Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Η ανακαίνιση πέτυχε το ερείπιο καταρρέει

Ο Μητσοτάκης με 151 βουλευτές, με Αντρέα Παπανδρέου αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατάφερε να κυβερνήσει τριάμισι χρόνια ΄90-93 και να περάσει ένα σωρό αντιλαϊκά μέτρα χωρίς κραδασμούς μέχρι τη στιγμή που ο Μάνος θέλοντας να ξεπουλήσει τον ΟΤΕ σε ξένους «τα ΄σπασε» με το μεγάλο αφεντικό που τους τράβηξε το χαλί και τους έριξε σε μια μέρα.
Τώρα ο Καραμανλής με 152 βουλευτές, νωπή την ανανέωση της λαϊκής εντολής, με το ΠΑΣΟΚ να σφάζεται και τους υποψήφιους προέδρους του να ξεκατινιάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, δείχνει να παραπαίει με ένα σωρό κυβερνητικούς βουλευτές να ασκούν κριτική από τα …αριστερά.
Ένα μήνα μετά τις εκλογές και ο άρχων του Μαξίμου εκβιάζει λέει τους βουλευτές τους με …πρόωρες εκλογές.
Κι ακόμα δεν ξεκίνησε η νέα τετραετία, δεν αυξήθηκε ο ΦΠΑ, δεν αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια ως Μακεδονία και δεν μπήκαμε στα δύσκολα με το ασφαλιστικό.
Καημένε Καραμανλή που ήθελες να συντρίψεις και τους νταβατζήδες όταν δεν μπορείς να βάλεις τάξη στο μαντρί σου.
Η μόνη που δείχνει αμέτοχη του χαμού και καραμανλικότερη του Καραμανλή είναι η Ντόρα κι αυτό είναι που με ανησυχεί γιατί είναι γνωστό ότι η Ντόρα έχει βάλει στο μάτι την καρέκλα του.
Αν τώρα εγώ υποθέσω ότι πίσω από τους αντάρτες είναι το Μητσοτακαίικο αμαρτάνω;

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και που να δεις τι μας ετοιμαζουν για μετα...

Pike είπε...

Το μητσοτακαίικο είναι πίσω από ¨ΟΛΑ όσα συμβαίνουν στη ΝΔ :))

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός μας φύλαξε (μη σου πω κι οι Άγιοι Πάντες, ο Αλλάχ, ο Βούδας, όλοι μαζί) κι ο Γιώργος ο Σανδάλης, αυτός με τα "ψυχολογικά προβλήματα", δεν την έφαγε τελικά τη Ντόρα όταν την είχε πυροβολήσει με καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό της, το Δεκέμβριο του 2002.
Φαντάσου να τη σκότωνε: σήμερα "δελφίνος" του Καραμανλή θα ήταν ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης! Τον φαντάζεσαι πρωθυπουργό; 9.977.000 Έλληνες (δηλαδή όλοι εκτός του Μητσοτακέϊκου και των κουμπαριών του)θα παίρναμε τα διαβατήριά μας να ζήσουμε κάπου αλλού. Πού; Οπουδήποτε!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά μόνοι σας τα σκέφτεστε όλα αυτά ή με παρέα;
Ο βουλευτής πρέπει να έχει άποψη σωστά;
Όποιος δεν του αρέσει κατεβαίνει απο το τρένο !
Και μην σφάξουμε, πάλι Ν.Δ θα έχουμε!

iLiAs είπε...

..το βαμπίρ τρίβει τα χέρια του.