Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Cherchez la femme για suspense και surprise…

Ή πως από την «Άννα της 17Ν» φθάσαμε «στην ψιλή και λυγερόκορμη» του ΕΑ…
και τα βρόμικα παιχνίδια που στήνονται για περιστολή των ατομικών ελευθεριών και την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου με πρόσχημα την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας.
Δευτέρα 28 Ιουλίου πέρυσι και σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο καταδικασμένος σε τετράκις ισόβια Βασίλης Τζωρτζάτος πετάει μια βραδυφλεγή βόμβα μέσα από τον Κορυδαλλό αποκαλύπτοντας ότι ένα τουλάχιστον μέλος της 17Ν κυκλοφορεί ελεύθερος: «Μου φόρτωσαν Μομφερράτο και Τσάντες, ενώ ο οδηγός και στις δύο επιθέσεις είναι ελεύθερος» λέει ο Βασίλης Τζωρτζάτος, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Θεωρώντας υπεύθυνο για τις αποκαλύψεις Τζωρτζάτου τον Αλ. Γιωτόπουλο τον καταγγέλλει ότι «διεκδικεί το ρόλο σύγχρονου κουκουλοφόρου και με υψωμένο το δάχτυλο να προσπαθεί να παραδώσει κι άλλους ανθρώπους βορά στην εκδικητική μανία αμερικανών πρακτόρων και παρακρατικών…»

Ασύλληπτα μέλη της 17Ν βλέπει πίσω από την αναβίωση της τρομοκρατίας και τον «Επαναστατικό Αγώνα» και η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ ο υπουργός της «εξάρθρωσης» της 17Ν Χρυσοχοϊδης επιμένει, επικαλούμενος και δηλώσεις του Κουφοντίνα, ότι όλα τα μέλη της 17Ν είναι στη φυλακή.

Και φθάνουμε στη χθεσινή Κυριακή 11 Ιανουαρίου με…
Την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, real news, να αποκαλύπτει ή «αποκαλύπτει» ότι «ο ένας από τους δύο εκτελεστές (στην δολοφονική επίθεση στη φρουρά του υπουργείου Πολιτισμού που τραυματίστηκε ο νεαρός αστυνομικός) ήταν γυναίκα.
Η γυναίκα αυτή, κατά το δημοσίευμα, συμμετείχε και σε προηγούμενες ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα και το προφίλ της είναι γνωστό στην ελληνική αστυνομία που έχει καταλήξει σε μια λίστα 7 υπόπτων για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ τον υπ’ αριθμό 1 ύποπτο τον παρακολουθούσαν μέχρι πρότινος, αλλά τον έχασαν τις τελευταίες βδομάδες πριν την επίθεση.
Την ίδια μέρα «μαθαίνουμε» ότι «Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ΑΝΤ1 ότι τρία μέλη της «17 Νοέμβρη» βγαίνουν ήδη με άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού» και ότι...
Στο φορτισμένο κλίμα προσετέθη η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ψαριανού, ότι «η 17 Νοέμβρη εκτελούσε αποδεδειγμένα καθίκια, έχοντας το λαϊκό έρισμα» ενώ ο Διονύσης Γεωργιάδης, που κατηγορήθηκε για συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη», σε συνέντευξή του για τον βαρύ τραυματισμό του αστυφύλακα Ματζούνη, υποστήριξε πως αν δεν ήθελε να κινδυνεύει, «ο 22χρονος θα μπορούσε να είχε γίνει νοσηλευτής και όχι αστυνομικός»

Πρόκειται για τους Κώστα Καρατσώλη, Πάτροκλο Τσελέντη και Βασίλη Ξηρό θα συμπληρώσει η zougla του Τρανταφυλόπουλου για να μην μείνει πίσω από στις «αποκαλύψεις» και προσθέτει... «Ο πρώτος βγήκε την 1η Δεκέμβρη και επέστρεψε στις 9 του ίδιου μήνα. Άλλωστε για τον Καρατσώλη ήταν η δεύτερη άδεια, αφού είχε προηγηθεί αυτή της 1ης Οκτωβρίου με 6 του ίδιου μήνα.
Ο Τσελέντης βγήκε στις 30 Νοεμβρίου και επέστρεψε στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο Βασίλης Ξηρός πήρε δύο μέρες παραπάνω, καθώς ήθελε να μεταβεί στην πατρίδα του Καλλικράτεια. Βγήκε στις 2 Δεκεμβρίου και επέστρεψε στις 9 Δεκεμβρίου.»
Την έγκριση των αδειών έδωσε η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού και μάλιστα όπως είπαν οι υπεύθυνοι: «Έκαναν πολύ καλή χρήση της άδειας και επέστρεψαν και νωρίτερα».

Η είδηση βέβαια για τις άδειες στους καταδικασμένους της 17Ν είναι γνωστή και δημοσιεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2008 στο indy.gr χωρίς τότε και λογικά, να προκαλέσει κανένα σάλο όπως υποτίθεται να προκάλεσε η ξαναζεσταμένη «αποκάλυψη» του ΑΝΤ1 χθες…
«Σήμερα βγαίνει με την πρώτη του άδεια από τα υπόγεια του Κορυδαλλού ο Βασίλης Ξηρός, μετά από 6 χρόνια συνεχούς εγκλεισμού.
Την Κυριακή βγήκε επίσης ο Καρατσώλης (2η άδεια) και ο Τσελέντης (1η άδεια).
Να ευχηθούμε σύντομα να αρχίσουν να βγαίνουν και οι υπόλοιποι.
Είμαστε δίπλα τους στη χαρά τους
.» έγραφε το indy…

Νωρίτερα με επίσημες ανακοινώσεις και διαρροές από την αντιτρομοκρατική έχουμε πληροφορηθεί ότι η χειροβομβίδα που πέταξαν οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του αστυνομικού Διαμαντή Ματζούνη ήταν ίδιου τύπου με αυτές που είχαν βρεθεί σε γιάφκα της 17 Νοέμβρη, συγκεκριμένα στη γιάφκα της οδού Πάτμου.
Η προσπάθεια διασύνδεσης των 2 τρομοκρατικών οργανώσεων είναι περισσότερο από εξόφθαλμη με στόχο την «πολιτογράφηση» και του «Επαναστατικού Αγώνα» που πήρε τη σκυτάλη των αποπροσανατολιστικών παρεμβάσεων, στις αυθεντικές τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου 17Ν και να ανοίξουν για τα καλά το «παιχνίδι» που έχει στόχο τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες των πολιτών…

17 σχόλια:

Swell είπε...

Λύκε, να σου θυμίσω ότι η 17Ν είχε στοχοποιήσει όλους τους αστυνομικούς. Η δήλωση του Γρ. Ψαριανού δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Τώρα σε ό,τι αφορά τις άδειες, υποτίθεται ότι το σωφρονιστικό σύστημα δεν πρέπει να εκδικείται, αλλά να φροντίζει για την ομαλή επανένταξη των φυλακισμένων στην κοινωνία, όποτε έρθει η ώρα. Α, λάβε υπόψη σου και τον τρόπο που έγινε η δίκη των μελών της 17Ν.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Παρανόησες νομίζω αυτό που γράφω γιατί ασφαλώς η δήλωση του Ψαριανού δεν απέχει από την πραγματικότητα και κανένα σάλο ή έκπληξη δεν μου προκάλεσε αδειοδότηση βάσει του νόμου των καταδικασμένων ως μελών της 17Ν και αν απέφυγα να αναφερθώ στο τρόπο διεξαγωγής της δίκης το έκανα για να μην ξύσω πληγές...
Αυτό που επισημαίνω είναι μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αποκτήσει εύσημα αυθεντικής οργάνωσης ο ΕΑ που εκτός από τον ίδιο και την αντιτρομοκρατική όλοι οι άλλοι υποστηρίζουν ότι ...βρομάει

marianaonice είπε...

Σκοτεινά παιχνίδια και σκοτεινές υποθέσεις Λύκε μου!
Αυτό που σχολιάζεις με βρίσκει εντελώς σύμφωνη:
"μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αποκτήσει εύσημα αυθεντικής οργάνωσης ο ΕΑ που εκτός από τον ίδιο και την αντιτρομοκρατική όλοι οι άλλοι υποστηρίζουν ότι ...βρωμάει!"

Καλημέρα καλή εβδομάδα

Τσούγδω είπε...

Και όχι μόνον αυτό, υπάρχει μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια να υπάρξει σύνδεση του ΕΑ με τους αντιεξουσιαστές και παράλληλα μία προσπάθεια να στιγματιστούν όλες οι πορείες ως πορείες αντιεξουσιαστών και ακροαριστερών στοιχειων.
Σκέψου δηλαδή καλλιεργείται η εντύπωση ότι αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια, τους οποίους έχουν πετύχει να ταυτίσουν με τους αναρχικούς (επιχειρούν και με τους αριστερούς), είναι τρομοκράτες.
Θα δοθεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρεία για καταστολή. Η αστυνομία πλέον θα προστατεύει από τρομοκράτες και θα αποκρούει τρομοκράτες.
Άσχημοι καιροί έρχονται...
Σε λίγο θα βγάλουν και τις πορείες εκτός νόμου. Ήδη τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ άρχισαν να ζητάνε περιορισμό των συλλαλητηρίων γιατί η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση...

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Αφού κατάπιαμε ανάσητο, με την αρωγή και της αδέκαστης (να μην το ξεχνάμε αυτό), το παραμυθάκι της εξάρθρωσης της 17Ν γιατί δεν θα καταπιούμε το καινούργιο παραμύθι για την ψιλή και λυγερόκορμη τρομοκράτισα.


@tsougdw:
Με τη δημοσιογραφία να εκπροσωπείται από το μπατσοσυντάκτη Σόμπολο και άλλα κωλόπαιδα του αυτού φυράματος σε λίγο θα μας ζητάνε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και αποκήρυξης της τρομοκρατίας όπως έκαναν με το Ψαριανό που τόλμησε να πει κάτι που ξέρει όλη η Ελλάδα...

pentanostimi είπε...

αρωμα γυναικας λοιπον...για να εχει το...παραμύθι και το απαραίτητο αλατοπιπερο [μηπως ηταν η γιαγια που ξυλοκοπησαν τα ΜΑΤ;;;΄΄

monahikoslikos είπε...

@pentanostimi:
Μάλλον είναι η εξώγαμη κόρη της γιαγιάς...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σοφά είναι τα λόγια σου βρε Λύκε!

monahikoslikos είπε...

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι:
Κι ακόμα δεν μας τα είπανε όλα...
Αναμένεται και η προκήρυξη στο γνωστό έντυπο του ...κουμπάρου όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια περιττό να αναφερθούμε στη δηθεν ανάληψη ευθύνης στο site του μαιμουδιάρη Ζουγκλα

monahikoslikos είπε...

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι:
Μα καλά μπορείς να φανταστείς μια σοβαρή Ζούγκλα χωρίς ...μαϊμούδες;

pointer είπε...

Μην ξεχνάτε και τον Πρετεντέρη βρε παιδιά. Τόσο πασχίζει ο άνθρωπος.
Έβγαλε και το συμπέρασμα πως ο Τσίπρας μετάνιωσε στη συνέντευξη που μόλις πριν είχε μεταδώσει και του ζήτησε και να μαλώσει τον Ψαριανό.

Πόσο προφητικό και θαρραλέο ήταν το Brazil (το οποίο είχα την τύχη να πρωτοδώ στην κατάληψη του Χημείου).

monahikoslikos είπε...

@pointer:
Ξεχνιέται ποτέ ο γίγαντας Πρετεντέρης ο μπουκαλορίχτης...

Ανώνυμος είπε...

Λυκε λυκε εισαι εδω;

Ρωταμε μηπως σε πήραν για νακριση στην ΔΑΕΕΒ μετά την ανάρτηση 13/1/2008 4.28

Γιατί όντως εστάλη στην εφημεριδα του κουμπάρου η προκηρυξη!!!

monahikoslikos είπε...

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι:
Θα έχει κι άλλες κρατικές διαφημίσεις η αυριανή έκδοση...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Λύκε χαιρόμαστε που αντιληφθήκαμε απο την πρώτη στιγμή όταν ανακαλύψαμε το ιστολόγιο σου οτι σκέφτεσαι ορθώς.

Keep walking Man !!!

monahikoslikos είπε...

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι:
Είναι θέμα οπτικής γωνίας πάντα...