Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Μενού ημέρας: Κρέας Κολωνακιώτη γιατρού με σπαράγγια και σος από ξευτίλα.

Κατά το Λεξικό Τριανταφυλλίδη, προπαγάνδα είναι «η συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια διάδοσης ιδεών και απόψεων με σκοπό τον επηρεασμό της συνείδησης της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και συγκεκριμένους στόχους».
Στην καθημερινή πρακτική οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την προπαγάνδα για να διαστρέφουν την πραγματικότητα, να στρέφουν σε άλλη κατεύθυνση την οργή των ιθαγενών… και να γλυτώνουν το γιαούρτωμα.
Για να γίνει κατανοητό αυτό ας πάρουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα… που η προπαγάνδα και μάλιστα στην πιο αποκρουστική της μορφή χρησιμοποιήθηκε σαν πολύχρωμα καθρεφτάκια για τον εξευγενισμό των ιθαγενών.
Η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που συνεδρίασε επί δίωρον, υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για να αποφασίσει τελικά να εφαρμόσει την εισοδηματική πολιτική που είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο τέως πια πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παγώνοντας μισθούς και συντάξεις ήταν περισσότερο από βέβαιο πως θα προκαλούσε θύελλα διαμαρτυριών και μεγάλη φθορά της κυβέρνησης που ως αντιπολίτευση 2 μήνες πριν είχε καταγγείλει το πάγωμα των μισθών ως αντιλαϊκή πολιτική.
Ήταν λοιπόν άμεση ανάγκη το ενδιαφέρον και η οργή των θιγόμενων να στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις και να βρεθούν τα εξιλαστήρια θύματα που θα απορροφούσαν τους κραδασμούς.
Έτσι επιστρατεύτηκε ο καθηγητής της προπαγάνδας (πρώην εκπρόσωπος Τύπου), μαθητευόμενος μάγος στα δημοσιονομικά, την εφαρμοσμένη δημιουργική λογιστική , την αστρολογία και τη μαγειρική και παρεμπιπτόντως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου να σερβίρει στους εξαγριωμένους και πεινασμένους μισθωτούς και συνταξιούχους «κρέας κολωνακιώτη γιατρού με σπαράγγια και σος από ξευτίλα».
Ανέσυρε από το συρτάρι του υπουργικού του γραφείου τις λίστες που είχε φτιάξει ο πρώην υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης (από Γιώργο σε Γιώργο πάμε δηλαδή) με τα εισοδήματα που δηλώνουν διάφορες επαγγελματικές ομάδες για τις οποίες υπάρχει ευρεία κοινωνική «συναίνεση» ότι φοροδιαφεύγουν επέλεξε τους γιατρούς του Κολωνακίου και τους έριξε βορά στο εξαγριωμένο (από την απόφαση παγώματος για δεύτερη χρονιά των μισθών και των συνάξεων) πλήθος.
Αυτοί φταίνε είπε ο καθηγητής προπαγάνδας υπουργός Οικονομικών… αυτοί που φοροδιαφεύγουν και μας υποχρεώνουν να σας παγώνουμε (χειμωνιάτικα) τους μισθούς για να τα βγάλουμε πέρα…
Κάποιοι γιατροί με έδρα το Κολωνάκι δηλώνουν ετήσια εισοδήματα χαμηλότερα από των μισθωτών… και αν πιστέψουμε τις φορολογικές τους δηλώσεις ζουν κυριολεκτικά στα όρια της φτώχειας είπε κοιτώντας με ύφος οσίας Μαρίας τις τηλεοπτικές κάμερες.
Ένας απ΄ αυτούς δηλώνει ετήσιο εισόδημα 300 ευρώ… άλλος 640 ευρώ, ένας τρίτος 1.040,22 ευρώ…
Ξεχάστε εμάς και το πάγωμα των μισθών και ξεσκίστε τους γιατρούς ήθελε να προτρέψει το πλήθος ο υπουργός αλλά συγκρατήθηκε.
Αυτό θα το έκαναν ευχαρίστως για λογαριασμό του οι δημοσιογράφοι που (αν δεν μένουν νηστικοί) τα λένε καλύτερα και από ξεφωνημένους καθηγητές προπαγάνδας.
Τις επόμενες μέρες και για να συντηρηθεί το μίσος των εξαπατημένων από την κυβέρνηση μισθωτών και συνταξιούχων για τους φοροκλέπτες «έσπρωξε» στην πιάτσα τα στοιχεία για τα εισοδήματα που δηλώνουν οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και θα ακολουθήσουν δικηγόροι, ταβερνιαρέοι, οδοντίατροι, υδραυλικοί κλπ.
Θα μου πείτε αυτά τα στοιχεία είναι γνωστά από το …2007 αλλά αυτό δεν το ξέρει το πόπολο και εξάλλου ο νυν υπουργός και ελέω Γεωργίου «τσάρος» της οικονομικής πολιτικής απειλεί τους φοροφυγάδες με φορολογικούς ελέγχους και μάλιστα για να γίνει πιστευτός έβγαλε και 2 συνεργεία υπαλλήλων που συνοδεία τηλεοπτικών καμερών μπούκαραν σε 1-2 ιατρεία…
Αν κάποιος υποστηρίξει πως όλοι αυτοί οι ευηπόληπτοι πολίτες δεν κάνουν φοροδιαφυγή θα πέσει φωτιά να τον κάψει…
Άλλο όμως αυτό κι άλλο να λέει ο υπουργός ότι έδωσε εντολή να ελεγχθούν όταν ξέρει πολύ καλά πως δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο για να ελεγχθούν εκ των υστέρων είτε φοροδιαφεύγουν είτε όχι.
Εκτός τούτου μπορεί να διαβεβαιώσει ο υπουργός ότι ο γιατρός που δήλωσε π.χ ετήσιο εισόδημα 300 ευρώ δεν έχει και μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ (άλλη ελληνική πατέντα για νόμιμη φοροαποφυγή) μέσω της οποίας δήλωσε άλλα 500 χιλιάρικα?
Έχει τα κότσια ο υπουργός να δώσει τα ονόματα στη δημοσιότητα για να μπορεί να ελεγχθεί η βασιμότητα των καταγγελιών του…
Όχι φυσικά!
Βλέπεις υπάρχει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων άλλη πατέντα κι αυτή που θεσπίστηκε από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ακριβώς για να μην μαθαίνουμε τους κλέφτες και τους απατεώνες.


.

40 σχόλια:

αντωνης είπε...

Πω πω πω τι κανει το σοσιαλιστικο και δημοκρατικο ΠΑΣΟΚ παρεα με τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης (τα οποια αν ενθυμουμαι καλως δεν λειτουργουν νομιμα)!!!

Α ρε λυκε, ειναι πολλοι οι ιθαγενεις ομως...

Καλο ΣΚ!

tsaousa είπε...

Δεν ήξερα ότι είσαι γιατρός του Κολωνακίου.

Τσούγδω είπε...

Λύκε είσαι πολύ σκληρός.
Δηλαδή οι γιατροί αυτοί δε φταίνε γι' αυτό το χάλι;
Όταν σχεδόν όλα τα υψηλά εισοδήματα φοροδιαφεύγουν προκλητικά, είναι λογικό να μην έχει το κράτος λεφτά.
Και χωρίς λεφτά πως μπορεί να δόσει αυξήσεις;
Δηλαδή τι θα σου άρεσε εσένα;
Πολιτική του στυλ "Τσοβόλα δώστα όλα";

Εμένα μου αρκεί που είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα για να ανακάμψει η οικονομία.

D.Angel είπε...

...και εις άλλα με ΥΓΕΙΑ!
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

Κοινο μυστικο
Χρονια ξερουμε, πως δεν πληρωνουν ,ουτε οι μεγαγιατροι, ουτε οιμεγαλοδικηγοροι, μεγαλοτραγουδιστες, δημοσιογραφοι,μεγαλουπαλληλοι, αλλιως θα ειχαν βγει στους...δρομους.
Αλλα καμμιακυβερνηση δεν τους μαζευει, ευκολοτατο ειναι.
Ετσι να τα σκανδαλα απ τη μια, το κλεψιμο απ την εφορια η οικονομια πηγε πατο
Τωρα ποιοιθαναλαβουν τη τακτοποιηση???οσοι θελουν να μην γινουμε υπηρετες των Ευρωπαιων [ουτε καν γκαρσονια] περιμενουμε.

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
δυστυχώς Αντώνη είναι πάρα πολλοί οι ιθαγενείς...

@tsaousa:
Αυτό κατάλαβες εσύ ότι είμαι γιατρός στο Κολωνακι?


@tsougdw:
Τσούγδω μου φυσικά και φταίνε και οι γιατροί του Κολωνακίου όπως φταίνε και πάρα πολλοί άλλοι που εμφανίζονται φτωχοί στην εφορία... ενώ δεν ξέρουν τι έχουν
Πρωτίστως όμως φταίνε οι κυβερνώντες που διευκολύνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο τη φοροδιαφυγή και τη νόμιμη φοροαποφυγή...
Δεν είμαι εγώ που ψήφισα τη δυνατότητα που έχει κάποιος που βγάζει ένα σκασμό λεφτά να συστήνει μονοπρόσωπη ΕΠΕ (όλοι οι μεγαλογιατροί έχουν τέτοια εταιρία) για να φοροδιαφεύγει.... αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (όχι η σημερινή)
Αυτό λοιπόν που στηλίτευσα ήταν η κίνηση Παπακωνσταντίνου να εκτρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων και το πάγωμα των μισθών στη φοροδιαφυγή των γιατρών όταν καλά γνωρίζει ότι χωρίς αλλαγή του νομικού πλαισίου δεν μπορεί ούτε μια τρίχα από τα τέτοια τους να τους πειράξει.
Όσο για τα μέτρα που λένε πως θα λάβουν όταν αρχίσει η δημόσια διαβούλευση εδώ είμαστε να τα πούμε γιατί από την εποχή του αείμνηστου Αντρέα πατάσσεται η φοροδιαφυγή κι όλο θεριεύει η ρουφιάνα.


@D.Anngel:
κι έρχονται πολλά αγγούρια στη σειρά...

monahikoslikos είπε...

@Ανώνυμε... Ναι είναι κοινό μυστικό ποιοί δεν πληρώνουν... ποιοί φοροδιαφεύγουν... και τα μέτρα που κάθε φορά λαμβάνονται κατά ένα περίεργο τρόπο μόνο όσους είναι ειλικρινείς φορολογούμενους πλήττουν.

αναρχοβλαχος είπε...

ετσι ειναι..χωρις προπαγανδα,και χωρις "εμας" να την τρωμε δεν γινεται τιποτα..
ωραια αναρτηση

Swell είπε...

Nα 'πω με τις υγείες σου και καλώς τα δέχτηκες; Αμ πως, μόνο εγώ θα τα 'κουγα για το ΓΑΠ... Και σε είχα προειδοποιήσει ότι δεν της ξεφεύγει τίποτα...

Πάντως, ναι κλέβουν αλλά δεν σας λέμε τα ονόματά τους, μοιάζει σαν κακόγουστη φάρσα, επιπέδου Πασόκων.

monahikoslikos είπε...

@aναρχόβλαχος:
Καλώς τον... έτσι είναι φίλε δυστυχώς κι αν δεν τη φάμε με την πρώτη φροντίζουν τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζική Εξαπάτησης) να τη φάμε...


@Swell:
Καλά εγώ δεν χαμπαριάζω από τέτοια αλλά που θα πάει αναμένεται (από μέρα σε μέρα) να σκάσει "βόμβα" στα σκαλιά του τσάρου και τότε να δω τι θα λένε οι φίλοι κι οι φίλες μας

Τσούγδω είπε...

Φυσικά και πάνω απ' όλους η ευθύνη βαραίνει τους πολιτικούς που φρόντισαν να ανοίξουν χιλιάδες παραθυράκια.
Πάντως δε νομίζω ότι στόχος ήταν να εκτρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης... Δε τα ξέρουμε;

marianaonice είπε...

Έχεις δίκιο!!
Τι να τα κάνουμε εμείς τα λόγια και τις αναφορές του υπουργού στους αιώνιους φοροδιαφεύγοντες?
Λες και ανακάλυψε την ...Αμερική κάνει ο άνθρωπος!!!
Αν δεν κάνει διαρθρωτικές αλλαγές να τους τσιμπήσει, όπως τους τσιμπάνε σ' όλη την Ευρώπη και Αμερική και κανένας τους εκεί δεν διανοείται να δηλώνει αυτή την ξεφτίλα, τότε τι μας τα λέει??
Κι από πάνω μας δηλώνει ότι θα παγώσει τους μισθούς μας?
Δεν πάει να πνιγεί λέω εγώ ο ...πολλά υποσχόμενος υπουργός μιας υποτίθεται σοσιαλιστικής κυβέρνησης??
Το παιχνίδι συνεχίζει να είναι στημένο!! και οι παίκτες αρχίζουν να μας δείχνουν πλέον τα ...χαρτιά τους, ή μάλλον τα ...δόντια τους!!

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα και τις αρχές τους, μη πω καμιά κουβέντα τώρα!
Γι' αυτούς τους μαφιόζους που μας κυβερνούν και τα τσιράκια τους θεσπίστηκαν αυτές οι αρχές του κ@λου!!!

Καλό Σ/Κ Λύκε Μοναχικέ!!

agrampelli είπε...

Ο παλιός καλός Μοναχικός Λύκος!Υποκλίνομαι...

monahikoslikos είπε...

Οποία χαρά για το λύκο να καλημερίζει πρωί πρωί τρεις αγαπημένες φίλες που επισκέφτηκαν το τσαρδί του.

@tsougdw:
Τι άλλο ήταν δηλαδή και δεν το καταλαβαίνω υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βγει κάποια στιγμή και να πει ότι στο γιατρό που δήλωνε 500 ευρώ ετήσιο εισοδημα τον ελέγξαμε και του κόψαμε τον κ@λο?
Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και επομένως γιατί μας είπε για τους γιατρούς τη στιγμή ακριβώς που το καζάνι των αντιδράσεων για το πάγωμα των μισθών ήταν έτοιμο να εκραγεί?

@marianaonice:
Μαριάννα μου ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου και χαίρομαι που συμφωνείς μ΄αυτό που έγραψα...
Χρόνια τώρα στο κουρμπέτι έχω καταλάβει ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής απαιτεί πολιτική βουληση που δεν την είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και σύντομα θα αποδειχτεί πως δεν την έχει και η παρούσα.
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία παράγουν μαύρο χρήμα μέρος του οποίου γίνεται στη συνέχεια πολιτικό χρήμα με μίζες και φακελάκια κάθε είδους.

@agrampelli:
Ο λύκος κι αν εγέρασε αγαπητή μου Αγράμπελη, ως πολύ καλώς γνωρίζεις, ούτε την τρίχα αλλάζει ούτε την κεφαλήν του.

tsaousa είπε...

Μόνο αυτό μπορώ να βγάλω σαν συμπέρασμα με τον τρόπο που αναφέρεσαι στο θέμα.

monahikoslikos είπε...

@tsaousa:
ή μόνο αυτό σε ...βολεύει!

marianaonice είπε...

"...η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία παράγουν μαύρο χρήμα μέρος του οποίου γίνεται στη συνέχεια πολιτικό χρήμα με μίζες και φακελάκια κάθε είδους..."

Αυτό ξαναπές το!!!

Alex είπε...

Εξαιρετικό άρθρο, άλλωστε η περιγραφή της πραγματικότητας τι άλλο απο εξαιρετικό αποτέλεσμα μπορεί να δώσει.
Όσο για την τσαούσα όσο περνάν οι μέρες όλο και πιο γραφική γίνεται και είναι τόσο νωρίς ακόμα......

tsaousa είπε...

Λύκε, αν έχεις τα σχόλια μόνο για να συμφωνούμε μαζί σου, κλείστα καλύτερα. Κι εδώ, και στην προηγούμενη ανάρτηση μου κάνεις κανονική επίθεση (να μην πω για τις ειρωνίες).

Και καλά η επίθεση.

Πώς να πάρω στα σοβαρά έναν τύπο που κόπτεται για τα κοινά, όταν έχει τέτοια φασιστική συμπεριφορά;

tsaousa είπε...

@Alex, γνωριζόμαστε;

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Το ξαναλέω... χα χα χα :))))

@Alex:
Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με το χαρακτηρισμό γραφική για την Τσαούσα.
Έχει τις απόψεις της και καλά κάνει και τις διατυπώνει....


@tsaousa:
Φυσικά και δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά κάποιον με φασιστική συμπεριφορά αλλά ακόμα χρυσή μου δεν έχεις δει τίποτα...
Μόλις βρεθούμε από κοντά θα σου κόψω τ΄ αυτιά και τη μύτη που τολμάς να διαφωνείς μαζί μου.

Υ.Γ: Ξαναρίξε μια ματιά στα σχόλιά σου και θα δεις ότι ούτε σε ειρωνεύομαι ούτε σου επιτίθομαι.

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Πάντα ληρώνει ο μικρός,
έτσι θα συνεχίσει
μέχρι να έρθει η στιγμή
Λύκε μου να ξυπνήσει.

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ποτέ,

Alex είπε...

Η φοροδιαφυγή σίγουρα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα άλλα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα και όχι η κατασπατάληση των δημοσίων εσόδων από ανίκανους πολιτικούς και διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς.
Όταν ένα χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα στοιχίζει όσο 8-10 χιλιόμετρα σύγχρονου Ευρωπαϊκού αυτοκινητόδρομου ε τότε όσους φόρους και αν πληρώνουμε πάντα μια καταχρεωμένη χώρα θα είμαστε.
Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια,και θα συνεχίσω να χαρακτηρίζω γραφικούς ανθρώπους με ικανότητες χρήσιμες για το σύνολο που επιμένουν να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα η να στρέφουν τον προβληματισμό σε λάθος δρόμο.
Όσο για το ερώτημα σου τσαούσα, όχι δεν σε ξέρω σε διαβάζω όμως πολύ καιρό άσχετα αν δεν αναρτώ σχόλια στο ιστολογιο σου.

αντωνης είπε...

@Αλεξ

"να στρέφουν τον προβληματισμό σε λάθος δρόμο"

Το πεταγμα της μπαλλας στην κερκιδα ειναι γνωρισμα των δεξιων πολιτικαντηδων (και δεξιους αποκαλω καποιους πολιτικαντηδες και απο τα δυο κομματα που εχουν κυβερνησει τη χωρα).

Εσχατως ειναι γνωρισμα και των οπαδων τους.

Δυστυχως...

tsaousa είπε...

@Alex αφού δεν με ξέρεις, παρακαλώ να προσέχεις πώς μιλάς για μένα.

Alex είπε...

@αντωνης
Ουδεμία σχέση είχα η έχω με δεξιούς πολιτικάντηδες η με δεξιές νοοτροπίες.
Δεν καταλαβαίνω πως εφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.
Με απλά λόγια πιστευω ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα αλλά πολλές φορές ατέρμονες συζητήσεις και στροφή σε άλλα λόγια που διευκολύνουν διαιώνιση προβλημάτων και καταστάσεων προς όφελος κάποιων που σίγουρα δεν είναι ο λαός.
@τσαουσα
Πώς να πάρω στα σοβαρά έναν τύπο που κόπτεται για τα κοινά, όταν έχει τέτοια φασιστική συμπεριφορά;
είπες, μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κανένα καθρέφτη;
Δεν νομίζω ότι χρησιμοποίησα κάποια απρέπεια για να προσέχω, εκτός και αν πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην μπλοκόσφαιρα τώρα που έχουμε σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Μου θυμίζεις τον αλησμόνητο γαμπρό Κατσανέβα που όταν μετά τις εκλογές διορίστηκε διοικητής στο ΙΚΑ μας είπε ότι δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε.

αντωνης είπε...

@alex
Δεν αναφερομουν σε σενα, απλα πηρα ενα κομματι του σχολιου σου και το προχωρησα λιγο παραπερα.

monahikoslikos είπε...

@Ξημεράκης Φάνης:
Μα θα ξυπνήσει ποτέ?

@Alex:
Είναι πολλά τα στραβά στη δημόσια διοίκηση και με το ατιμώρητο που έχουν θεσπίσει οι πολιτικοί για την πάρτη τους δεν αισθάνομαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον.


@αντώνης, Alex, tsaousa:
Εεπ... Αμερικαν μπαρ μου το κάνατε το ...μαγαζί.
Καλημέρα σας.

Alex είπε...

@αντωνης
έχεις δίκιο, πέρασα το σχόλιο σου βιαστικά και... βλέπεις τα αντανακλαστικά λειτουργούν πάντως καλά έστω και αν καμιά φορά από κεκτημένη ταχύτητα λαθεύουν.

tsaousa είπε...

@Alex εντάξει γραφικέ τύπε.

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ωστε έτσι Λύκε!!!
Είσαι γιατρός στο Κολωνάκι;
Στην πυρά!Χαχαχαχαχαχαχ(είδες η προπαγάνδα;)
Δεν θα πώ τίποτα για το Πασόκ
Αλλά θα έδεινα τα πάντα να μπώ στην ψυχολογία ψηφοφόρου του Πασόκ να δώ τί συμβαίνει και εμένα μου διαφεύγει..
Χάρηκα που σε βρήκα Λύκε..
Καλό βράδυ

monahikoslikos είπε...

@ελίτσα:
Καλώς μας ήρθες ελίτσα από το τσαρδί μας... Το ελίτσα από το Έλη ή από την ελιά... βγαίνει?
Επί του προκειμένου έτσι και συνεχιστούν τα σχόλια σ΄ αυτό το τέμπο σίγουρο είναι πως θα χρειαστούμε όλοι γιατρό Κωλωνακιώτη ή έστω από το ...Δουργούτι.

Υ.Γ κι εγώ χάρηκα για τη ...συνάντηση.

Alex είπε...

Μάλλον σε αυτό το τέμπο Λύκε πρέπει να συνεχιστεί ο προβληματισμός, τουλάχιστον μέχρι να πιάσουμε τον σφυγμό της νέας κυβέρνησης.
Όχι, δεν είμαι εναντίον τους και από ότι καταλαβαίνω κανείς από τους σχολιαστές δεν είναι εχθρικός απλά δύσπιστοι μάλλον και πιθανόν δικαιολογημένα.
Η κριτική κανένα καλοπροαίρετο δεν έβλαψε.

monahikoslikos είπε...

@Alex:
Δεν είσαι ο μόνος Πασόκος που ψάχνεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί οι γιατροί του Κολωνακίου που δήλωσαν 300 και 1.000 ευρώ το χρόνο έχουν κάνει και...περαίωση, βάσει των άρθρων 13-17 του ν. 3296/2004 της Νέας Δημοκρατίας (Καραμανλή, Αλογοσκούφη και Ρεγκούζα)... δεν μπορεί να τούς κάνει τίποτα ο Παπακωνσταντίνου!

monahikoslikos είπε...

@ανώνυμος...
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.

Just4U είπε...

Εγώ θα σταθώ εδώ : Έχει τα κότσια ο υπουργός

Και αναρωτιέμαι διπλά,
υπήρχε ποτέ κανένας που είχε από δαύτα;;;;

monahikoslikos είπε...

@Στάλα βροχής:
Καλά που τα είδες τα κότσια και τ΄ άλλα να τα δούμε κι εμείς...
Γιατί όσο τον κοιτάω δεν βλέπω να φουσκώνει τίποτα στο γνωστό σημείο...

Unknown είπε...

Μηπως θυμασαι επι ποσω κυβερνησεων και επι ποσω ετων γινονται αυτες οι σαχλαμαρες οταν θελουν να καλυψουν τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα!!!!!!!!!!!!!!!Και τι εγινε αντε και τα εδωσαν και μετα.......

monahikoslikos είπε...

@Ελευθερία:
Θυμάμαι Ελευθερία μου πως να μην θυμάμαι... είμαι και κάτι χρονάκια μεγαλύτερος από σένα και ευτυχώς δεν με έχει αγγίξει το Αλτσχάιμερ (ακόμα) οπότε θυμάμαι.