Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Φεύγουν οι νεκροί αδειάζουν οι φυλακές

Ενώ ο υπουργός μελετά μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών κι όλοι εμείς ξυνόμαστε στους καναπέδες μας ...δραπέτευσε ο πρώτος απεργός πείνας από τις φυλακές Γρεβενών...
Πέθανε αβοήθητος μακριά από τα τηλεοπτικά παράθυρα στην απομόνωση της σιωπής και της συνενοχής μας στο συνεχιζόμενο έγκλημα.

Το όνομά του Νικόλαος Μπαρδάκης. Ήταν μόλις 32 χρονών. «Κάτοικος» φυλακών Γρεβενών βρέθηκε νεκρός στο κελί του. Μια «συνηθισμένη είδηση», δυστυχώς, σε μια συνηθισμένη τραγική πραγματικότητα. Ο Νικόλαος Μπαρδάκης είχε μεταχθεί στις φυλακές Πάτρας για δικαστική του υπόθεση. Επανήλθε στις φυλακές Γρεβενών την περασμένη Τρίτη, σε άσχημη, όπως ειπώθηκε, κατάσταση. Επειδή αρνήθηκε να περάσει από τις γνωστές εξευτελιστικές εξετάσεις τον τοποθέτησαν σε χώρο απομόνωσης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε κωματώδη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Περιέργως, την επομένη στη μία το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Το πρωί της επόμενης ημέρας βρέθηκε νεκρός στο κελί του, αβοήθητος. Όταν έφτασαν για να τον παραλάβουν ήταν ήδη αργά.
διαβάστε περισσότερα εδώ.

.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αντε να δουμε τι καταληξη θα εχει η ολη κινητοποιηση...

marianaonice είπε...

Πάντα γίνονται λάθος κινήσεις...
Αντί να φτιάξουν υποδομές και να εκσυγχρονίσουν τις φυλακές και να τις κάνουν ανθρώπινες, θα αρχίσουν να αφήνουν ελεύθερους τους εγκληματίες...λόγω μη υπάρξεως χώρων και κονδυλίων.
Κρίμα στον άνθρωπο αυτό! Συνήθως οι αναίτιοι την πληρώνουν σ' αυτό το κράτος!!

monahikoslikos είπε...

@marianaonice: Έτσι που γίναμε δύσκολα διακρίνεις αν είναι μέσα ή έξω οι περισσότεροι εγκληματίες.
Καλημέρα