Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΓΑΠ ΦΕΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

....κι έτσι η Ελλάδα δεν μένει στιγμή ακυβέρνητη!!!!

Μόλις ο ΓΑΠ ξεμπέρδεψε με τα γλυψίματα των δημοσιογράφων στην καθιερωμένη συνέντευξη του στη ΔΕΘ αμέσως την κοπάνησε στο εξωτερικό για καμιά 15ρια μέρες όσες δηλαδή προβλέπει να μείνει στην Αθήνα η Τρόικα που έφθασε σήμερα για να μας συντάξει τον προϋπολογισμό του 2011 και να μας πάρει μέτρα για το νέο κοστούμι λιτότητας.
Θα μου πείτε ότι, αν η Τρόικα συντάξει τον προϋπολογισμό του 2011 τότε τι τους χρειαζόμαστε τόσους υπουργουφυπουργούς στο υπουργείο Οικονομικών.
Προφανώς θα χρησιμοποιηθούν σε ρόλο γραφιά για το σβήσε γράψε ή σε ρόλο κλητήρα να κουβαλάνε καφέδες και σάντουιτς στους λιτοδίαιτους τοποτηρητές των δανειστών μας.
Και όσο η Τρόικα θα κυβερνά την Ελλάδα ο εκλεγμένος πρωθυπουργός μην έχοντας αντικείμενο απασχόλησης στην Αθήνα πήρε το αεροπλανάκι του και την έκανε (αρκετά μας ανέχτηκε) για άλλους τόπους, σ΄ άλλες χώρες, σ΄ άλλες ηπείρους και πλανήτες.
Σήμερα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο, προκειμένου να παραβρεθεί στην διάσκεψη που συνδιοργανώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας και να πληροφορηθεί από τον επικεφαλής του ΔΝΤ τα μέτρα που σχεδιάστηκαν από το ευαγές ίδρυμα αποκλειστικά για τους έλληνες.
Στη συνέχεια θα πετάξει μέχρι τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον για να λάβει live οδηγίες για το χειρισμό ευαίσθητων εθνικών θεμάτων και θα επιστρέψει κατά τις 24 του μηνός λίγο μετά την αναχώρηση της τρόικας.

12 σχόλια:

αντωνης είπε...

Ε αφου ηρθαν οι πραγματικοι κυβερνητες, ας παει στο καλο ο γιαλαντζι. Και να μη μας ξαναρθει.

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί...

Unknown είπε...

Καλα τωρα το καταλαβες;;;
Προκειται για παλια ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗ!!!!
Ηρεμιστε, αν δεν απογειωθει το αεροπλανο της επιστροφης ΓΑΠ δεν βλεπεε!!!!

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Το ζητούμενο δεν είναι να μην απογειωθεί αλλά να μη σώσει και φτάσει να προσγειωθεί....

Unknown είπε...

Διαθετουν αναπληρωματικους

Ανατολή είπε...

@Αγαπητέ Λύκε,
καταρχάς χαίρομαι που βρίσκεσαι εν ζωή και δεν απεβίωσες από το βόλι κανενός κηνυγού ή από βαθιά γεράματα! (χα, χα!)
Επί του θέματος: Μπορεί κάποιος επιστήμονας να μας πει αν η ακατάπαυστη μπουρδολογία του ΓΑΠ, ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα των επί ενδεκαμήνου απανωτών πτήσεων, λόγω υψομετρικής διαφοράς, συμπίεσης και αποσυμπίεσης του εγκεφάλου κλπ;
Τέλος ας ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΥ επιτέλους! Ή μέσα ή έξω! Και στις δύο περιπτώσεις, μάλλον κερδισμένοι θα βγούμε: μέσα γλιτώνουμε το κόστος, μαύρο χαβιάρι τα πληρώνουμε τα ταξίδια του και έξω ελευθερωνώμαστε επιτέλους από την έτσι κι αλλιώς ψυχοφθόρα και περιττή παρουσία του!)

Unknown είπε...

Αγαπητη ΑΝΑΤΟΛΗ αν μου επιτρεπεις, ειναι οι συνεπειες της μετατοπισης του αξωνα της γης.
Προσβαλλει τους πλεον ευφυεις!!!!!!

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Ας γλυτώσουμε από τους πρωταγωνιστές και βλέπουμε....

monahikoslikos είπε...

@Ανατολή:
Αγαπητή μου Ανατολή η αλήθεια είναι πως για το ότι ακόμα δεν έφτασα στη Δύση του ταλαίπωρου βίου μου φταίει που δεν ξέρουν σημάδι οι κυνηγοί.
Όσο για τις απόρίες σου για τις μπουρδολογίες του ΓΑΠ δεν φαίνεται να φταίνε μόνο οι απανωτές πτήσεις αλλά και η υπερπροσπάθεια μετάφρασης εκ του προτοτύπου...

monahikoslikos είπε...

@taspa:
Γιατί αγαπητή μου νομίζεις πως εσύ αν πρέπει να μεταφράζεις από στήθους δεν θα κάνεις σαρδάμ...

Swell είπε...

Λύκε, δες το θετικά, μπορεί με τα συνεχή ταξίδια να τα φτιάξει με κάποια αεροσυνοδό (όπως ο μπαμπάς του) και μετά να τα γράψει όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι (όπως ο μπαμπάς του) και να ησυχάσουμε.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται γιατί και να ερωτευτεί αεροσυνοδό δεν υπάρχει χώρος να γράψει τίποτα άλλο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...
Εκεί έχει γραμμένους 10 εκατομμύρια έλληνες μαζί και τους υπουργο-υφυπουργούς του.