Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Cherchez la femme, αλλά όχι κατ΄ ανάγκη η έγκλειστη του Κορυδαλλού

Από τις 20 Δεκεμβρίου που ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού φούνταρε στο κενό η χώρα ζει στον αστερισμό του Ζαχόπουλου που ούτε η γέννηση του Χριστού κι ο ερχομός του νέου έτους δεν μπόρεσαν να επισκιάσουν.
Για να μην τρελαθούμε στα καλά καθούμενα και τρέχουμε στους τρελογιατρούς με όσα ακούμε και διαβάζουμε και για να μη νομίζει ο μάγος της παραπληροφόρησης Θοδωρής ότι πάσχουμε όλοι από Αλτσχάιμερ που τρώμε αδιαμαρτύρητα το κουτόχορτο που μας σερβίρουν σε υπερβολικές καθημερινές μερίδες ο ίδιος και τα γιουσουφάκια του στα ΜΜΕ θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.
Στις 27 Δεκεμβρίου (εδώ) εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύαμε το Μέγαρο Μαξίμου ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου για την οποία η αδέκαστη Δικαιοσύνη με ασυνήθιστη ταχύτητα, ανάλογη αυτής που η Δικαιοσύνη της Χούντας είχε επιδείξει το 1967 στην έκδοση διαζυγίου του δικτάτορα Παπαδόπουλου, είχε βρει τον αποδιοπομπαίο στο πρόσωπο της Εύης Τσέκου την οποία προφυλάκισε παραμονή Χριστουγέννων με τις κατηγορίες για εκβίαση (κακούργημα) και συμμετοχή σε αυτοκτονία (πλημμέλημα).
Νωρίτερα πρόθυμα ΜΜΕ (εδώ) είχαν συνδράμει τις αστυνομικές έρευνες υποδεικνύοντας την ατυχή κατηγορουμένη ως ύποπτη ενώ ασμένουσα προσέφερε τις υπηρεσίες της και η δικαιοσύνη «για την διερεύνηση της όλης υπόθεσης, σε κάθε πτυχή και κατά απόλυτη προτεραιότητα» όπως είπε στον υπουργό Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (εδώ).
Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσσόπουλος με ύφος αθώας περιστεράς δήλωνε ότι: «Όταν κάποιος φτάνει να κάνει το απονενοημένο διάβημα δημιουργείται ένα μεγάλο γιατί. Ελπίζουμε οι έρευνες να δώσουν απαντήσεις.»
Κάνει τον ανήξερο ο Θοδωρής για το dvd με τις σεξουαλικές επιδόσεις του Ζαχόπουλου που την επόμενη μέρα θα παραδώσει στον εισαγγελέα ο έτερος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γ. Αδριανός αποδεικνύοντας με τη πράξη αυτή ότι ο υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ένας κλασσικός ψευτο-Θόδωρος που μας έλεγε ψέματα ότι ο Ζαχόπουλος παραιτήθηκε για λόγους υγείας όπως έλεγε ψέματα και ότι δεν ήξερε και περίμενε να μάθει από τις έρευνες γιατί πήδηξε ο Ζαχόπουλος.
Το dvd που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο πρωθυπουργικός συνεργάτης για να ενισχύσει τη ροζ εκδοχή του σκανδάλου που τα πρόθυμα ΜΜΕ προωθούσαν έμεινε κλεισμένο στο συρτάρι του εισαγγελικού λειτουργού (τρομάρα του) για 3 μέρες και παραδόθηκε στον ανακριτή αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης για προφυλάκιση της κατηγορουμένης αφού από το dvd δεν προκύπτουν ενδείξεις για εκβιασμό και ενδεχομένως ο ανακριτής να έμπαινε στον πειρασμό να μην την προφυλακίσει..
Για τη σύμπλευση της Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση έχω ήδη αναφερθεί (εδώ ) σε υστερόγραφο: «Την Τσέκου φοβούνται μην διαρρεύσει τα όσα έλεγε ο Ζαχόπουλος για τον πρωθυπουργό από τα Ντοράκια θα τη βρουν.
Για προσέξτε στα τηλεπαράθυρα τα ερωτήματα που βάζουν τα παπαγαλάκια της Ντόρας και θα καταλάβετε τι τον περιμένει τον Κώστα».

Όσο περνούν οι μέρες όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πίσω από τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, αν ποτέ επιχειρήθηκε, κρύβονται επαγγελματίες με πολιτική κάλυψη που ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον πρωθυπουργό ότι υπάρχουν τόσα και τέτοια στοιχεία που καλό είναι να ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες του.
Η άλλη η επίσημη εκδοχή που υποστηρίζουν όσοι έσπευσαν να δείξουν και να προφυλακίσουν την ατυχή γυναίκα για εκβιασμό του Ζαχόπουλου δεν μπορεί να ευσταθήσει όπως και να την δει κανείς εκτός αν όντως έχουμε προσβληθεί όλοι από Αλτσχάιμερ
Ας δούμε εν συντομία τους πρωταγωνιστές του δράματος τον «εκβιαστή» και τον «εκβιαζόμενο».
Από τη μια ένας κυβερνητικός αξιωματούχος που λόγω της εύνοιας που απολαμβάνει από το πρωθυπουργικό ζεύγος Κώστα και Νατάσα είναι πανίσχυρος και έχει ήδη φάει κανα δυο υπουργούς και υφυπουργούς.
Από την άλλη μια νέα γυναίκα
που αν και αριστούχος έχει περάσει τα 30 της και δεν μπορεί να βρει δουλειά. Μια νέα γυναίκα που υποχρεώνεται από τον πανίσχυρο πρωθυπουργικό φίλο να εξευτελιστεί ψυχικά και σωματικά με αντάλλαγμα την υπόσχεση διορισμού της σε μια θέση στο δημόσιο. Μια νέα γυναίκα που αφού τη «χόρτασαν» την πέταξαν στα αζήτητα και την αντικατέστησαν με μια νεότερη. Και κείνη ταπεινωμένη και οργισμένη περιφέρεται στους διαδρόμους του υπουργείου φωνάζοντας και βρίζοντας, ψάχνει στα κανάλια της τηλεόρασης και του Τύπου πρόθυμα αυτιά που δεν τα βρήκε να καταγγείλει τον εμπαιγμό της και το στημένο διαγωνισμό που την άφησε στα κρύα του λουτρού.
Ένας πανίσχυρος κυβερνητικός αξιωματούχος από τη μια και μια αδύναμη, ανίσχυρη απατημένη και προδομένη γυναίκα που με τις κινήσεις της έχει καταστήσει η ίδια ύποπτο τον εαυτό της αν συμβεί κάτι κακό στον προϊστάμενό της.
Μια γυναίκα με αυτό το προφίλ μπορεί να εκβιάσει τον πανίσχυρο κυβερνητικό αξιωματούχο;
Ας το δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας.
Π
οιες άλλες επιλογές είχε ο εκβιαζόμενος, από την Τσέκου, Ζαχόπουλος για να μην φτάσουν ποτέ τα στοιχεία του εκβιασμού στη δημοσιότητα, να μην κινδυνέψει η θέση του και να μην χρειαστεί να πηδήξει στο κενό με το κεφάλι κάτω;
- Θα μπορούσε να τη διορίσει (δεν θα ήταν ο πρώτος παράνομος διορισμός).
- Θα μπορούσε να της δώσει τα 200 χιλιάρικα (που λένε ότι ζητούσε) από τα κονδύλια που διαχειριζόταν ανεξέλεγκτα ή από τις μίζες για τους αποχαρακτηρισμούς.
- Θα μπορούσε να την παγιδεύσει με σημαδεμένα χαρτονομίσματα (αν και λίγο επικίνδυνο αυτό).
- Θα μπορούσε να της στήσει μια ιστορία ναρκωτικών (από πρόθυμους μπάτσους άλλο τίποτα) και να τη θάψει για καλά στον Κορυδαλλό.

Πολλά θα μπορούσε να κάνει εκτός από το να αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα, να μάθει το Μαξίμου όσα έμαθε και να φθάσει ο ίδιος στο απονενοημένο.
Για να μην κάνει τίποτα από τα παραπάνω ένα πράγμα δείχνει.
Ότι δεν ήξερε ποιοι ήταν πίσω από τον εκβιασμό, επαναλαμβάνω αν υπήρξε εκβιασμός και τι στοιχεία είχαν στα χέρια τους, μεταξύ των οποίων προφανώς και τα ροζ dvd, ενώ ήξερε ότι λειτουργώντας ανεξέλεγκτα λόγω της πρωθυπουργικής εύνοιας είχε αφήσει πολλά ίχνη και στοιχεία ικανά να κάψουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον προστάτη του.
Κι όταν και λόγω της ισχνής πλειοψηφίας των 152 βουλευτών τα στοιχεία άρχισαν να φθάνουν στον ένοικο του Μαξίμου οι εξελίξεις έγιναν και θα παραμείνουν ανεξέλεγκτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΗΕΑ δεν φιλοτιμήθηκε ακόμη να υπενθυμίσει στον κ. Αδριανό ότι το δημοσιογραφικό απόρρητο ισχύει για μάχιμους δημοσιογράφους και όχι για γραφεία τύπου των πρωθυπουργών; Από πού κι ως πού στο Μαξίμου κάνουν ρεπορτάζ, έχουν πηγές και προσβάσεις άρα και έχουν και απόρρητο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η αηδιαστικη γανγκστερικη συμπραξη Δικαστων και Κυβερνωντων ειναι το λιγοτερο αηδιαστικη.
Και κατ'εμε αυτο ειναι και το χειροτερο απο ολα οσα συμβαινουν σε αυτη τη κολοχωρα.

Απολυτη διαφθορα παντου και στη δικαιοσυνη, απο που να περιμενεις ελπιδα?

Ανώνυμος είπε...

βγαλε ενα "αηδιαστικη", ξεφυγε στο μονταζ ;)

Swell είπε...

"...και περίμενε να μάθει από τις έρευνες γιατί πήδηξε ο Ζαχόπουλος." Αν μου επιτρέπεις, νομίζω ότι μετά το "πήδηξε" πρέπει να προσθέσεις το "από το μπαλκόνι." Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.