποιθεί εναντίον τους.
Ο λόγος ήταν νομίζω επειδή οι γονείς δεν του αγόρασαν ένα βατραχάκι και πίστευαν ότι το σπλάχνο τους είχει τσαντιστεί μαζί τους. Σ' όλο το κείμενο ζούσες την αγωνία, πότε θα μπουκάρουν οι γκεσταπίτες να βουτήξουν τους γονείς, όπως τους γείτονες.
"Τι σημεία και τι τέρατα
στης μπλογκόσφαιρας τα πέρατα!"
Καλή σου νύχτα

monahikoslikos είπε...

Καλημέρα Ανατολή,
Αναδημοσίευσα το κείμενο της Κατερίνας γιατί νομίζω ότι εκφράζει όλους όσοι κινούμαστε στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο... τηρώντας τους νόμους.
Κινδυνεύουμε όμως να βρεθούμε στο μάτι του κυκλώνα αν κάποιος γραφιάς - χαφιές θεωρήσει πως προσφέρει εκδούλευση στ΄ αφεντικό του και τους φίλους του ταυτοποιώντας αυθαίρετα το ψευδώνυμο είτε με τον πραγματικό διαχειριστή του είτε με κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο που θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Το blog marianaonice το παρακολουθω και σχολιάζω σ΄αυτό σχεδόν από την αρχή που βγήκε στον "αέρα" επειδή βρίσκω ενδιαφέρουσες τις αναρτήσεις του, δεν έχω διαπιστώσει όλα αυτά αυτά τα σημεία και τέρατα που του προσάπτει το χαφιεδίστικο δημοσίευμα και δεν ξέρω αλλά ούτε και με ενδιαφέρει αν το marianaonice έχει σχέση ή όχι με τη δικαστίνα που καρφώνει κατ' εντολή του αφεντικού του το χαφιέδικο δημοσίευμα.
Μην σου πω κιόλας πως θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου αν αληθεύει ότι πραγματικά πίσω από το blog βρίσκεται μια δικαστής.

Ανατολή είπε...

Αγαπητέ Λύκε,
όπως θα έχεις καταλάβει κι εσύ (ξύπνιο ζωντανό φαίνεσαι), η πέμπτη φάλαγγα αυτού του σάπιου καθεστώτος, φαίνεται να είναι κάποιοι αριστεροί με ή χωρίς εισαγωγικά, παντός καιρού. Που μοναδική τους αποστολή είναι να ανασκολοπήσουν τα πάντα.
Προσφέρουν στα αφεντικά τους πολύτιμες υπηρεσίες.
Χαφιέδες; και λίγα λες. Εδώ τον Τζούλιαν Άνταμς τον κατηγόρησαν για βιασμό ή παιδεραστία! (δε θυμάμαι τι από τα δυό), προκειμένου να τον σύρουν στα δικαστήρια και να τον φιμώσουν.
Ως εκ τούτου, φυλάξου αγαπητό τετράποδο, μην σε κατηγορήσουν κι εσένα για ...κτηνοβασία. Χα, χα!
Πέρα απ' την πλάκα. Τα δύο συνεργαζόμενα μπλογκ (που κατηγορούνται από τον "παρακρατικό" γραφιά), τον τελευταίο καιρό είχαν πρωτοστατήσει στην διαφήμηση- προώθηση της Κίνησης του Μ. Θεοδωράκη. Τυχαίο; δε νομίζω!
Υ.Γ. Όχι, δα, να μη μπορούμε να βίσουμε τους εβραίους γιατί θα μας κάνει ντα, η Ελευθεροτυπία και ο χ,ψ πυροβολημένος αριστερός. Την άδεια θα τους πάρουμε;
Τότε τι θα 'πρεπε να πουν για τη "Σίβυλα", που τους έχει σούρει τα εξ αμάξης, αναρωτιέμαι...

monahikoslikos είπε...

Ανατολή μου έχω ματώσει πολλές φορές για το δικαίωμα μου να είμαι ελεύθερος άλλη μια δεν θα κάνει τη διαφορά.