Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.


Όταν τα πράγματα σκουραίνουν για τους κρατούντες (όχι κατ’ ανάγκη την κυβέρνηση) επεμβαίνει άγνωστο με ποιον τρόπο ο από μηχανής θεός της τρομοκρατίας.
Την επιχείρηση ελέγχου των αντιδράσεων της κοινής γνώμης είχε αναλάβει μετά τη μεταπολίτευση εργολαβικώς η 17Ν που χτυπούσε, όλως συμπτωματικά πάντα την κατάλληλη (για την εξουσία) στιγμή μέχρι που η εκτέλεση του άγγλου στρατιωτικού Σόντερς ενέπλεξε στο «κυνήγι» των τρομοκρατών τις αγγλικές υπηρεσίες.
Μπροστά στον κίνδυνο οι εγγλέζοι να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στην άκρη του νήματος κρίθηκε αναγκαίο να «παραδοθεί» στη δικαιοσύνη μια ομάδα αναλώσιμων τρομοκρατών και για τις ανάγκες του σεναρίου σκηνοθετήθηκε τότε η έκρηξη του πυροκροτητή (και όχι της βόμβας) στα χέρια του Ξηρού που κουβαλούσε μαζί του κείνο το βράδυ όλα τα αναγκαία για την «εξάρθρωση» της 17Ν στοιχεία.
Υπουργός Δημόσιας Τάξης που πιστώθηκε την «εξάρθρωση» της 17Ν και βραβεύτηκε στη συνέχεια και από το FBI ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Και μπορεί ο Μιχάλης να μην κατάλαβε καλά τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι του 2002 ωστόσο πες ο ένας πες ο άλλος το πίστεψε ο καημένος πως είναι ο έλληνας «Βρώμικος Χάρι» που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έκτοτε κάθε τρεις και λίγο προαναγγέλλει συλλήψεις τρομοκρατών και εξάρθρωση των οργανώσεων που διαδέχτηκαν τη 17Ν.
Προχθές το βράδυ έξω από το γραφείο του νιόπαντρου Χρυσοχοϊδη που παριστάνει αυτή την περίοδο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά αδυνατεί να προστατέψει ακόμα και τον εαυτό του, στον 7ο όροφο του μεγάρου της ΕΛΑΣ και της ΚΥΠ, τον ασφαλέστερο θεωρητικά χώρο σκάει μια βόμβα που τραυματίζει θανάσιμα έναν αξιωματικό της ΕΛΑΣ και υπασπιστή του υπουργού που άνοιξε την παγιδευμένη με εκρηκτικά επιστολή που προοριζόταν για τον υπουργό.
Το εντυπωσιακότερο χτύπημα της τρομοκρατίας στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας στον 7ο όροφο του μεγάρου της Κατεχάκη έφτασε ακριβώς στην κρίσιμη στιγμή που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη ακόμα και από τους δικούς της βουλευτές και βλέπει να μην περνάει «αβρόχοις ποσί» το νομοσχέδιο για το ξεθεμέλιωμα της κοινωνικής ασφάλισης και των εργασιακών σχέσεων με ανατροπή κατακτήσεων ολόκληρων δεκαετιών.
Τη στιγμή που ήδη η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου χαρακτηρίζει αντισυνταγματικές 4 από τις καινούργιες διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου ενώ και τα μηνύματα από την καθημένη δικαιοσύνη προεξοφλούν ανατροπή βασικών διατάξεων των νομοσχεδίων στα δικαστήρια.
Με την έκρηξη της βόμβας στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας (παλιά μου τέχνη κόσκινο) πετάνε στο καλάθι των αχρήστων την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και του ασφαλιστικού συστήματος και ασχολούνται κι ερευνούν αποκλειστικά σχεδόν μόνο με την κατεδάφιση κάποιων τοίχων του γραφείου του υπουργού, για το πως κι από ποιους μπήκε η βόμβα στο υπουργείο και πως και γιατί έφτασε μέχρι τον 7ο όροφο στο γραφείο του υπουργού χωρίς να ελεγχθεί με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να χάσει τη ζωή του.

Όταν 9 σχεδόν μήνες πριν ο Παπανδρέου φρέσκος τότε πρωθυπουργός και ο υπουργός του επί των Οικονομικών μιλούσαν για επικείμενη χρεωκοπία της χώρας που πρέπει να αποτραπεί παρομοιάζοντας τη χώρα με τον Τιτανικό που πάει «καρφί» στο παγόβουνο επιτείνοντας τις ανησυχίες των δανειστών κι εκτοξεύοντας τα σπρέντ των ομολόγων στα ύψη κανείς δεν πίστευε πως είχε αρχίσει να εκτυλίσσεται ένα καλά μελετημένο σχέδιο από τους αλλοδαπούς συμβούλους του πρωθυπουργού που οδηγούσε συνειδητά στη φτωχοποίηση της χώρας και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε εξωθεσμικούς παράγοντες.
Κάποιοι μίλησαν τότε για απειρία ή και για ανικανότητα της νεόκοπης κυβέρνησης ενώ πολλοί επιβράβευαν τον πρωθυπουργό που «έτρεχε» από χώρα σε χώρα για να ανατρέψει υποτίθεται το δυσμενές σε βάρος της χώρας κλίμα ενώ στη ουσία με τις αψυχολόγητες δηλώσεις τόσο του ίδιου όσο και των υπουργών του το κλίμα χειροτέρευε από μέρα σε μέρα.
Σήμερα με την ψήφιση από τη βουλή του μνημονίου με τη τρόικα και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την ανατροπή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων με την καθιέρωση συντάξεων πείνας οι αλλοδαποί σύμβουλοι του πρωθυπουργού μπορούν να αναφωνήσουν ότι το πρώτο μέρος του σχεδίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Τα 2/3 του ελληνικού λαού για 10ετίες από δω και πέρα θα γλύφει τις πληγές του διαβιώνοντας κάτω ή στα όρια της φτώχειας ενώ οι ξένοι δανειστές θα στήνουν πάρτι απομυζώντας και την τελευταία σταγόνα αίμα της ελληνικής οικονομίας.
Με τη δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε από τον υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου ερήμην της Βουλής δόθηκαν στην «τρόικα» ειδικά προνόμια που καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη της ελληνικής κυβέρνησης για στάση πληρωμών και επιβολή νέων όρων εξυπηρέτησης του χρέους.
Η αλληλεγγύη δηλαδή του ΔΝΤ και των κρατών της Ευρωζώνης στην Ελλάδα, με τη χορήγηση του δανείου των 110 δις. ευρώ, εκδηλώνεται υπό τον όρο, ότι θα έχουν το δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας σε κάθε περίπτωση αθέτησης πληρωμών από την Ελλάδα.

Έρχονται και τα χειρότερα…

«Ακούω τώρα τον μπαρμπαγιώργο να αγορεύει στη Βουλή και να επικρίνει την πολιτική του ΚΚΕ κι αν κρίνω και απ' αυτά που λένε γύρω γύρω τα παπαγαλάκια του καθόλου δεν θα με εκπλήξει μια ελεγχόμενη εξώθηση του Περισσού στην "παρανομία"» σχολίαζα χθες στο blog της Κατερίνας ακούγοντας το σφυροκόπημα του πρωθυπουργού κατά του ΚΚΕ και της πολιτικής του, μην τολμώντας εκείνη τη στιγμή και να διανοηθώ ακόμα ότι μπορεί η κυβέρνηση του Παπανδρέου να προετοιμάζει ανοικτή εκτροπή και επιβολή –με τη συνεργασία των πρόθυμων ΜΜΕ- συγκαλυμμένης ή ανοιχτής δικτατορίας.
Ύστερα (δεν ήρθαν οι μέλισσες) αλλά οι απόψεις που διατύπωσε πρόσφατα ο Νίκος Κοτζιάς στενός (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου.
Έγραφε λοιπόν ο κ. Κοτζιάς σε άρθρο του στην Ελευθεροτυπία
«σήμερα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ… «Μαζί με την λιτότητα εισάγουν και έναν νέου τύπου αυταρχισμού στο όνομα της ειδικευμένης γνώσης και των δικαιωμάτων που απορρέουν από το ότι μας δανείζουν. Μαζί με τον περιορισμό κυριαρχίας της χώρας εισάγουν και τον ευνουχισμό της δημοκρατίας.»

Κι επειδή ο ελληνικός λαός, όπως έχει δείξει στο διάβα των αιώνων, μπορεί να αντέξει την πείνα και την υποχρεωτική δίαιτα αλλά καθόλου δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί τον περιορισμό των ελευθεριών του και τον ακρωτηριασμό της Εθνικής Επικράτειας τολμώ να εικάσω ότι με την έκρηξη της βόμβας στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη απασφαλίστηκε το δεύτερο μέρος του σχεδίου που αποσκοπεί στην κατατρομοκράτηση του λαού προκειμένου να περάσουν χωρίς αντιστάσεις τα ανθελληνικά σχέδια για αλλοίωση του status quo στο Αιγαίο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Τον τόνο έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την ιταμή επίθεση στο ΚΚΕ για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τη γενικότερη στάση του κόμματος απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα, καλώντας μάλιστα ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να απολογηθεί γιατί οι ελεγχόμενοι απ' αυτό συνδικαλιστές δεν τηρούν τις δικαστικές αποφάσεις ενώ τα παπαγαλάκια του στην TV και τους Ρ/Σ πιπιλάνε την καραμέλα ότι το ΚΚΕ εξωθεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις γιατί επιδιώκει επανάσταση.
Και καπάκι έρχονται οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Β. Βενιζέλου ότι οι σκοτεινοί κύκλοι της τρομοκρατίας επιδιώκουν τον έλεγχο της διακυβέρνησης και της εθνικής κυριαρχίας και εμπλοκή του στρατού στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας

Έτσι όταν με το καλό αρχίσουν να περιπολούν στην Αθήνα πλάι πλάι με τους δικυκλιστές της ΕΛΑΣ και τα άρματα μάχης του στρατού θα έχουν καταλυθεί –για πρώτη φορά από δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση- οι ελευθερίες του ελληνικού λαού και θα έχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως…

URDATE: Από την εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"


.

24 σχόλια:

αντωνης είπε...

Καταπληκτικο κειμενο!!!
Αναδημοσιευω.
:)

monahikoslikos είπε...

@Αντώνης:
Νομίζω φίλε πως αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού δεν είναι δύσκολο να καταλάβει πως κινείται βάση προδιαγεγραμμένου σχεδίου που είναι άγνωστο όχι μόνο στους πολλούς και το λαό αλλά και στους στενότερους συνεργάτες του που τον συντρέχουν απλά και μόνο γιατί σ' αυτόν ωφείλουν την πολιτική τους ύπαρξη (σύνδρομο Κατσιφάρα)

αντωνης είπε...

Μαλλον εχεις δικιο οτι κινειται βασει σχεδιου.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η επιθεση στο ΚΚΕ χθες στη Βουλη.
Και στο υφος και σε αυτα που ελεγε, δεν τα περιμενα.

Ανώνυμος είπε...

Mε βρίσκες σύμφωνη λύκε μου!
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

Υ.γ (Μπήκα στα γρήγορα από ξένο pc)
Smouatssssssssssss

D.Angel

Swell είπε...

Tη φωτό με το εξώφυλλο της Κούρειας φυλλάδας τί το 'θελες Λύκε; Αυτά που λες είναι σωστά και δεν χρειάζεσαι κανέναν αλήτη για να σε επιβεβαιώσει.

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Μήπως την περίμενα εγώ τέτοια επίθεση
Γι αυτό άλλωστε και τη χαρακτηρίζω ιταμή.

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
Το ξέρω ότι συμφωνούμε καλή μου φίλη, μαζί άλλωστε θα μας βουλιάξουνε.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Πως σου διέφυγε πως έβαλα και update από την άλλη ...κουρ@δα...
Τυχαίο? Δεν νομίζω...

anatoli είπε...

Να επιτέλους που κάποιοι αριστεροί αρχίζουν και ξυπνούνε, (η αφεντομουτσουνάρα σου Λύκε). Μέχρι τώρα μόνο κάποιοι εθνικιστές-ακροδεξιοί μιλούσαν για τέτοιο σχέδιο προερχόμενο από τους εργολάβους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Σας το έχω ξαναγράψει: το επόμενο βήμα είναι η κήρηξη στρατιωτικού νόμου. Αν δε βγούμε όλοι να κατσικωθούμε στους δρόμους, τη βάψαμε. Πάρτε μαζί σας μαξιλαράκια, ξηρά τροφή, νερό και όξω. Αφήστε τα λάπτοπ και δρόμο! Να κατασκηνώσουμε έξω από τη Βουλή την Τρίτη. Α! και πάρτε μαζί σας τις ρημαδιασμένες τις ελληνικές σημαίες. Τι διάολο, από το EURO δε μας έμεινε καμιά; Τον εθνικό ύμνο τον θυμόμαστε να τον τραγουδάμε ακόμη;
Άντε, βγείτε στους δρόμους! (Μήπως γνωριστούμε και μεταξύ μας και γνωρίσουμε κανέναν άνθρωπο κι εμείς οι ελεύθεροι. Έτσι που έχετε τρυπώσει σπίτια σας, πάνω από τα κομπιούτερ σας, πού να σας βρούμε;;;;)
Viva la revolution!

monahikoslikos είπε...

@anatoli:
Δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου για όψιμο ξύπνημα εκτός κι αν με παρακολουθείς επιλεκτικά.
Φυσικά και δεν περιλαμβάνομαι στους κατά συρροή και σύστημα κινδυνολόγους που κινδυνεύουν να την πάθουν τελικά σαν το βοσκό της γνωστής παραβολής όταν έρθουν οι "λύκοι" γιατί νομίζω ότι όλοι αυτοί αποπροσανατολίζουν αντί να ενημερώνουν και να αφυπνίζουν συνειδήσεις.
Επίσης δεν ξέρω αν οι δρόμοι που μας καλείς μήπως και γνωριστούμε σου είναι οικείοι ή τους περπατάς από το gps σου γιατί διαφορετικά -δεν μπορεί- και στραβή να ήσουνα θα μας είχες δει.

anatoli είπε...

Τους ίδιους και τους ίδιους βλέπω. Τους ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά. Καινούργιες φάτσες ψάχνω. Πολλές καινούργιες φάτσες. (μιλώ για πλήθος, για ποσότητα ανθρώπων που θα'πρεπε να είναι έξω).
Α! μια διευκρύνηση: Επαρχία μένω. Κι όλοι εμείς εδώ (οι ίδιοι και οι ίδιοι), έχουμε στραμμένα τα μάτια μας στην Αθήνα. Αν γίνει κάτι, θα γίνει εκεί. Από εσάς περιμένουμε. Είστε η τελευταία μας ελπίδα. Μπας και ξεστρβωθεί κι εδώ ο κόσμος που στην πλειοψηφεία του είναι στην κοσμάρα του.
Σημ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι καινούργια ταξιδεύτρια της μπλογκόσφαιρας και ως εκ τούτου μπορεί και να σε αδικώ. Συγνώμη!!! Δεν ξέρω τι έγραφες προ τριμήνου. Εκ τότε σε έχω "κολλήσει" στους σελιδοδείκτες μου και σε παρακολουθώ συστηματικά. Πολλές από τις αναρτήσεις σου τις εκτυπώνω και τις μοιράζω σε πανίβλακες γνωστούς μου ή τις στέλνω με μέιλ σε φίλους.
Πάω για μπάνιο, έτσι για να ζηλέψεις!!!
Καλή σου μέρα!

monahikoslikos είπε...

@anatoli:
Να υποθέσω πως είναι παραλιακός ο τόπος σου για γράφεις κι εσύ χιλιόμετρα ώσπου να δεις γαλάζιο...
Για τα υπόλοιπα κι εγώ απαισιόδοξος είμαι από τη "λαϊκή" συμμετοχή στους δρόμους μα μην ξεχνάς πως κόψανε τη φόρα στους πολλούς με τη δολοφονία των 3 ανυπεράσπιστων εργαζομένων της Marfin στο πρώτο μεγάλο συλλαλητήριο οι γνωστοί (στην ασφάλεια) άγνωστοι (σε μας).

D.Angel είπε...

Αστα να πάνε λύκε μου!
Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή!

Υ.γ Κάποια μέρα που δεν θα κάνει ζέστη πέρνα για καφεδακι!

Φιλιά πολλά

katerina είπε...

Λυκε καλημέρα,
ξερεις ότι σε παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή,μιας που σημασία δνε εχει μόνο τι λεει κάποιος, αλλά ποιος το λεει.

Θα αδικούσα απολυτα την οπτικη σου, αν δεν συνομολογουσα ότι κάθε ένα κομματάκι απο το puzzle, το βάζεις ακριβώς στην εικόνα που χτιζεται.
ίσως έχω ζησει μόνο την δημοκρατία, ίσως -όχι ο ορθολογισμός μου αλλά το θυμικό μου- έχει αντιστασεις σε πάσης φυσεως δικτατορίες. Ξερεις αυτό το ά-λογο, που λεει ...σώπα μωρέ, ή σιγά η δική μου η γενιά δνε θα το ζησει. Αλλά ξέρω βαθιά μεσα μου, ότι έχεις απολυτο δίκιο. Το έξω μου ακόμα ...αντιδρα. Ξερεις η ...γνωστή δυναμη της αδρανειας. Φρενάρει το λεωφορείο και εσυ ακόμα συνεχιζεις ..μπροστα.

ή ίσως πάλι αν ειναι η άμυνα στον τρόμο. Αχ, τι βολικό που ήταν το "δεν ξ΄'ερω", ποσο τρελαινει όταν κάποιος σου ΄λεει... οριστε η οπτική για την λυση της εξισωσης.

Τσούγδω είπε...

Τώρα αν πω ότι το τελευταίο σχόλιο της Κατερίνας δεν με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό (αν όχι απόλυτα) θα πω ψέματα.

Αλλά σε ένα πράγμα διαφωνώ μ' εσένα Λύκε μου: Η απάντηση του Παπανδρέου στο ΚΚΕ ήταν η κατάλληλη και σε ύφος και σε περιεχόμενο.

monahikoslikos είπε...

@Katerina:
Κατερίνα μου και λόγω ηλικίας έχεις δίκιο να αντιδράς και να μην θέλεις να πιστέψεις ότι στις μέρες μας μια εκτροπή είναι πιθανή.
Αντίθετα εγώ αν και έζησα και το σπάσιμο του τσαμπουκά του χωροφύλακα το Νοέμβρη του 1963 με την εκλογή της ΕΚ και αργότερα μετά τη χούντα την εδραίωση της Δημοκρατίας ποτέ δεν συμφιλιώθηκα με την ιδέα πως δεν είμαστε ελεύθεροι πολίτες και όχι υποτελείς της εκάστοτε εξουσίας (όχι κατ' ανάγκη της κυβέρνησης) και ως εκ τούτου θεωρώ πως διαφόρων μορφών εκτροπές είναι πολύ πιθανές.
Βέβαια παρά τους βερμπαλισμούς του υπουργού Άμυνας (και καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου- τρομάρα του-) δεν νομίζω ότι η κυοφορούμενη -κατά την εκτίμησή μου- εκτροπή θα έχει τη μορφή ανοιχτής δικτατορίας.
Άλλωστε η δύναμη της TV και των εξωνημένων δημοσιογράφων αποτελούν σήμερα τα σύγχρονα άρματα μάχης που μετατρέπουν το μαύρο σε άσπρο στρεβλώνοντας τις δημοκρατικές λειτουργίες.
Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά διακυβεύονται τόσα συμφέροντα που πολύ φοβάμαι πως δεν κάνω λάθος.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Το να θεωρείς πως η απάντηση του Παπανδρέου στο ΚΚΕ ήταν η κατάλληλη και σε ύφος και σε περιεχόμενο είναι ασφαλώς αναφαίρετο δικαίωμά σου...
Αντίθετα εγώ επειδή έχω συνηθίσει να διαβάζω πίσω από τις γραμμές τη χαρακτήρισα ιταμή και ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.
Με βάσει το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του είναι επιφορτισμένοι για την τήρηση των νόμων και την επιβολή του σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων.
Το να εγκαλείς λοιπόν ένα άλλο κόμμα (το ΚΚΕ) και να το καλείς σε απολογία επειδή εσύ ως αρμόδιος δεν τα κατάφερες να τηρηθεί ο νόμος και η τάξη στο λιμάνι και να γίνουν σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις είναι πολύ ύποπτο και δεν νομίζω πως γίνεται μόνο και μόνο για να συγκαλύψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής σου.

Τσούγδω είπε...

@monahikoslikos

Και γιατί θα πρέπει να υπάρξει σύγκρουση και όχι απλά το ΚΚΕ να μαζέψει τους συνδικαλιστές του?

Δηλαδή θα προτιμούσες να έβλεπες συμπλοκές στο λιμάνι και οι τουρίστες από δίπλα να κάνουν χάζι?

Ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη λειτουργία της Δημοκρατίας είναι η στάση του ΚΚΕ, πάντα κατά την άποψή μου.

monahikoslikos είπε...

@tsougdw:
Οι κοινωνίες προχώρησαν μπροστα μόνο όταν οι λαοί αμφισβήτησαν το status quo κι όχι όταν μαζευτηκαν σπίτι τους για να μην ενοχληθεί ο κηδεμόνας κι ο ηγεμόνας.

Ανώνυμος είπε...

Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι κανει καποιους να γραφουν κατεβατα κοινοτυπιες. Ειλικρινα, νομιζεις οτι κατι εγραψες εδω;

Τωρα βεβαια, αν αυτο σε φτιαχνει. ε, στην ηλικια σου τι αλλο να κανεις...

blackbedlam είπε...

Καλησπερα και καλώς σε βρίσκω.Αν σε πάρει ο δρόμος σου από την γειτονιά μου,ρίξε μια ματιά σε μια παλιά μου ανάρτηση σχετικά με μια τοποθέτηση του Τέλλογλου "έγκριτου" δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αν θυμάμαι καλά είναι από τις 28/4 να δείς τι προτείνει ο τύπος και θα δείς πόσο μπορεί να επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις σου.Α! θα βρείς και κάτι για τον πρώην σύντροφο τον Νίκο τον Κοτζιά.
Καλό σου βράδυ,χαίρομαι που σε βρήκα.

Ανατολή είπε...

Αγαπητέ Λύκε σε χαιρετώ! Μόνο η αφεντιά μου έλειπε απ’ τη μπλογκόσφαιρα. Σε ενημερώνω ότι έχω αποκτήσει δική μου στέγη η οποία είναι αυτή:
http://anatolikatisedem.blogspot.com/
Θα χαρώ να επικοινωνούμε διαδικτυακά. Καλή αντάμωση!
Υ.Γ. Δε σε ξέχασα!!! (Σου υποσχέθηκα κάτι...)
Ανατολή

monahikoslikos είπε...

@Black Bedlam:
Φίλε πέρασα από το τσαρδί σου και θα περνάω τακτικά να τα λέμε....
Οι απόψεις του Τέλογλου είναι γνωστες άλλωστε και ο ρόλος που παίζει έχει πια καταστεί ολοφάνερος.

monahikoslikos είπε...

@Ανατολή:
Σε καλωσορίζω κι από δω στη ζούγκλα του διαδικτύου και εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το υμέτερον blog και να σου δίνει μόνο χαρά και δικαίωση.