Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

"Μίλα μου βρώμικα"

Διαταγή εξετελέσθη.

Η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι μόνο η πρώτη πράξη του σχεδίου....
Εξη μήνες χρειάστηκαν για να μπολιάσει ο πανικός που έσπερνε καθημερινά η κυβέρνηση κάθε χιλιοστό εκατοστό το μυαλό των μη προνομιούχων που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο, ώστε η πρόσκληση του ΔΝΤ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας χωρίς αντιστάσεις.
Στη διάρκεια της προετοιμασίας οι εκλεκτοί του συστήματος, φίλοι και συγγενείς είχαν την ευκαιρία της ζωής τους να κερδοσκοπίσουν ασδύστολα πάνω στην επικείμενη χρεοκοπία της χώρας αποκομίζοντας δις ευρώ και να μεταφέρουν τις αποταμιεύσεις τους ασφαλείς στην αλλοδαπή.

Το ακριτικό Καστελόριζο, με σκηνοθετική επιμέλεια που θα ζήλευε κι ο Αγγελόπουλος, επέλεξε ο θλιβερός πρωθυπουργός να καρφώσει τα καρφιά στην καρδιά του ελληνικού λαού...

θαυμάστε τον ή φτύστε τον:



Ολόκληρη η δήλωση Παπανδρέου εδώ

Και τώρα απερίσπαστοι θα βάλουμε μπροστά το δεύτερο μέρος του σχεδίου....

Στις 14 και 15 Μαΐου επισκέπτεται την Αθήνα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από επιτελείο 10 υπουργών της κυβέρνησής του, μετά από επίσημη πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου. Στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο πρωθυπουργοί θα εξετασθεί όλο το πλέγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Δεν θα φήσει τίποτα όρθιο!!!!


.

9 σχόλια:

Laplace είπε...

Αυτος,το απο-κομμα του και οι ψηφοφοροι του τα ισοπεδωσαν ολα..
ο πολεμος τωρα αρχιζει..θα βρουν 8 εκατομμυρια ελληνες απεναντι τους..

monahikoslikos είπε...

@Laplace:
Απ' το στόμα σου και στου λαού τ' αυτί αν και δεν ελπίζω...
Δούλεψαν καλά τόσους μήνες επικοινωνιολόγοι και εξωνημένοι δημοσιοκάφροι για να πείσουν τον κόσμο ότι η προσφυγή είναι μονόδρομος.

Swell είπε...

To ξέραμε το τι θα γίνει:
Πατέρα
Αναπαύσου
Συνεχίζω
Ολοκληρωτική
Καταστροφή

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Τώρα που την ευθύνη της διακυβέρνησης έχουν άλλοι αυτός μπορεί να ασχοληθεί με τα προσφιλή του εθνικά θέματα έτσι που όταν το σκάσει για USA θα 'μαστε εθνικά υπερήφανοι από τη Λάρισσα και κάτω.

παλιοχώριατος είπε...

Ποιος συμφωνεί να επαναφέρουμε το έθιμο του κάψιμου του εβραίου;

Του αμεριακοεβραίου, συγκεκριμένα;

katerina είπε...

Θυμαμαι σαν τωρα το βραδυ των εθνικών εκλογών του 2007. Σε σπιτι φιλων, κόσμος πολύς, τα γνωστά ...εκλογικά, πιτσες, μπυρες, και ζαπινγκ στα κανάλια. Το απιστευτο προβάδισμα Καραμανλή, με τις σταχτες ακόμα να καινε, μας παγώνει.

Και μετα ...βγιανει ο Βενιζέλος στο Ζάπειο και κάνει εκεινη την απιστευτη δηλωση. Παγώνουμε, έλεος, ποσο μαλάκας μπορεί να είναι ο τύπος. Ο ΓΑΠ, δεν βγαινει, ο ΓΑΠ δεν εμφανιζεται, ειναι πια πολύ αργά. Και ...βγαινει. Και αναγγελει, ότι αυτός θα κάνει... ότι χρειαζεται, για να εκλεγεί.

Δευτερο σοκ. Κουβεντα, κουβέντα, κουβέντα και τα κορναρισματα και οι σημαίες των νεοδημοκρατων να ξεσκίζουν την νύχτα.
Κάποια στιγμή, δυστυχώς πολύ προφητικά, ένας φίλος λέει. «Δεν υπάρχει περιπτωση, ο ΓΑΠ δεν θα τα παρατσει ποτέ. Θα κάνει ότι χρειαζεται για να γίνει ...πρωθυπουργός».

Τότε τα θεωρησα σαν λόγια της στεναχωριας, του μεθυσιου (οι μπυρες είχαν γινει προ πολλου ουισκι), της κουρασης, της...νυχτας. Δεν ήταν όμως έτσι,. ήταν απλά η αλήθεια. Θα έκανε οτιδηποτε για να γίνει Πρωθυπουργός. Και έκανε... οτιδηποτε.

Unknown είπε...

Hξερε τι εκανε σημερα.
Μακρια-πολυ μακρια.Ριχνω τουφεκια. Αφουγκραζομαι!!!!
Βγηκαν οι Λυκοι στους δρομους κατα 'καρνταση 'μερια εγω.
Βελαζουν τα ΠΡΟΒΑΤΑ ,επιστρεφω.
Να τον χαιρονται τον Σοσιαλιστη Λυσσαξαν να τον βγαλουν.
Αλλα και ο 'Αγιος Λαος' εεεε!!!! Ολοι στην αντιδραση.
Αντε να δουμε πως θα ξυπνησεις αυριο ταλαιπωρε,......

monahikoslikos είπε...

@παλιοχώριατος:
Δεν νομίζω να σταμάτησε ποτέ....

monahikoslikos είπε...

@Katerina:
Η αλήθεια (από όσα ξέρω και γράφτηκαν τότε) είναι πως εκείνο το βράδυ ο ΓΑΠ τα είχε τοσο χαμάνα που ήτανε έτοιμος να παραιτηθεί από την πολιτική... Με το πες πες όμως η μαμά και ο αδελφός Νίκος κατάφεραν να τον μεταπείσουν (γι αυτό και η καθυστερημένη αντίδραση) ότι έχει έργο να επιτελέσει και οφείλει να σταθεί όρθιος.



@taspa:
Λύκοι (εξαφανίστηκαν) αναζητούνται... τα αρνιά πρόθυμα να σφαγούν για τα ιερά και όσια της "οικογένειας"...