Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

διαφημιστικός εμετός με μορφή ρεπορτάζ

Σε νούμερο ένα ραδιοφωνικό διαφημιστή προϊόντων και υπηρεσιών εξελίσσεται ο νούμερο «ένα» παρουσιαστής ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου.
Για να αποφύγω τον πιτσιρίκο του Σκάι, που δεν αντέχεται με τόσες κρυάδες που λέει πρωί πρωί, παρακολουθώ τελευταία το Νίκο από τη συχνότητα του realFM.
Θα μου πεις – και σωστά - γιατί να τον παρακολουθώ.
Να έτσι από βίτσιο το ξεκίνησα και μου βγήκε σε διαφημιστική – κατά το μουσική - πανδαισία.
Και τι δεν έχω μάθει μέχρι τώρα, για την καινούρια πλαζ τους Αστέρα που ναι μεν έχει πανάκριβη είσοδο αλλά τα αξίζει τα λεφτά της γιατί είναι πολύ σύγχρονη και μπράβο στην Εθνική Τράπεζα που πλήρωσε τόσα λεφτά γι αυτό το σύγχρονο θαύμα.
Έμαθα ακόμα ότι ο Νίκος δεν μπαίνει σε πισίνα, παρά μόνο αν βρίσκεται σε βουνό 500 χιλιόμετρα μακρυά από θάλασσα –εσείς το ξέρατε;- και ξανά μπράβο στην Εθνική που τώρα θα μπορεί να απολαμβάνει το μπάνιο του ως ευρωπαίος.
Μέχρι και να μεταφέρει το στούντιο του realFM στις εγκαταστάσεις του Αστέρα για να μπορεί να κάνει και καμιά βουτιά στα διαλείμματα υπαινίχτηκε ο Νικολάκης.
Μαθαίνεις ακόμα ότι είναι μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα με αλμυρούτσικη βέβαια είσοδο γιατί απευθύνεται στα χοντρά πορτοφόλια και όχι στους …υπνόσακους.
Έπρεπε να αποκτήσει η Αττική μια καταπληκτική παραλία ανάλογη του Σαιν Τροπέ και των Κανών που μάλιστα μπορείς, αν πληρώσεις μια περιουσία, να έχεις και εκπτώσεις και άλλα προνόμια στο συγκρότημα του Αστέρα και να σου πάλι τα μπράβο και τα ζήτω για τη διοίκηση του Αστέρα και της Εθνικής.
Και ναι αξίζει έστω και για μια φορά να τα σκάσεις χοντρά για να αισθανθείς ευρωπαίος λουόμενος.
Και όλος αυτός ο διαφημιστικός εμετός με τη μορφή ρεπορτάζ – που πληρώνεται με τσιμπημένο τιμολόγιο - και καπάκι τα ρεπορτάζ για την ακρίβεια και οι συγκρίσεις για το πόσο ακριβότερα πίνουν τον καφέ τους και τη μπύρα τους οι Έλληνες σε σχέση με τους Γερμανούς και τους άλλους ευρωπαίους - αυτό τον μάρανε.
Α ρε Νίκο, δεν σου είπαν ότι όταν οι Έλληνες χτίζανε Παρθενώνες οι άλλοι τρώγανε βελανίδια και φτιάχνανε πλαζ τύπου Σαιν Τροπε και Κανών που τόσο πολύ θαυμάζεις.
Μήπως τώρα που φτιάχνουμε κι εμείς πλαζ να αρχίσουμε το γκρέμισμα των ερειπίων τους ή θα τα βγάλει κι αυτά στο σφυρί ο Αλογοσκούφης τώρα που ξεμπέρδεψε με τον ΟΤΕ.

.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΗΔΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΗΓΗΤΟ "ΤΡΑΓΚΑ"Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΛΙΑΤΣΟ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ?
ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ε???

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σου εχω μια καλυτερη προταση....Ακουω Imagine 897.
www.imagine897.gr

Εγγυηση στο γελιο,ενημερωση και πολυ καλος σχολιασμος....

monahikoslikos είπε...

@nondas: Ο πραματευτήήήήςςς....

Swell είπε...

Πρέπει να του αναγνωρίσεις όμως ότι δεν διαφημίζει και το λούνα-παρκ του Κουρή, στο οποίο εργάζεται.

monahikoslikos είπε...

@swell: Είναι γνωστό ότι ο Κουρής έχει καβούρια στις τσέπες οπότε τζάμπα διαφήμιση ο Νίκος... δεν παίζει.