Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΡΕ?


Με ποια αξιοπιστία ΡΕ κατ’ επίφαση κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαβεβαιώνετε τον ελληνικό λαό πως δεν θα χρεοκοπήσουμε και δεν θα επιστρέψουμε στη δραχμή?

Με ποια αξιοπιστία ΡΕ διαβεβαιώνετε τον ελληνικό λαό πως δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του στις ελληνικές τράπεζες?

Με ποια αξιοπιστία ΡΕ συνεχίζετε να διαπραγματεύεστε για λογαριασμό μας με τους διεθνείς τοκογλύφους?

Μήπως με την αξιοπιστία που προεκλογικά μας διαβεβαιώνατε πως «λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά με θράσος και χωρίς καμία αιδώ μας είπατε «δεν υπάρχει σάλιο».

Μήπως με την αξιοπιστία που διαβεβαιώνατε την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο πως έχετε σχέδιο και θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, πως δεν θέλουμε δάνεια αλλά πολιτική στήριξη από την Ευρώπη και όχι μόνο συμφωνήσατε για δάνεια 120 δις ευρώ αλλά υποθηκεύσατε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς να μας ρωτήσετε, για να το εξασφαλίσετε.

Μήπως με την αξιοπιστία της κατηγορηματικής διαβεβαίωσης του πρωθυπουργού-τουρίστα στο υπουργικό Συμβούλιο στις 22 Απριλίου ότι «δεν θα χρειαστεί να προσφύγουμε στο ΔΝΤ» που την επομένη από το ακριτικό Καστελόριζο και λίγο πριν βάλει το πορτοκαλί μαγιό για το καθιερωμένο πρωινό μπάνιο του, ο ίδιος τουρίστας-πρωθυπουργός διαπίστωνε πως η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι μονόδρομος.

Και με ποιο θράσος αλήθεια μας ο παντελώς αναξιόπιστος υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι «πάμε καλά» όταν η υστέρηση στα έσοδα αγγίζει ήδη το 1 δις ευρώ και υπολογίζεται να φθάσει τα 3,5 δις στο σύνολο του έτους.

Και πως αλήθεια περιμένει να αναστραφεί αυτή η ελεύθερη πτώση στις κρατικές εισπράξεις όταν ο ίδιος παντελώς πια αναξιόπιστος και ανεπαρκής υπουργός Οικονομικών επιμένει 8 μήνες μετά τις εκλογές να διατηρεί δεξιοκρατούμενες ή και τελείως ακέφαλες τις Εφορίες και τον Γενικό Γραμματέα φορολογικών θεμάτων χωρίς καμιά αρμοδιότητα.


.

15 σχόλια:

agrampelli είπε...

Και εγώ σε διαβεβαιώνω ,πως είμαι ξανθιά,δίμετρη και γαλανομάτα...Δεν με πιστεύεις έ;

ωχ...

αντωνης είπε...

Απο τη μεχρι στιγμης εμπειρια, σε οτι λενε γινεται το αντιθετο.
Οποτε δεν μπορουμε να τους πιστεψουμε σε τιποτα πλεον.
Γιατι ειτε εσκεμμενα λενε ψεμματα, ειτε ειναι εντελως ανικανοι.
Ειτε εντεταλμενοι οπως πολυ ευστοχα εχεις γραψει.

(οταν φτανουν ψηφοφοροι τους και φανατικοι υποστηρικτες τους να τους βριζουν ανοιχτα πλεον και μεσα απο τα blogs, τοτε μαλλον πρεπει να ξανακοιταχτουν στους καθρεφτες τους μπας και καταλαβουν τι μαλακιες κανουν)

monahikoslikos είπε...

@agrampelli:
Εσένα Ντίνα μου σε πιστεύω γιατί δεν μου είπες ποτέ πως είσαι μελαχροινή με καστανά μάτια.... και ως εκ τούτου ότι μου πεις δεκτόν.
:)))))

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Αντώνη το ανίκανοι μπορεί να γίνει δεκτό στην αρχή, μετά όμως από 8 μήνες η επιμένουσα συλλογική ανικανότητα μόνο ως εντεταλμένη εκτέλεση συμβολαίου μου μοιάζει εμένα.

pentanostimi είπε...

κι εγω δηλώνω ξανθιά,22 ετών,δίμετρη σαν την αγραμπελη και πιο ωραια απο αυτην!!!!!!δεν με πιστεέυεις????

monahikoslikos είπε...

@pentanostimi:
Ως πεντανόστιμη φυσικά και δικαιούσαι να είσαι και ωραία και ωραιότερη απ' την αγράμπελη...
Τι δεν δικαιούσαι?
Να διεκδικείς να έχεις την ίδια αξιοπιστία με το Georgos.

Thalassenia είπε...

Το κακό είναι ότι λένε ό τι θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει αν τους πιστεύει κάποιος.
Ούτε και οι ίδιοι τον εαυτό τους, τόσο θράσος και ξεδιαντροπιά.

Τους έχω σιχαθεί όλους, με πιστεύει κανείς;

Swell είπε...

Λύκε δεν ήξερα ότι σε διαβάζουν ξανθιές. Και εις ανώτερα! Σε ό,τι αφορά δε την αξιοπιστία του ΓΑΠ, είναι πολύ μικρότερη από του Rebel, ο οποίος όλο μου λέει ότι δεν θα την ξανακοπανήσει, και όλο την κοπανάει.

D.Angel είπε...

Κουράστηκα να τους ακούω λύκε!
Με πιάνει ένα μπλιαχ σου λέω!
Φιλιά πολλάαααααααα
Σμουατς

monahikoslikos είπε...

@Thalassenia μου δυστυχώς κοντά στα άλλα είναι και η αλαζονεία τους που έχει χτυπήσει κόκκινο....
Κυβερνούν σαν δικτάτορες κι αδιαφορούν για τις αντιδράσεις μας.

@D.Angel:
Αγγελικούλα μου δεν έχεις άδικο να αισθάνεσαι έτσι αλλά ξέρεις κάτι από τις μαλακίες τους θα επηρεαστεί καθοριστικά και για πολλά χρόνια η ζωή η δική μας, των παιδιών και των εγγονιών μας.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Είναι γνωστό από παλιά πως με διαβάζουν ΚΑΙ ξανθιές.
Σε βρίσκω πάντως άδικο στη σύγκριση του ΓΑΠ με τον Rebel.
Ο ΓΑΠ ουδέποτε είπε πως δεν θα την ξανακοπανήσει, ίσα ίσα που το φχαριστιέται να παριστάνει τον τουρίστα-πρωθυπουργό.

Τσούγδω είπε...

Έχεις δίκιο λύκε μου, αλλά και τι να κάνουν? Να μας λένε έρχεται η καταστροφή?
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν προσπαθούν, γιατί τουλάχιστον δείχνουν ότι προσπαθούν, αλλά η κατάσταση δε συμμαζεύεται.

Αν δεν διαψεύδουν συνέχεια όλα όσα ακούγονται, η κατάρρευση θα έρθει πολύ πιο γρήγορα. Και ας διαψεύδονται μετά και οι ίδιοι.

Επίσης δεν μπορώ να δεχθώ τον χαρακτηρισμό "Πρωθυπουργός-τουρίστας", δεν κάνει sightseeing, κώλο δεν έχει βάλει κάτω ο άνθρωπος.
Συνεχίζω να πιστεύω στον Παπανδρέου αν και πλέον είμαι πολύ συγκρατημένη.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Τι άλλο να κάνουν?
Ξέρεις αγαπητή μου Τσούγδω υπάρχει ένας μύθος που συστηματικά έχουν καλλιεργήσει διάφορα ΜΜΕ και εξωνυμένα παπαγαλάκια ότι η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί αλλά...
Δεν είμαι από αυτούς που ασπάζονται τέτοιους μύθους, αντίθετα πιστεύω και το έχω γράψει ότι συνειδητά μας βουλιάζουν όλο και πιο βαθειά και κάποια στιγμή θα μας πουν πως η χρεοκοπία κι η πτώχευση είναι μονόδρομος.

Για παράδειγμα παρά τις διαβεβαιώσεις του Παπακωνσταντίνου ότι πάμε καλά στο πρώτο πεντάμηνο υπάρχει μια μαύρη τρύπα 1,2 δις ευρώ στο σκέλος των εσόδων αν ληφθούν υπόψη οι αναθεωρημένοι με το μνημόνιο στόχοι ενώ η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τους στόχους του αρχικού Προγράμματος παρουσιάζει την υστέρηση εσόδων κοντά στα 600 εκατ. ευρώ.

Κι έρχομαι εγώ ο πανύβλαξ να ρωτήσω όταν τα δημόσια έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν έχουν ακόμα σταλεί τα ειδοποιητήρια (που είναι ήδη έτοιμα από πριν τις εκλογές) για το ΕΤΑΚ του 2009...
Μήπως είναι κανένας πρόθυμος να μου πει επίσης πότε με το καλό θα λειτουργήσει ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας που τον είχαν επεξεργαστεί, υποτίθεται από πριν τις εκλογές?
Να ρωτήσω κάτι ποιο απλό? για πιο λόγο ενώ τα δημόσια έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο αναβλήθηκε η είσπραξη του φόρου με συντελεστή 15% από τα ακίνητα των offshore για το Φθινόπωρο.
Θα μπορούσα να παραθέσω κι άλλα πολλά ερωτήματα για να αποδείξω ότι συνειδητά το υπουργείο Οικονομικών ολιγωρεί κι αφήνει τη χώρα να βουλιάζει.
Κι επειδή δεν δέχεσαι το χαρακτηρισμό τουρίστας-πρωθυπουργός μπορείς να μου πεις αν ο Παπανδρέου γνωρίζει όλα τα παραπάνω κι αν τα γνωρίζει τι κάνει?
Ξέρεις κι ο Καραμανλής έκανε τον ανίδεο στα όσα έπραττε ο Αλογοσκούφης και την είδες την κατάντια του.

dyosmaraki είπε...

...Με την αξιοπιστία ανθρώπων οι οποίοι μη εξοφλώντας τις οφειλές τους σε όσους φορείς χρωστάνε, ανακοινώνουν πως υπάρχει μείωση εξόδων....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ μας μισεί. Ακούγεται σουρεάλ αλλα είναι αλήθεια. Ο πρωθυπουργός μας μας μισεί!