Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Ρουσόπουλος – Αλογοσκούφης 2 σε 1


Τρία άτομα από μια οικογένεια πήραν το επίδομα του πυροπαθούς εκμεταλλευόμενοι την πρεμούρα της κυβέρνησης να εμφανιστεί ως συμπάσχουσα και με κρατικό χρήμα να εξαγοράσει τις ψήφους των θυμάτων της ανικανότητάς τους.
Άκουσαν το Ρουσόπουλο που ως βαρυπενθούσα χήρα έλεγε ότι με μόνο μια απλή αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην τράπεζα, ότι είναι πυροπαθής, θα εισπράττουν άμεσα και χωρίς άλλες διατυπώσεις την επιταγή των 3.000 ευρώ και έσπευσαν πρώτοι και καλύτεροι.
Αυτό δείχνει και την προχειρότητα των μέτρων ανακούφισης των πυροπαθών που εξαγγέλθηκαν χωρίς κανένα σχεδιασμό με τη σκέψη στις κάλπες της 16 Σεπτεμβρίου.
Γιατί, ακριβώς, αυτός είναι ο στόχος της ξαφνικής γαλαντομίας της κυβέρνησης που εκμεταλλευόμενη την εθνική συμφορά που η δική της ανικανότητα προκάλεσε, σκέφτηκε να κάνει προεκλογική εκστρατεία και εξαγορά συνειδήσεων με κρατικό χρήμα.
Ανατέθηκε λοιπόν στον υπερτυχερό του super deal Θ. Ρουσόπουλο, που από τη μάχη του σταυρού βρέθηκε στο Επικρατείας εξασφαλίζοντας μια ακόμα βουλευτική θητεία, να παραπλανήσει τους αφελείς κάνοντας τη νύχτα μέρα.
Την επομένη των εκλογών και εφόσον το σχέδιο επιτύχει, ο Ρουσόπουλος θα βγάλει τη στολή εκστρατείας για να φανεί ο πραγματικός σχεδιαστής της επικοινωνιακής απάτης Γ. Αλογοσκούφης.
Και τότε θα ζητηθούν «αποδείξεις και ονόματα» για το ποιος είναι ποιος και το ποιος πήρε τι, που σημαίνει ότι οι περισσότεροι όχι μόνο θα αναγκαστούν να επιστρέψουν τα λεφτά που θα πάρουν προεκλογικά αλλά θα κινδυνέψουν να πάνε και φυλακή για ψευδή υπεύθυνη δήλωση που τιμωρείται με φυλάκιση έως 1 χρόνο.
Θα είναι τόσες οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τις εκλογές που οι δικαιούχοι θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που δεν έκατσαν να καούν στη φωτιά αντί να μπλέξουν με τους ανίκανους της κυβέρνησης.
Και αν κανείς νομίζει ότι υπερβάλω ας ρωτήσει όποιον κυβερνητικό αξιωματούχο θέλει να μάθει πόσοι από τους περσινούς πυροπαθείς έχουν πάρει ως τώρα τις αποζημιώσεις. Και θα καταλάβει.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. (Στη φωτό Ρουσόπουλος – Αλογοσκούφης 2 σε 1).

5 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Καλύτερα θα ήταν να κρίνουμε τα μέτρα της κυβέρνησης μετά από κάποιο διάστημα. Τώρα το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι μόνο η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που δεις στο barbeque του γείτονα να φουντώνει επικίνδυνα η φλόγα, βάλτο στα πόδια με την ταυτότητα ανά χείρας και τα κρυμμένα πράσινα (χαρτονομίσματα) που έχεις στο πατάρι πίσω από το θερμοσίφωνα (ούτε τη γυναίκα σου μην παίρνεις, βιάσου). Κανείς δεν πρόκειται να σε σώσει. Κανείς δεν πρόκειται να σε βοηθήσει.

www.my-greece.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δηλαδη εαν παω εγω απο την Αθηνα και πω οτι ειμαι απο τη Ζαχαρο...θα μου δωσουν ετσι 3000 euro;Εαν αυτο δεν ειναι εξαγορα ψηφων,τοτε τι ειναι;;;

Ανώνυμος είπε...

Λύκε μου, το παιδί διαβάζει για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και δεν προκάμει να τσεκάρει αν τα μέτρα για τους πυροπαθείς έχουν κάτι τρυπάρες να! Για τους υπόλοιπους που στ' αλήθεια κάηκε η γούνα μας, μπορούμε απλώς να βελάζουμε. Σαν το προβατάκι της φωτογραφίας - χωρίς τον Λύκο, να εξηγούμεθα. Μπεεε!


ΥΓ: Ευχαριστώ για τις ευχές. Αλλά πόσο "ανώτερα"; Κοπτοραπτού θέλω να παραμείνω! Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πρωτοφανες !!! 3000 ευρω η ψηφος !!! Τοσο κοστολογησε η κεβερνηση του ΑΝΙΚΑΝΟΥ μπουχεσα την ψηφο των θυματων αυτης της εθνικης τραγωδιας.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Γεια χαρά!
Η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε επιτέλους να κοστολογήσει τις ψυχές που χάθηκαν στις φωτιές: τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ η καθεμιά! Πώς σας φαίνεται;

Οι άνθρωποι μ' αυτά που κάνουν, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να οξύνουν τα πάθη. Αν νιώθουν ότι η νίκη στις επερχόμενες εκλογές δεν είναι πια περίπατος γι' αυτούς και κινδυνεύουν να χάσουν την κατσαρόλα με την μεγάλη κουτάλα (οι μοναχοφάηδες...), θα κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν ό,τι κέρδισαν με το ψέμα, τη συκοφαντία, το πλασάρισμα ελπίδων και την υποκρισία. Ο λύκος κι αν φορέσει προβειά, δεν θα πάψει να είναι λύκος. Η Δεξιά είναι αμετανόητη. Είναι εχθρός του λαού!