Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Πλησιάζει η ώρα...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!!!
Αψογο!!!! Θεικο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ολοκληρωτισμός της απάτης και του ψεύδους
Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή της απόλυτης ψευτιάς, της αχαλίνωτης και ολοκληρωτικής ψευτιάς που σερβίρουν τα μονοπώλια του Τύπου και του θηριώδους τηλεθεάματος για να αιχμαλωτίσουν, αλλά και εξοντώσουν την κοινωνική συνείδηση.

Ο Ολοκληρωτισμός του ψεύδους σήμερα είναι απείρως πιο επικίνδυνος από κάθε δικτατορικό καθεστώς του παρελθόντος, ακριβώς γιατί σερβίρεται με τη λεοντή του πλουραλισμού και της «ελεύθερης ενημέρωσης».

Ζούμε τον μαζικό, πλανητικό, ωμό και μοχθηρό ολοκληρωτισμό των ΜΜΕ, ένα καθεστώς που δολοφονεί ανελέητα τη σκέψη και τη συνείδηση των ανθρώπων.

ΚΑΙ αυτό το αποτρόπαιο καθεστώς, χωρίς ιστορικό προηγούμενο, επελαύνει στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «ελευθερίας» της σκέψης και της ενημέρωσης.

Και είναι αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς του ψεύδους, της απάτης και του εκμαυλισμού των συνειδήσεων που προωθεί μεθοδευμένα, αλλά και υστερικά τους μακάβριους σχεδιασμούς των πλανητικών κέντρων εξουσίας:Την ολοκληρωτική αποδόμηση της κοινωνικής και εθνικής μας υπόστασης.

Ο πρώτος σταθμός: Η αυτοδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου και η συντριβή του Κώστα Καραμανλή!!!

Ο δεύτερος σταθμός: Ο τεμαχισμός όλων των κομμάτων, δημιουργία οικουμενικών σχημάτων και η αναπαλαίωση του κομματικού χάρτη με την επιβολή των καθαρόαιμων αμερικανοτσολιάδων: Κόμματα προτεκτοράτα των πλανηταρχών, ηγέτες που θα εκτελούν πειθήνια τις εντολές των ισχυρών «νταβάδων και θα το διαλαλούν ανοικτά. Δηλαδή κόμματα-υπηρεσίες (όπως οι μυστικές υπηρεσίες) των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που μας υπαγόρευσαν το άρθρο: «Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21538#21538

Σήμερα μόνο οι αθεράπευτα τυφλοί (οι κομματικά αγκυλωμένοι και οι υστερικοί της μικροκομματικής αλλοτρίωσης) δεν μπορούν να διακρίνουν αυτούς του μακάβριους σχεδιασμούς των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Είναι τέτοια η υστερία του ολοκληρωτικού ψεύδους των ΜΜΕ που όχι μόνο η πραγματικότητα έχει εξοριστεί, όχι μόνο η αλήθεια των γεγονότων και των πολιτικών προγραμμάτων έχει αφανιστεί, όχι μόνο η δεδηλωμένη αμερικανοδουλεία του Γιώργου Παπανδρέου, της Ντόρας και Σία μένουν προκλητικά στο απυρόβλητο, ΑΛΛΑ κατασκευάζονται και άπειρα χοντροκομμένα ψεύδη προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό στην κάλπη.

Είναι θρασύτατη και αυθάδης υστερία ψεύδους να βγαίνουν, π.χ., εφημερίδες και να λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα χαρίσει τα χρέη των πολιτών προς τις τράπεζες.

Ένα ψεύδος που παίρνει τις διαστάσεις της ολοκληρωτικής σχιζοφρένειας με την αναπαραγωγή του από άλλα ΜΜΕ και από κάποιους αξιοθρήνητους μπλόγκερ.

ΟΧΙ μόνο δεν ξεσκεπάζεται η απάτη από ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ, αλλά και κυκλοφορεί σαν αλήθεια και πλατιά…

Χαρακτηριστικές είναι επίσης, αυτού του ολοκληρωτισμού της απάτης και του ψεύδους, οι μεταλλαγές και οι μεταστροφές της «αλητείας» των ΜΜΕ.

Εκεί που γλείφανε, ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα φτύνουν και το αντίθετο.

Όλοι σπεύδουν με νευρική βιασύνη να «συνωστιστούν» στα νέα πολιτικά δεδομένα που κατασκεύασαν οι «νταβάδες», με την ορμή του γενίτσαρου για να δείξουν τη «διαγωγή» της δουλικότητάς τους και να εξασφαλίσουν και κανένα αργύριο…

Το ίδιο γίνεται και με πολλούς άθλιους μπόγκερ. Προσκύνησαν την κυβέρνηση (αρμέγοντας κανένα αργύριο ή ελπίζοντας στο άρμεγμα), κατόπιν, με την αφετηρία της κυβερνητικής πτώσης, ταλαντεύτηκαν σαν τους ανεμοδείκτες σε όλο το πολιτικό τόξο και σήμερα που προβάλλει καθαρά ο νέος, έστω και προσωρινός, άνθρωπος των «νταβάδων», μεταβλήθηκαν σε υστερικούς υμνητές του Γιωργάκη.

Από το «Η Ελλάδα στους Έλληνες» του Ανδρέα, τώρα φωνάζουν: «Η Ελλάδα στους ξένους» του Γιωργάκη!!!

Από «άσπονδοι εχθροί» του Γιωργάκη τώρα τον υμνολογούν χειρότερα και από τους ανθρώπους του Γιωργάκη.

Τι αθλιότητα!!!
«Κλείστε τα κανάλια και μη διαβάζετε τον Τύπο». Μη βάζετε την υπογραφή σας στο ψεύδος και τη δολοφονία της σκέψης και της συνείδησης…

D.Angel είπε...

θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο!
Απαιχτο λύκε!
Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδαααα

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Η ώρα επλησίασε,
η ώρα πλησιάζει
είναι η ώρα του λαού
και κάποιους τους πειράζει.

marianaonice είπε...

Πολύ πετυχημένο!
το είχα ξαναδεί!

Για να δούμε, τι θα βγει στο τέλος??
:)))
Καλό βραδάκι!

monahikoslikos είπε...

@Ανώνυμος 2:27:
Μου το ΄στειλαν με μέηλ

@Ανώνυμος 3:36:
Γιατί ανώνυμος ...σύντροφε?

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Πραγματικά έξυπνη ιδέα
Καλημέρα.

@Ξημεράκης Φάνης:
Απαιχτος όπως πάντα Φάνη...
Καλημέρα.

@marianaonice:
Αυτό που θα βγει στο τέλος πολύ με προβληματίζει Μαριάννα μου.

Λαμπηδονα είπε...

πολυ καλο λυκε!
χα χα χα....

agrampelli είπε...

Έ φυσικά...καπνός θα γίνουνε! αφού διαλύσανε τα πάντα...Τι να καθήσουνε να κάνουνε..
Ας βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα!

monahikoslikos είπε...

@Λαμπηδόνα:
Καλημέρα....

@agrampelli:
Να δούμε όμως ποιον θα φάει το φίδι...

ΗarryTsopanos είπε...

Πολυ καλο να το βαλω και στο δικο μου ιστολογιο>?

monahikoslikos είπε...

@Χαρης:
Καιτι να κάνω εγώ να σου δώσω άδεια...
ελεύθερα.