Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Ο Δήμαρχος Τήλου δεν κάνει μόνο γάμους...


Τα γεγονότα είναι γνωστά.
Μετά το γάμο των δύο ομόφυλων ζευγαριών από το Δήμαρχο Τήλου άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και ο Δήμαρχος Τάσος Αλιφέρης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα κατηγορούμενος ήδη για παράβαση καθήκοντος.
Επειδή πολλά ακούστηκαν για το Δήμαρχο και θα ακουστούν κι άλλα ώσπου να κλείσει αυτή η ιστορία κρίνω ότι καλό είναι να δούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος αυτή που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και λοιποί υποκριτές.
Αυτή την άλλη πλευρά του νομίσματος δια χειρός του Ροδίτη δημοσιογράφου Θωμά Λιναρδή, εντόπισα εδώ και σας την προσφέρω χωρίς άλλα σχόλια..
«Καλά θα κάνετε όσοι μιλάτε για τον Δήμαρχο της Τήλου να μάθετε ότι πριν τους γάμους που έκανε και που σας έδωσε την ευκαιρία να «μάθετε» το νησί και τον ίδιο έχει πρωτοστατήσει στο να αγοραστεί και να δρομολογηθεί πλοίο στο νησί με κύριο μέτοχο τον δήμο, το sea star, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απομόνωση του, έχει απαγορεύσει το κυνήγι για να μην χαλάσει το οικοσύστημα του νησιού, έχει συμβάλλει σημαντικότατα στην ίδρυση και λειτουργία του "Πάρκου της Τήλου" που αναγνωρίζεται σαν ένα από τα καλύτερα φυσικά πάρκα στον κόσμο.
Αν αυτά δεν αρκούν μάθετε πως επί των ημερών του ο πληθυσμός της Τήλου τριπλασιάστηκε, πως το σχολείο που ήταν έτοιμο να κλείσει σήμερα έχει περισσότερους από 60 μαθητές και πως είναι το μόνο μικρό νησί από το οποίο δεν φεύγουν οι νέοι γιατί έχει εντονότατη τουριστική ανάπτυξη.
Παρεμπιπτόντως μάθετε ότι εγκατάστησε εδώ και χρόνια σύστημα τηλεϊατρικής Α και για να μάθετε που πέφτει η Τήλο, επειδή, όπως προείπα οι περισσότεροι είναι σίγουρο ότι την "ανακαλύψατε" το τελευταίο διάστημα σας ενημερώνουμε ότι είναι στην Δωδεκάνησο.
Όσο για τους πανηλίθιους μικροτσούτσουνους που φωνάζουν για τους γάμους των ομοφυλοφίλων την ίδια στιγμή που αγοράζουν ανθρώπινο κρέας στην Συγγρού , το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να την επισκεφτούν γιατί που να τους μείνει καιρός από τις διακοπές στην Μύκονο.
Ας μας κάνουν την χάρη λοιπόν, όλοι οι πάσχοντες από πνευματικό aids, και ας αφήσουν την Τήλο ήσυχη...
Μακάρι όλα τα μικρά νησιά να είχαν Δήμαρχο με τα προσόντα του Τάσου Αλιφέρη. θα είχαν πάψει να είναι μικρά, όπως έπαψε η Τήλος.»

11 σχόλια:

kwtsos είπε...

Η αλήθεια είναι ότι εγώ μόλις αυτές τις μέρες έμαθα που πέφτει η Τήλος. Πάτησα ΤΗΛΟΣ στη βικπαίδεια και έμαθα δυο τρία πράγματα. Αν δεν έπαιζε το θεματάκι με τους γάμους ποτέ δε θα μάθαινα άρα μαγκιά του δημάρχου η κίνηση αυτή.

monahikoslikos είπε...

@ kwtsos: Μην πιάνεσαι Κώστος, αν διάβαζες προσεχτικά τι γράφει ο Ροδίτης δημοσιογράφος θα καταλάβαινες ότι οι γάμοι δεν έγιναν για διαφημιστικούς λόγους

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

http://www.tilos.gr/gr/index.php

zalmoxis είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι και εδώ ανακατεύτηκε ο Σανιδάς, αρκεί για να εκτιμήσει κανείς τον Αλιφέρη!

koptoraptou είπε...

Λύκε, νυφικό θα ράψω μόνο για την πάρτη μου (ξέρεις εσύ που κολλάει αυτό) κι αυτό παίζεται.
Όμως, η τηλεκαφρίλα ήταν αρκετή για να μου ανεβάσει την πίεση. Ο δήμαρχος για όποιο λόγο κι αν το έκανε, δεν αξίζει τέτοιο διασυρμό από τους "αντρακλες" των ΜΜΕ. Λάθη γίνανε απ' όλες τις πλευρές, αλλά η υστερία των τελευταίων ημερών δεν μας πάει πουθενά. Μα, πουθενά όμως... Ούτε καν μέχρι την Τήλο.
Καληνύχτες.

cretanpatriot είπε...

Αδέρφια , βάλτε και το δικό μας Blog , στα προτεινόμενα στο δεξί της μπάρας σας¨
Blog Eλλήνων Δημοκρατών Κρήτης

www.cretanpatriot.blogspot.com

Kaλόν αγώνα - καλό καλοκαίρι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

monahikoslikos είπε...

@ Zalmoxis: αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα.


@ koptoraptou: αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια και την πλήρωσε ο Δήμαρχος.

Ταχυδρόμος! είπε...

Η Δηομκρατία στο απόσπασμα από εισαγγελείς και δικαστές..

monahikoslikos είπε...

@ ταχυδρόμοοοοος: Ποια Δημοκρατία;;;; Που την είδες;

Ανώνυμος είπε...

Από αυτά που αναφέρεις και ομολογώ ότι δεν τα γνώριζα, συμπεραίνω ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος και ευφυής είναι και μεράκι έχει και "ανοιχτό" μυαλό διαθέτει. Και μπράβο σ΄ αυτόν και στον τόπο που τον εξέλεξε. Πάντως, ένας τέτοιος άνθρωπος αποκλείεται να μην προσμέτρησε και τη δημοσιότητα της ενέργειάς του, προκειμένου αυτή, με τη σειρά της, να του αποφέρει τουρίστες και επισκέπτες στο νησί του. Δηλαδή, καλή η πρόθεση αλλά και το αποτέλεσμα της πράξης του καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου, ωρέ Λύκε, εάν ο δήμαρχος Τήλου δεν είχε την ψευτοπροοδευτική νοοτροπία υπέρ των..."γάμων" των ομοφιλοφύλων, δεν ήταν δηλαδή πλανημένος από την αντίληψη περί...τρίτου φύλου, πόσο ορθότερη κρίση θα είχε και πόσο περισσότερα πράγματα για το καλό του τόπου του θα μπορούσε να κάνει!!!!