Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ????Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν με συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ (που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα) ξεβρακώνει τον πρωθυπουργό της χώρας αποκαλύπτοντας πως την περίοδο που ο Παπανδρέου διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι λεφτά υπάρχουν και θα εφαρμοστούν οι προεκλογικές υποσχέσεις την ίδια στιγμή μεθόδευε στα σκοτεινά την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ που οδήγησε στην καταστροφή της οικονομίας, την ύφεση, τη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού.

Αλήθεια Εισαγγελέας υπάρχει στην Αθήνα να ερευνήσει ποιοι από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού που γνώριζαν την πρόθεσή του να μας οδηγήσει στις δαγκάνες του ΔΝΤ θησαύρισαν την εποχή που κάνανε πάρτι οι κερδοσκόποι με τα speeds και τα cds και να βρει ποιος έδωσε την εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να αυξηθεί το περιθώριο διακανονισμού αγοράς ομολόγων από τις 3 στις 10 μέρες (το περιβόητο Τ+3 που έγινε Τ+10) που διευκόλυνε τα κερδοσκοπικά παιχνίδια?

11 σχόλια:

Swell είπε...

Βρε Λύκε, δεν άκουσες ότι τον τελευταίο εισαγγελέα τον πάτησε το τρένο στη διαδρομή Βουλή-Αγιον Ορος;

monahikoslikos είπε...

Τι μου λες πάει και τρένο τώρα στο Βατοπέδι?

αντωνης είπε...

Και ο προτελευταιος επαθε αμνησια λιγο πριν φυγει ο Χριστοφορακος για τη Γερμανια...

Unknown είπε...

Αδικως.........εχουν φορτο εργασας με το ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΟ......

Swell είπε...

Οχι πλέον Λύκε. Το κόψανε κι αυτό το δρομολόγιο ανάμεσα στα άλλα. Η "εξυγίανση" βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε λύκε. Πριν το ΠΑΣΟΚ την παιρνάγαμε όλοι τόσο ωραία σε αυτή τη χώρα... Ο μόνος τρόπος να ορθοποδήσει αυτή η χώρα είναι η πλήρης υπαγωγή της σε διεθνείς κανόνες και τρόπους λειτουργίας. Μόνοι μας είμαστε απλά άχρηστοι. Πάρτε το χαμπάρι

diaskronos είπε...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

iLiAs είπε...

καλο μηνα να εχεις! :)

iLiAs είπε...

καλησπέρα Λυκε! :)

iLiAs είπε...

καλημέρα Λυκε! :)

Unknown είπε...

κι άλλο καλό μήνα να έχεις!
:)