Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ και ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ….!!!

Φόρεσαν τα αλεξίσφαιρά τους, ζώστηκαν τα κουμπούρια τους με τις γεμιστήρες γεμάτες, ζαλώθηκαν και τις επιστολές-βόμβες και πήραν σβάρνα τα γραφεία ταχυμεταφορών να στείλουν τις στρακατρούκες στα 4 σημεία του ορίζοντα.
Αίφνης μπαμ ηκούσθη στον αέρα κι η πρώτη επιστολή-βόμβα με παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού έκοψε τα δάχτυλα της ατυχούς υπαλλήλου που τη μετέφερε…
Σε ελάχιστα λεπτά οι δικυκλιστές σερίφηδες, κατάλοιπα της Χρυσοχοϊδικής περιόδου, είχαν εντοπίσει και συλλάβει τους 2 περίεργους ταχυδρομικούς διανομείς με τις στρακαστρούκες που παραδόθηκαν σαν τις κοτούλες (τζάμπα τα αλεξίσφαιρα και τα κουμπούρια) και υπέδειξαν και τις άλλες 2 επιστολές-βόμβες προς άλλες πρεσβείες.
Μάλιστα ο ένας εκ των 2 συλληφθέντων ενώ ήταν ύποπτος συμμετοχής στους πυρήνες της φωτιάς η αντιτρομοκρατική τον είχε αφήσει ασύδοτο να κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος.
Αν δεν με απατά η μνήμη οι πυρήνες της φωτιάς είχαν αναλάβει και την ευθύνη για τη βόμβα που έσκασε πολύ κοντά στο χώρο που μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση.
Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική τότε και τώρα και τα σενάρια για τρομοκρατική αποσταθεροποίηση της χώρας δίνουν και παίρνουν….
Προσθέστε λοιπόν και τα διλήματα Σγουρός ή εκλογές, Τατούλης ή χάος, Μπουτάρης ή χρεοκοπία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τους χειραγωγούς της κοινής γνώμης και τους καθοδηγητές της τρομοκρατίας και ποιοι θέλουν να σας πειθαναγκάσουν εκόντες άκοντες να ψηφίσετε τους κυβερνητικούς υποψηφίους.

12 σχόλια:

αντωνης είπε...

Ειναι τοσο μα τοσο αλητες, που θα τους επρεπαν τα χειροτερα.
Αλλά προς το παρον περιοριζομαστε στο ΦΟΥΜΟ.
Και βλεπουμε...

Καλο μηνα!

Ανατολή είπε...

Αυτοί Λύκε, είναι ικανοί να συλλάβουν και τον Παλαιοκώστα τις προσεχείς ώρες.
(και όχι ζωντανό, εννοείται)
Γι' αυτό, Βασιλάκη φυλάξου καλά!

Ανώνυμος είπε...

Λύκε θα μας κάνει να πιστέψουμε οτι είσαι κακοπιστος που αμφισβητείς τις επιτυχίες των μπάτσων του Χρυσοχοίδη....τς τς τς

Swell είπε...

Έχουν δίκιο οι Α.Δ Λύκε. Μη δεις άνθρωπο να προκόβει και να σημειώνει επιτυχίες. Αλήθεια, ο Παπουτσής έχει κάνει άλλη φορά επιτυχία;

monahikoslikos είπε...

@αντώνης:
Κι ακόμα είμαστε στην αρχή της εβδομάδας κι ένας Θεός ξέρι τι άλλο θα σκαρφιστούνε για να μαζώξουν τα ζα στο μαντρί.

monahikoslikos είπε...

@Ανατολή:
Αυτό δεν το βλέπω πιθανό Ανατολή μου, πιο πιθανό βλέπω να βγει από τη "χειμερία νάρκη" η Σέχτα και ο Επαναστατικός αγώνας.

monahikoslikos είπε...

@Ανεργοι Δημοσιογράφοι:
Όχι ρε παιδιά και κακόπιστος ο λύκος αλλά να, όταν ακούω τον πρόεδρό σας (ο Θεός να σας κόβει χρόνια και να του δίνει δουλειές) να λέει πως τα παληκάρια που πιάσανε οι "Διες" τα ξέρανε και ήτανε ύποπτοι αλλά κλπ, ε όσο να ναι ως ζωντανό που είμαι μυρίζομαι παγίδα.

monahikoslikos είπε...

@Swell:
Εσύ φίλε Swell που με ξέρεις δεν θα έπρεπε να τα λες αυτά...
Μαζί δεν επεφημούσαμε την μεγάλη επιτυχία του Παπουτσή τότε που με το ναυάγιο του Σαμίνα κατάφερε να πνιγούν μόνο 80 νωματαίοι ή δεν θυμάσαι πως τον είχα συγχαρεί προσωπικά τότε που του πήρε φωτιά το flying dolphins έξω από τις Σπέτσες?

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

"Λύκε, λύκε είσαι εδώ;
Ντύνομαι Μιχάλης και σε κυνηγώ!"...

Ρίξε μια ματιά κι εδώ φίλε:

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/tromokratia/307-forontas-tin-tromokratiki-perouka.html

monahikoslikos είπε...

@www.aksioprepeiakantoxh.com:
Όπως θα παρακολουθείς κι εσύ σήμερα ήταν πιο εύκολο να βρεις στην Αθήνα έναν ταχυδρομικό φάκελο - βόμβα παρά ένα κιλό γάλα.... Μέχρι και την Καγκελαρία της Γερμανίας έφτασε ένας τέτοιος φάκελος ωστόσο όσοι έσκασαν δεν κατάφεραν να σπάσουν ούτε ένα τζάμι...

Καμμιά σχέση δηλαδή με το μύνημα που στάλθηκε πριν κάποιους μήνες στο Χρυσοχοϊδη, με τη μορφή επιστολής-βόμβας και σκότωσε ακαριαία τον υπασπιστή του τότε υπουργού ΠΡΟΠΟ...

Εν ολίγοις φαίνεται πως οι άριστα εκπαιδευμένοι τρομοκράτες μόνο αναστάτωση ήθελαν να προκαλέσουν αυτή τη φορά προφανώς για να διευκολύνουν τα σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης που πυροδότησε η διακαναλική συνέντευξη του ΓΑΠα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργης στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ πάντως Λύκε το είχε αναφέρει απο τια αρχές του Οκτώβρη οτι στήνουν τρομοσενάριο για λίγο πριν τις εκλογές.

monahikoslikos είπε...

@Ανεργοι Δημοσιογράφοι:
Όποιος και να το 'πε από τις αρχές του Οκτώβρη ανοιχτές πόρτες παραβίαζε αφού κάθε παραμονή εκλογών ξυπνάνε οι "τρομοκράτες" ρίχνουν κανα δυο γκαζάκια κι επιστρέφουν σε χειμερία νάρκη, μέχρι να τους ξαναξυπνήσει κανα καλοπληρωμένο συμβόλαιο.....