Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαστε για πολλές κλωτσιές και καλά μας κάνουν και μας …πηδάνε.

Οι απαντήσεις στη δημοσκόπηση του MEGA είναι εξόχως αποκαλυπτικές για τον ωχαδερφισμό μας πάνω στον οποίο πατάνε κυβέρνηση και τρόικα για να κατεδαφίσουν κατακτήσεις δεκαετιών και να εξαθλιώσουν την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού.
Η Αυριανή –με το γνωστό λαϊκισμό της- γράφει σήμερα πως οι τροϊκανοί απαιτούν μισθούς 400-500 ευρώ και συντάξεις 200 ευρώ και μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι εκεί θα φτάσουμε όσο παραμένουμε απλοί θεατές, αγανακτούμε κατ΄ιδίαν και περιμένουμε από τους άλλους να εξεγερθούν και να αγωνιστούν για λογαριασμό μας παραμένοντας εμείς υπομονετικά στον καναπέ να δούμε τις εξελίξεις απ΄ την
TV.

Επισημαίνω λοιπόν κάποια από τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO για λογαριασμό του  Mega για να δείτε ότι και τα καινούργια μέτρα θα περάσουν χωρίς να ανοίξει μύτη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 92,2% πιστεύει πως τα μέτρα δεν είναι δίκαια, ενώ ένα 71,5% πιστεύει ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα και το 80% ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα και δεν της έχουν εμπιστοσύνη.

Όταν φθάνουμε όμως στο δια ταύτα δηλαδή στην ερώτηση αν θα πληρώσουν ή όχι τα χαράτσια το 70% λέει ΝΑΙ θα πληρώσουμε για τα –και κατά τους ίδιους- άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα.

Ε, αν αυτό δεν αποκαλύπτει ένα λαό ξοφλημένο κι άξιο της μοίρας του πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί.



9 σχόλια:

iLiAs είπε...

..κατι μας "ποτίζουν" λεμε... αποχαύνωση αυτα τα ελληνικα καναλια της tv...
που θα παμε ακομα??

.. καλημέρα Λύκε!!! :)

Swell είπε...

Ένας άνθρωπος που του έχω εμπιστοσύνη μου έχει πει ότι, επί Σημίτη, ο Πρετεντέρης έπαιρνε ένα σημαντικό ποσό κάθε μήνα μαύρα. Προφανώς αμοιβόταν για τις καλές του υπηρεσίες στο καθεστώς.

Δεν θέλω να πω κάτι για τη GPO. Ξέρω όμως ότι τα αποτελέσματα μιας έρευνας μπορούν να παρουσιαστούν με τον Α ή Β τρόπο. Όπου Α και Β οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Δεν αποκλείω λοιπόν ο Πρετεντέρης να 'χει "βάλει το χεράκι του" εδώ.

Σε κάθε περίπτωση σου έχω ξαναπεί ότι το επάγγελμα του μέλλοντος στην Ελλάδα, είναι αυτό του ψυχιάτρου. 10 εκατομμύρια πελάτες!

monahikoslikos είπε...

@iLias:
Τι να σου πως ρε Ηλία, έχω λαλήσει κι εγώ, μας ψαλιδίζουν μισθούς και συντάξεις, μας φορτώνουν φόρους, μας στέλνουν στην ανεργία, μας εξανδραποδίζουν κι εμείς χαζολογάμε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Όλοι οι υπηρέτες των καθεστώτων αμοίβονται για τις υπηρεσίες τους και πιθανολογώ πως ο άνθρωπος που σου έδωσε τις πληροφορίες και πρέπει να ξέρει καλά πρόσωπα και πράγματα θα σου έχει πει και την ταρίφα του τραμπαρίφα....

Όσο για τη δημοσκόπηση δεν είναι θέμα παρουσίασης τα νούμερα είναι νούμερα δεν αλλάζουν, η παγαποντιά γίνεται με τα ερωτήματα και τον τρόπο που υποβάλλονται για να λάβεις τις απαντήσεις που θέλεις εσύ και όχι να μάθεις τη γνώμη των "θυμάτων" που επιλέγεις να ρωτήσεις.

Και επ' αυτού δεν μπορώ να βαλω το χερι στη φωτιά ότι δεν την έχουν μαϊμουδέψει κατά το δοκούν.

D.Angel είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι!!!!
:( :( :(
Φιλιά πολλά λύκε μου
Καλό σου βράδυ

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Και θα γίνουν ακόμα χειρότερα Αγγελική, άκουσα πως σκέπτονται να φορολογήσουν και τα κόκκινα Ι.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ασε με να πιστεύω Λύκε οτι στο τέλος εμείς θα τους πηδήξουμε και χωρίς σάλιο μάλιστα.
Ισως είναι μια ουτοπία αλλά τουλάχιστον αποτελεί μια άμυνα για να μην πάρω μια καραμπίνα και αρχίσω να εφαρμόζω το δικό μου μνημόνιο.
Στο κάτω κάτω λένε οτι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Και ο λαός δεν είπε ακόμα την τελευταία λέξη....

monahikoslikos είπε...

@Ανεργοι Δημοσιογράφοι:
Όσο ακόμα έχουμε λίπος να κάψουμε (άλλος το Ι.Χ, άλλος το εξοχικό του, τις καταθεσούλες του κλπ) δεν το βλέπω πιθανόν....
Μόνο αν μας αφήσουν με τις αλλυσίδες μας ν' αρχίσεις να ελπίζεις αλλά τότε η πλήρης καταστροφή θα έχει επέλθει... δυστυχώς.

iLiAs είπε...

..καλο μηνα να εχουμε! :)