Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Απάντηση στην πρόσκληση – πρόκληση της Κοπτοραπτούς

Είχα πει να απαντήσω άμα τη επιστροφή μου στα πάτρια αλλά ευκαιρίας δοθείσης και επειδή μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει να τελειώνουμε απαντώ στα 10 συν 1 πράγματα που θεωρώ άχρηστα.

1. Το πρώτο άχρηστο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δουλειά
που συνεχίζω να κάνω ενώ μπορώ να βγω στη σύνταξη
2. Το δεύτερο άχρηστο είναι η σύνταξη γιατί τόση που θα είναι δεν θα φτάνει
και φοβάμαι πως θα πρέπει να συνεχίσω αγκαλιά με το πρώτο άχρηστο για πολύ ακόμα.
3. Άχρηστο, τρίτο, το τηλέφωνο που κατάργησε τις αρμένικες βίζιτες και την ανθρώπινη επικοινωνία κι έβαλε τις βάσεις για το bloging που οδηγεί στην κατάθλιψη.
4. Τέταρτο, άχρηστο, οι αυξήσεις που σου δίνει το αφεντικό γιατί στις βουτάει με την πρώτη ευκαιρία ο Αλογοσκούφης.
5. Και για να τη σπάσω στην Κοπτοραπτού που με προσκάλεσε στο παιχνίδι και με προκάλεσε, για πέμπτο άχρηστο θα βάλω το τάβλι… όταν δεν το παίζουνε οι φιλενάδες του.
6. Έκτο άχρηστο, τα αυτονόητα που αυτονοήτως σου πετάνε στη μούρη κάποιοι ανόητοι διανοούμενοι/νες που αυτονοήτως ακατανόητα την κάνουν με ελαφρά όταν έρχεται ο λογαριασμός για να συνεχίσουν τα αυτονόητα να είναι …αυτονόητα.
7. Έβδομο άχρηστο θεωρώ να σπαταλάς τη δική σου ζωή για να έχουν κάποιοι/ες …αυτονόητα για να πορεύονται αυτονοήτως ανόητα στη ζωή τους.
8. Όγδοο, άχρηστο, η συλλογή πτυχίων και διδακτορικών γιατί σου εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες …ανεργίας, (ως γνωστόν οι απόφοιτοι δημοτικού βρίσκουν ευκολότερα δουλειά).
9. Ένατο άχρηστο το τσιγάρο που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω… και
10. Δέκατο, άχρηστο, το αλκοτέστ που δεν μας αφήνει να πιούμε τα ξύδια μας όπως και όσο θέλουμε..

Για 10 συν 1 άχρηστο θα πω το να απαντάς στα μπλογκο – βλακο – παίχνιδα αλλά, τι να κάνουμε αδυναμίες είναι αυτές και, η Κοπτοραπτού από τις αγαπημένες μου μπλογκερίνες.

Κι επειδή το θεωρώ άχρηστο δεν θα βάλω άλλους στο μπελά να απαντήσουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε Λύκε μου ντε και καλά να το χαλάσεις τόσο ωραίο blogακι που έχεις στήσει ασχολούμενος με τους πληρωμένους "bloggers" του Ν. Φαλήρου που προπαγανδίζουν το αφεντικό τον καπετάν John???

monahikoslikos είπε...

@ανώνυμος: Για κόψτα και ξαναρίχτα, τι θέλει να πει ο ποιητής;

iLiAs είπε...

..καλή βδομάδα Λύκε..ευτυχώς τα χρήσιμα, είναι περισσότερα απο τα άχρηστα :)

Καλημέρα :)

koptoraptou είπε...

Αχ, Λύκε, πες του μαλάκα από πάνω ότι είμαι σχεδόν άνεργη και οι...μπηχτές που νομίζει ότι αφήνει είναι για τα μπάζα... Τον δε κυρ Τζον που λέγει, ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρω. Αλλά έτσι είναι με τους ανώνυμους: σου στερούν τη χαρά να μουτζώσεις εκεί που πρέπει...

Κατά τα λοιπά, αν αυτά είναι τα άχρηστα σου, τότε τι να πω, προσκυνώ και υπόσχομαι ταβλικόν αγώνα συγκλονιστικό και ηρωικό!

Φιλιά πολλά και μη μου χαλάς τη σιέστα σου!!!!

monahikoslikos είπε...

@ilias: Αν περισσεύει τίποτα χρήσιμο, για στείλτο, ακόμα και αποφόρια δεχόμεθα.
Καλή εβδομάδα να έχουμε

@Koptoraptou: Γι αυτό, αγάπη μου, ρωτώ τι θέλει να πει ο ποιητής για να ξέρω κατά που να δαγκώσω και μετά τον μουτζώνουμε για επιδόρπιο.