Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ…


Η αρχή έγινε με τους 3 νεκρούς της Marfin στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο κατά των μέτρων λιτότητας… από τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους.
Ακολούθησε το χτύπημα στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που κόστισε τη ζωή του υπασπιστή του υπουργού από μια νεοεμφανιζόμενη οργάνωση που τα μέλη της ακόμα δεν έχουν αποφασίσει με ποιο όνομα θα «περάσουν στην ιστορία».
Σήμερα τα χαράματα δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας από 3 άτομα που χρησιμοποίησαν 2 γνωστά όπλα από προηγούμενα χτυπήματα της Σέχτας Επαναστατών.

Όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις και τα 3 χτυπήματα έχουν ένα και μόνο στόχο, την κατατρομοκράτηση των πολιτών, των δημοσιογράφων αλλά και των πολιτικών που ενδεχομένως να σκέπτονται να διαφοροποιηθούν από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική γενοκτονίας των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Είχα επισημάνει πριν λίγες μέρες ότι «με την έκρηξη της βόμβας στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη ασφαλίστηκε το δεύτερο μέρος του σχεδίου που αποσκοπεί στην κατατρομοκράτηση του λαού προκειμένου να περάσουν χωρίς αντιστάσεις τα ανθελληνικά σχέδια για αλλοίωση του status quo στο Αιγαίο, τη Μακεδονία και τη Θράκη»… και θεωρώ ως μια πρώτη επιβεβαίωση των εκτιμήσεών μου τη σημερινή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.


Να δούμε τι άλλο μας περιμένει!!!

.

14 σχόλια:

αντωνης είπε...

Οι καθε λογης αλητες εχουν ενα εκατομμυριο τροπους για να φοβισουν οποιους γουσταρουν.
Πρεπει να δολοφονουν κιολας γμτ;;;

marianaonice είπε...

Τις ίδιες σκέψεις και συνδυασμούς των τριών δολοφονικών πρόσφατων κτυπημάτων έκανα κι εγώ.
Νομίζω ότι επιβεβαιώθηκες πλήρως κι εσύ κι εγώ Λύκε μου!

Swell είπε...

Αυτό που καταλαβαίνω, Λύκε, είναι ότι ο "καπετάνιος" του σκάφους έχει πάρει εντολή και πλέει "πάσει δυνάμει." Και όποιον πάρει ο Χάρος...

monahikoslikos είπε...

@Αντώνης:
Το κουμπούρι είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο, πρόσεξες πως φυλορόησαν οι διαδηλώσεις μετά τη Marfin...

monahikoslikos είπε...

@marianaonice:
Μα είναι τόσο εξώφθαλμοι πια οι στόχοι που μόνο οι στραβοί δεν τους βλέπουν.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Με τέτοιο "καπετάνιο" τύφλα να 'χει ο θαλασσόλυκος Edward John Smith που το "κάρφωσε" στο παγόβουνο.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7486.html

Αυτό πάλι;
Τυχαίο;
Τι να νομίσω κι εγώ ο έρμος;

D.Angel είπε...

Πέρασα για μια καλημέρα λύκε μου
Φιλιά πολλά

Ανατολή είπε...

@Λύκε,
καταρχήν εξαφανίστηκες απ' τη γειτονιά μου,
και έπειτα, γιατί εμένα η δολοφονία αυτή μου θυμίζει ΚΑΜΟΡΑ; Η υπόθεση αυτή βρωμάει και ζέχνει, δε συμφωνώ καθόλου με την άποψή σου.
A! κάποτε μου είχες γράψει, απαντώντας σε σχόλιό μου: «Φυσικά και δεν περιλαμβάνομαι στους κατά συρροή και σύστημα κινδυνολόγους που κινδυνεύουν να την πάθουν τελικά σαν το βοσκό της γνωστής παραβολής όταν έρθουν οι "λύκοι" γιατί νομίζω ότι όλοι αυτοί αποπροσανατολίζουν αντί να ενημερώνουν και να αφυπνίζουν συνειδήσεις.»
Σου απάντησα αλληγορικά (ως συνήθως) εδώ:
http://anatolikatisedem.blogspot.com/2010/07/blog-post_4407.html

Νόμιζα πως σαν τσακάλι που είσαι (sorry, Λύκος), θα είχες καταλάβει πως ήταν για σένα…
Φιλιά

monahikoslikos είπε...

@D.Angel:
κι απο μένα καλημέρα και φιλιά Αγγελική.

monahikoslikos είπε...

@Ανατολή:
Σημασία Ανατολή μου δεν έχει αν εγώ κατάλαβα την παραβολή του "ασώτου", αλλά αν κατανοούμε τι διαβάζουμε και τι γράφουμε.
Από τη γειτονιά σου δεν χάθηκα, περνάω πάντα...

monahikoslikos είπε...

@ ανώνυμε : στις μέρες μας τίποτα δεν είναι εκ των προτέρων τυχαίο.

blackbedlam είπε...

Μοναχικέ μου λύκε καλή σου μέρα.
Τούτο δω το σύστημα δεν διστάζει να κάνει χρήση όλων των μέσων που διαθέτει.Άλλοτε για να τρομοκρατήσει, άλλοτε για να κλείσει στόματα,άλλοτε πάλι για να ξεκαθαρίσει τους μεταξύ τους λογαριασμούς.Όλες αυτές και άλλες πολλές είναι πράξεις σύμφυτες του καπιταλιστικού συστήματος,που έτσι και αλλιώς ψυχορραγεί και όντας στον επιθανάτιο ρόγχο σκορπά τον όλεθρο γύρω του αλλαλάζοντας αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.Όσο για την δολοφονία του δημοσιογράφου χωρίς να λέω ότι δεν παίζει και σε όλα τα άλλα ταμπλό μάλλον έλυσε προσωπικούς και όχι μόνον λογαριασμούς.Θαρρώ εμπεριέχει και μια μορφή προειδοποίησης προς άλλους αποδέκτες.
Την καλημέρα μου.

Aνεμος είπε...

και τα 3 χτυπήματα έχουν ένα και μόνο στόχο, την κατατρομοκράτηση των πολιτών, των δημοσιογράφων αλλά και των πολιτικών που ενδεχομένως να σκέπτονται να διαφοροποιηθούν από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική γενοκτονίας των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΆΝΩ