Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!

Παρέλαβε Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο και το παρέδωσε αλλυσοδεμένο και χωρίς δικαίωμα λόγου, στον πλέον απεχθή κηδεμόνα.

9 σχόλια:

Swell είπε...

Κι έχεις την άλλη να λέει "στη μουνάρα μου το ΔΝΤ". Μουνί τα κάνανε.

Ζητώ συγγνώμη για το επίπεδο, αλλά προέχει η σε βάθος ενημέρωση.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Προφανώς, τόσο ξεχειλωμένο που δείχνει, χωράει.

Unknown είπε...

Μεσημεριανο γιναμαι;;;;
Αν και εδω που τα λεμε απο δω και περα μονο Βασια Λοη θα βλεπω,καθως η Λαμπιρη το 'ρηξε στον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ,.
'Περαστε κι απο μας βοηθαμε'α,ρε Μαλελη........γατα!!!!!!!!χτιζεις προφηλ.........

iLiAs είπε...

..επαιξε το παιχνιδι των Αμερικανων ο Γιωργακης...εφερε παλι την οικονομικη χουντα στην Ελλαδα...
Ψοφο στους πολιτικαντηδες-εθνικους προδοτες.

Καλο σαβ/κο Λυκε :)

Meropi είπε...

Λύκε μου,
έχω μια απορία. Το Γ. Παπανδρέου εννοείς ή τον Κωστάκη???? Το ρωτάω γιατί δεν πιστεύω να θεωρείς ότι ο Κωστάκης παρέδωσε Κράτος!

monahikoslikos είπε...

@taspa:
μπάχαλο γίναμε....

@iLias:
Μάγος είσαι....?

monahikoslikos είπε...

@Meropi:
Εξυπνη η παρατήρησή σου αγαπητή Μερόπη αλλά πιστεύω ότι δεν έχεις καμιά αμφιβολία ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σήμερα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο...
Κι όμως το δημοσιονομικό του έλλειμμα το 2009 ήτανε 12,6% (όσο και το δικό μας) αλλά ούτε τα σπρέντ για τα βρετανικά ομόλογα ανέβηκαν ούτε στο ΔΝΤ προσέφυγε ο Μπράουν!!!

Meropi είπε...

Έχουμε τις εξής διαφορές με τη Μ. Βρετανία: α) το έλλειμμα της είναι μεν αρκετά ψηλό 11,5% (και όχι 12,6%), πλην όμως το δημόσιο χρέος της είναι πολύ χαμηλότερο από το ελληνικό και δη το 2009 ανέρχεται σε 68% του ΑΕΠ, έναντι του ελληνικού που το ίδιο έτος ανήλθε σε 115,1% του ΑΕΠ, β) η βρετανική λίρα δεν ανήκει στην ευρωζώνη, οπότε έχει ευχέρεια υποτιμήσεως και συγκεκριμένα διολίσθησης έναντι του ευρώ,όπως και έχει πράγματι υποστεί κατά το τελευταίο διάστημα και γ) η παραγωγικότητα της βρετανικής οικονομίας είναι πολύ καλύτερη από την ελληνική.
Συνεπώς έχω τη γνώμη ότι το "κατόρθωμα" που αναφέρεις δεν ανήκει τόσο στο ΓΑΠ, όσο φυσικά στον Κωστάκη που μας έφερε στο σημείο να ζητήσουμε τη βοήθεια του ΔΝΤ.

monahikoslikos είπε...

@Meropi:
Δεν θα διαφωνήσω, πως θα μπορούσα άλλωστε, με τις επισημάνσεις σου για τις διαφορές μας με το Ηνωμένο Βασίλειο ωστόσο επιμένω πως το κατόρθωμα είναι αποκλειστικά του Γιώργου και της ΜΚΟ του που παριστάνει την κυβέρνηση.
Θυμίζω με τη σειρά μου πως τα σπρέντ έπεσαν από τις 170 μονάδες στις 136 αμέσως μετά τις εκλογές και ότι με λογικά επιτόκια δανειζόμαστε μέχρι και τις αρχές περίπου του Γενάρη 2010.
Η κρίση δανεισμού που μας οδήγησε στην αγκαλιά του ΔΝΤ προκλήθηκε από την αβουλία, την αναβλητικότητα και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις εξωφρενικές δηλώσεις περί Τιτανικού, εντατικής κλπ και τις απειλές (στους κερδοσκόπους) για προσφυγή στο ΔΝΤ που διατηρούσαν τα αρνητικά πρωτοσέλιδα στον παγκόσμιο τύπο και εκτόξευαν τα στοιχήματα για επικείμενη χρεωκοπία της Ελλάδας.
Η εγκληματική πολιτική της Ν.Δ ιδιαίτερα τη διετία 2007-2009 δεν μπορεί αγαπητή Μερόπη να αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την εξίσου εγκληματική πολιτική του Παπανδρέου.