Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Λαϊκή δράση ή Επαναστατικός Αγώνας;

Η "Λαϊκή Δράση" μια οργάνωση που δεν την ξέρει κανείς, με τηλεφώνημα στη ηλεκτρονική εφημερίδα του Ταρζάν Τριανταφυλλόπουλου zoygla.gr, είχε υποτίθεται αναλάβει την ευθύνη για το χτύπημα με Καλάσνικοφ, της αστυνομικής κλούβας έξω από την Πανεπιστημιούπολη.
Μετά το δολοφονικό χτύπημα της φρουράς του υπουργείου Πολιτισμού τα ξημερώματα και το βαρύτατο τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η επίθεση έγινε με το ίδιο Καλάσνικοφ και ότι χρησιμοποιήθηκε και ένα υποπολυβόλο που είχε χρησιμοποιηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα σε προηγούμενο χτύπημα σε αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα σημαίνει ότι ο Επαναστατικός Αγώνας χτύπησε και την κλούβα της αστυνομίας και η Λαϊκή Δράση που ανέλαβε την ευθύνη δεν είναι παρά κατασκεύασμα του Τριανταφυλλόπουλου για να διαφημίσει την εφημερίδα του και την αφεντομουτσουνάρα του…
Ποιος λέει την αλήθεια;
Το αυτονόητο είναι να λέει την αλήθεια η αστυνομία που συνέκρινε βολίδες, κάλυκες κλπ και να ψεύδεται ο Τριανταφυλλόπουλος ή στην καλύτερη περίπτωση κάποιος να του έκανε φάρσα.
Αλλά πάλι θα ρισκάριζε ο Τριανταφυλλόπουλος την όποια αξιοπιστία του έχει απομείνει για ένα πρόσκαιρο διαφημιστικό όφελος…
Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα…
Άλλωστε αν πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται ο Επαναστατικός Αγώνας είναι πολύ πιθανόν να στείλει προκήρυξη στο …Ποντίκι της Πέμπτης και να μας λυθούν οι …απορίες για το ποιοί παίζουν παιχνιδάκια με την τρομοκρατία...

.

10 σχόλια:

αντωνης είπε...

Απο τη μια λοιπον εχουμε τον ανεκδιηγητο (για να μην πω τιποτα αλλο) Τριανταφυλλοπουλο και τις Ζουγκλες του.
Απο την αλλη το Ποντικι του κουμπαρου του Ρουσοπουλου.
Και τριτη και καταϊδρωμενη η Ελληνικη Αστυνομια.

Πιασ' τ' αυγο και κουρεφτο ειναι πλεον η κατασταση.

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες λέει μια άλλη παροιμία...

Swell είπε...

Και μια που Λύκε και Αντώνη αρχίσατε τις παροιμίες, ιδού κι αυτή που περιγράφει καλύτερα την κατάσταση: Η ζωή είναι ένα μονοπάτι κι απ' τον κ*** στο μ**** δυο δάχτυλα και κάτι.

pentanostimi είπε...

φασκελοκουκουλοτα

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Άρρωστε, εκεί έχεις συνέχεια το μυαλό σου...

@pentanostimi:
Για κουκουλώματα να απευθύνεστε κύριον Σανιδά στη Λ. Αλεξάνδρας...

Τσούγδω είπε...

Δεν ξέρω λύκε μου αν σήμερα άκουσες τον Τριανταφυλλόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ και τον τρόπο με τον οποίο τον τάπωσε η Ντόρα... Κάτι βρωμάει από ζούγκλα μεριά και βρωμάει άσχημα, φάνηκε άλλωστε από τον τρόπο με τον οποίο τον στρίμωξε η Ντόρα.

Alex είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τον Τριανταφυλλόπουλο , κάτι βρωμάει σίγουρα δεν είναι ανάγκη να προσθέτουμε και το όνομα του Μάκη, αυτό από μόνο του έτσι και αλλιώς βρωμάει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδίστακτος ο Ταρζάν δεν θα μας έκανε εντύπωση να τηλεφώνησε ο ίδιος στο πορτλα του για να αναλάβει την ευθύνη και να διαφημίσει τη νεα του επιχείρηση στην οποία μάλιστα οι συναδελφοι δουλεύουν με μισθούς 600-750 ευρώ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ!

monahikoslikos είπε...

@tsougdw,
@Alex,
@Άνεργοι Δημοσιογράφοι
:
Το παιχνίδι του Ταρζάν όπως τουλάχιστον διαφάνηκε ήδη από το καλοκαίρι του 2007 είναι η απαξίωση των υφιστάμενων πολιτικών κομμάτων και ο σχηματισμός νέου κόμματος των αδιάφθορων (πολιτικών, οικονομικών παραγόντων, δημοσιογράφων κλπ).
Ίσως να ονειρεύεται το εαυτό του στη θέση του αρχηγού και πρωθυπουργού...
Χαρακτηριστική είναι η φράση που συχνά πυκνά λέει στις εκπομπές του απευθυνόμενος σε πολιτικούς: "Θυμηθήτε τι έγινε στην Τουρκία που εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα όλα τα κόμματα... αυτό θα πάθετε"
Γι αυτό βιάζεται (και για το χρήμα φυσικά) να αναδείξει την ιστοσελίδα του σε κέντρο αναφοράς και γίνεται καταγέλαστος με όσα κάνει και λέει.
Καλημέρα σε όλους

marianaonice είπε...

Είναι πια ολοφάνερος ο ρόλος του Τριανταφυλλόπουλου!
Το κακό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δημιούργησε σχολή σαπίλας και λαμογιάς και άφησε εποχή με την "συμβολή" του στη κάθαρση της Δικαιοσύνης από τους "αρχάγγελους" που διόρισε η Ν.Δ.!!
Αυτός είναι ικανός να κάνει τα πάντα για το χρήμα και τη δημοτικότητα της εκπομπής του! Μέχρι και να ιδρύσει... τρομοκρατική ομάδα, όχι να εφεύρει απλά!!

Μην ασχολείστε άλλο! Μας βρωμίζει και μόνο που μιλάμε γι' αυτόν! Το χάρηκα με τη Ντόρα! Πραγματικά τον τάπωσε! χαχαχα!!

Kαλημέρα και καλή χρονιά!