Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία

Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι η προκήρυξη των εκλογών.
Εμπρός για μια νέα τετραετία με Καραμανλή, Γιαννάκου, Πολύδωρα, Αλογοσκούφη και τα άλλα παιδιά.
Μόνο μην σας ακούσω μετά να διαμαρτύρεστε.

12 σχόλια:

Dr Jekyll είπε...

Τέτοια μπουμπούκια που μας δείχνεις, έχουν όλα τα κόμματα και περισσότερους το ΠΑΣΟΚ. Γιαυτό επιμένω στην ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές.

monahikoslikos είπε...

Κι εγώ επιμένω dr jekyl ότι η αποχή ποτέ δεν είναι λύση.
Η ενίσχυση τρων μικρών κομμάτων είναι πολύ καλύτερη επιλογή αλλά σε κάθε περίπτωση η Δεξιά και παρελθόν έχει και (δυστυχώς) μέλλον να μη το ξεχνάμε.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Eυτυχώς η "Αριστερά" έχει μόνο παρελθόν...

Α ρε... ζείτε στον κόσμο σας... Όπως είπε και ο Σημίτης: "Η δεξιά από την εποχή του Περικλή..."

monahikoslikos είπε...

vassilis το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Εγώ ειλικρινά, μοναχικέ λύκε, θα πήγαινα να ψηφίσω, μόνο αν υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς κι αηδίες(γιατί πλέον δεν υπάρχουν ιδεολογικές αποχρώσεις που να τους ξεχωρίζουν) και θα ψήφιζα πρόσωπα.Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχουν αξιόλογοι, έστω και μετρημένοι, σε κάθε κόμμα.Και πρωθυπουργός να γινόταν αυτός που θα συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους. Κάτι αντίστοιχο και με τους υπουργούς.Πώς και ποιος θα επέλεγε τα πρόσωπα που θα κατέβαιναν υποψήφια; Ε, πείτε κάτι κι εσείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όπως είπε και η Ντορίτσα με το φουλαριστό μαλλί "αρχίζει μια νέα περίοδος". Οπότε και να διαμαρτυρηθούμε πάλι με χάπια περιόδου θα τη βγάλουμε... Καλημέρες!

monahikoslikos είπε...

@ Η ψυχή μου το ξέρει: Είσαι πολύ αθώα και ευαίσθητη ψυχούλα ή είσαι πολύ νέα/ος για να πιστεύεις ότι πρόσωπα μπορούν να αλλάξουν το ρουν της ιστορίας.
Αν και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ Πασόκος θα πω ότι πράγματι βρίσκω διαφορές ανάμεσα στα μεγάλα κόματα.
Για παράδειγμα ο Σημίτης υποχρεώθηκε να μαζέψει το ασφαλιστικό του Γιαννίτση μετά τις αντιδράσεις κάτι που δεν θα έκανε η Ν.Δ. όπως έδειξε και με το μικρότερης εμβέλειας και ζημιάς νομοσχέδιο για την Παιδεία.
Κι αυτά σε καμιά περίπτωση δεν είναι προτροπή για να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ έτσι;

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou: Και εμείς μου που δεν μας πιάνουν τα χάπια της περιόδου πως θα τη βγάλουμε;

Akis-Aigio είπε...

Χμμμ...αρχίζω να πιστευτώ ότι τελικά...μόνο η αποχή είναι λύση. Και κάτι άλλο κυρίες και κύριοι. Για τις φωτιές δεν φταιει η ΝΔ, όπως δεν έφταιγε και το ΠΑΣΟΚ. Οι φωτιές μπήκαν από εμπρηστές, παράνομες χωματερές, πέταγμα τσιγάρου κλπ κλπ. Εκεί που φταιει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ότι αφήνουν ανέγγιχτο το σάπιο Ελληνικό κράτος, του ωχαδελφισμού, της κοπάνας, της μουργέλας. Όλος ο Ελληνικός λαός στενάζει κάτω από την μπότα του αδίσταχτου γραφειοκράτη και ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει κάτι απέναντι στον πανίσχυρο δημόσιο τομέα σε αυτήν την τεράστια δεξαμενή μελλοντικών ψηφοφόρων. Κανένας δεν τιμωρείτε για τις παράνομες χωματερές, για την έλλειψη σχεδιασμού, για τα όργια στις πολεοδομίες. Αλλά δεν φταίει μόνο το κράτος και τα κόμματα. Φταιει και ο τύπος που βλέπετε στον καθρέπτη σας.....ναι ....εσείς κι εγώ. Εσείς και εγώ που ποτέ δεν καταγγείλαμε τον ιδιοκτήτη αυθαιρέτου (αντίθετα τον λυπηθήκαμε όταν τον βλέπαμε να βάζει το κορμί του μπροστά στις μπουλντόζες για να σώσει το σπίτι του). Εσείς και εγώ, που ανεχόμαστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ κτηματολόγιο. Είναι φοβερό αυτό το κακόμοιρο κράτος ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ (και δεν μιλάω για την διαφήμιση του joker). Ο καθένας λοιπόν σε αυτό το μπου...λο που λέγεται Ελλάδα, αρπάζει κλέβει, καταστρέφει το μέλλον των παιδιών μου/σας και ασχολούμαστε εσείς/εγω για το κατά πόσο φταίει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Φταιμε κι εμείς φίλοι μου. Και μην ξεχνάτε ότι οι πολιτικοί δεν είναι εξωγήινοι αλλά άνθρωποι τις διπλανής πόρτας και όλοι εμείς έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Αποχή λοιπόν, αποχή ή μαλλον.....ΛΕΥΚΟ.....είναι η γνώμη μου, μήπως και πάρει κανείς χαμπάρι ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

iLiAs είπε...

Τον κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τα λαμόγια.
Αντί να τους στείλει σπίτι τους...
ο Έλληνας θα ψηφίσει πάλι αυτούς που θα του τάξουν τα πιο πολλά.
Πάλι αυτούς που θα τον βολέψουν πιο καλά.

Ξυπνήστε τον επιτέλους.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ dr jekyll:
"Τέτοια μπουμπούκια που μας δείχνεις, έχουν όλα τα κόμματα και περισσότερους το ΠΑΣΟΚ. Γιαυτό επιμένω στην ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές"

Αν με τη φράση "όλα τα κόμματα" μιλάς γι αυτούς που κυβερνούν, καλά. Αλλιώς μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα.

Τι πετυχαίνει η αποχή εκτός από το να κάνει "τα μούτρα κρέας" στους ΠΑΣΟΚους και τους ΝΔιτες;

@ κάθε ενδιαφερόμενο:
Ελπίζω να μην ξαναδώ στις 17/9 ανθρώπους με κομμένο καρπό να βρίζουν και να λένε "τι έκανα πάλι ο μλκς". Δε βγάζει γέλιο πια.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουμε να τιμωρήσουμε τα 2 κόμματα της παγκοσμιοποίησης
- όχι λευκό.
- όχι άκυρο.
- όχι αποχή.
- όχι σε κόμματα που δεν υπάρχει πιθανότητα να μπούνε στην Βουλή.
Αν δεν γίνουν αυτά, θα τους φάμε πάλι στην μάπα, θα κυβερνάνε πάλι οι Λάτσιδες και οι Βαρδινογιάννηδες
κι εμείς θα είμαστε...μόνιμα διαμαρτυρόμενοι.
Γι αυτό μικρά κόμματα. Μόνο έτσι θα τους τρομάξουμε.