Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Σε αλάνα στο Ρουφ γράφτηκε η επιστολή Σημίτη στο Γιώργο…

Σε πάρτυ που έγινε την Τρίτη 10 Ιουνίου σε αλάνα του Ρουφ οριστικοποιήθηκε το κείμενο της επιστολής που έστειλε ο Σημίτης στο Γιώργο και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την απομάκρυνση του πρώην πρωθυπουργού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Θα μου πείτε τι γύρευε ένας κοτζάμ πρώην πρωθυπουργός στις αλάνες του Ρουφ και θα σας απαντήσω ότι ο σύζυγος της κυρίας που οργάνωνε το πάρτυ είναι στέλεχος του Λαμπρακιστάν και οι απουσίες σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις καταγράφονται.
Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό και τη σύζυγό του το παρόν έδωσαν πολλά από τα κορυφαία στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ – που τρέμουν μήπως και τους καλέσει κανένας εισαγγελέας - αλλά στη συνομωσία κατά του Γιώργου εκτός από το Σημίτη συμμετείχαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και ο Τάσος Γιαννίτσης που από κοινού συνέταξαν την περιβόητη επιστολή.
Την επομένη της διαγραφής ο αρθρογράφος της Καθημερινής Νίκος Νικολάου θα γράψει ότι «Το διαζύγιο επήλθε με καθυστέρηση τουλάχιστον 15 ετών και όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τα δύο μέρη αποχωρίζονται το ένα από το άλλο μέσα σε ένα βαρύ κλίμα αντιπάθειας και μίσους και αποφασισμένα να πολεμήσουν μέχρι ο ένας να εξοντώσει τον άλλον
Και επισημαίνει ότι τον Σημίτη «τον άλλαξαν από ηγέτη και έβαλαν στη θέση του τον Γ. Α. Παπανδρέου τον Φεβρουάριο του 2004 τα μεγάλα συμφέροντα που τρόμαζαν στην ιδέα ότι έρχεται στην εξουσία ο Καραμανλής. Ο Σημίτης έφυγε πικραμένος και ντροπιασμένος και ορκίσθηκε για βεντέτα με τον Γιώργο.
Προχθές, με την προκλητική του επιστολή βάδισε ηθελημένα στη σύγκρουση και για πρώτη ίσως φορά στη μάχη του με τους Παπανδρέου φαίνεται να χάνει.»
Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας ο Τάσος Γιαννίτσης ως εκπρόσωπος του Σημίτη επικοινωνεί με τον εκδότη της Καθημερινής μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια του πρώην πρωθυπουργού για το σκληρό άρθρο του Νικολάου με συνέπεια ο δημοσιογράφος να βρει το μπελά του από τον Αλαφούζο.
Όλα δηλαδή έχουν την εξήγησή τους.
Ολόκληρο το άρθρο του Νικολάου με τις πικρές αλήθειες για το Σημίτη εδώ

2 σχόλια:

Τσούγδω είπε...

Γιάννος Παπαντωνίου! Μεγάλη μορφή! Μα καλά θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουν στο Λαμπρακιστάν ότι ο κόσμος κάτι τέτοιους τύπους τους απεχθάνεται και δε μπορούν να ασκήσουν καμία επιρροή;

monahikoslikos είπε...

@tsougdw: Ετοιμάζει δεύτερο γύρο με ομιλία στον Πύργο στις 4 Ιουλίου η μαϊμού του Λαμπράκη. Για το αν θα συνοδεύεται από το Γιάννο δεν παίρνω όρκο.