Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Φύγανε οι κλέφτες και ήρθανε οι λήσταρχοι

Σε βαριά περισυλλογή και κατάθλιψη έχουν περιέλθει οι ακραιφνείς Νεοδημοκράτες με τα όσα βλέπουν και ακούν καθώς φοβούνται ότι ωσονούπο έρχεται η ώρα που θα εμπλέξουν στα σκάνδαλα προσωπικά τον ίδιο τον Καραμανλή.
Φύγανε οι κλέφτες και ήρθανε οι λήσταρχοι ακούσαμε να λέει χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ένας Μανιάτης ψηφοφόρος της Δεξιάς από την εποχή της ΕΡΕ το 1956 εκφράζοντας το κλίμα αναστάτωσης και απογοήτευσης που τους έχει καταλάβει.
Από το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο με τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού, ο Καραμανλής βγήκε σχεδόν αλώβητος καθώς και φρέσκος και άπειρος ήταν και γιατί οι υποκλοπές συνδέθηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και όλοι σκέφτηκαν ότι η αντιμετώπισή τους ήταν δύσκολο να γίνει.
Να μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με κάποιους δικαστές προσπάθησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο των υποκλοπών και υποχρεώθηκαν να το παραδεχτούν ένα χρόνο αργότερα και μόνο όταν αυτό αποκαλύφθηκε από τον Τύπο (εφημερίδα τα ΝΕΑ).
Το καινούριο σκάνδαλο επίσης έγινε προσπάθεια να συγκαλυφτεί και ίσως να τα κατάφερναν αν δεν πήδαγε από το μπαλκόνι ο Ζαχόπουλος.
Αυτό το σκάνδαλο, όμως, ίσως να είναι το τελευταίο καθώς οι διαστάσεις του είναι τέτοιες που πιθανόν να παρασύρει σε πτώση (όχι από το μπαλκόνι, που τέτοια ευαισθησία από Καραμανλή) την κυβέρνηση και η Ν.Δ να υποχρεωθεί να αλλάξει αρχηγό όταν βγουν όλα τα στοιχεία στη φόρα.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για βιντεοταινίες 70 ωρών με πρωταγωνιστή το Ζαχόπουλο και όχι μόνο.
Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο όλα αυτά τα βίντεο να τα τράβηξε η Ευη Τσέκου, αν δεχτούμε ότι αυτή είναι που τράβηξε το επίμαχο βίντεο που το Μαξίμου έστειλε στον ανακριτή, και αυτό γιατί κάτι τέτοιο χρειάζεται και υποδομή και χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.
Δημοσιογραφικές επίσης πληροφορίες λένε ότι στο Μαξίμου δεν έφτασε μόνο
το βίντεο που στάλθηκε στον ανακριτή αλλά και άλλα βίντεο με στοιχεία για κατασπατάληση δημοσίων πόρων και μέσω της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ανέμη στην οποία προεδρεύει η σύζυγος του πρωθυπουργού Νατάσα.
Ο πανικός που είναι διάχυτος στις κινήσεις και του χειρισμούς του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος δείχνει ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, κάποιοι μάλιστα λένε ότι αν βγουν προς τα έξω αυτά που περιλαμβάνονται στα βίντεο, που έχουν φθάσει στο Μαξίμου, θα πέσει η κυβέρνηση (άντε με το καλό).
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου «σηκώνουν» σιγά σιγά το θέμα, στοχοποιώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό με χαρακτηρισμούς για μαφία κλπ
Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ότι ήρθε η ώρα ο Κώστας Καραμανλής να μιμηθεί το θείο του και να το σκάσει στο εξωτερικό με δανεικό διαβατήριο.
Αν μάλιστα ψάξει στο σπίτι ίσως βρει και το διαβατήριο με το όνομα Τριανταφυλλίδης που είχε χρησιμοποιήσει ο θείος του για να το σκάσει στο Παρίσι όταν ηττήθηκε στις εκλογές του 1964 από το Γεώργιο Παπανδρέου (παππού).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι να πεσει η κυβερνηση (που πρεπει να πεσει) ...το θεμα ειναι πως θα διαλυθει ολο αυτο το συστημα που πραγματικα κατατρωει τη χωρα δεκαετιες τωρα.
Ωραια να φυγει ο Καραμανλης, ποιος ομως απο το υπαρχον πολιτικο σκηνικο σας κανει οτι μπορει να καταπολεμησει τη διαφθορα?
Πως γινεται να ξεσκαρταριστει η δικαιοσυνη απο τους πολιτικαντηδες επιορκους λειτουργους της?
Πως θα καθαρισει η δημοσια διοικηση απο τα λαμογια?

Και το κυριως ερωτημα ειναι..ποσοι αληθεια Ελληνες ειναι υπερ του υπαρχοντος συστηματος?
Ποσοι θα συνεχισουν να υπερασπιζονται τα κεκτημενα τους και θα στεκονται εμποδιο σε οποιαδηποτε ιδεα για μεταρρυθμιση?

Οι Δημοσιοι υπαλληλοι, οι των ΔΕΚΟ, οι συνδικαλιστοπατερες, οι εργολαβοι, οι μιζαδοροι, οι εχοντες μπαρμπα στην κορωνη, οι απατεωνες, τα καρτελ, οι κατεχοντες κ.ο.κ., αληθεια πιστευετε οτι θα νικηθουν ευκολα ή θα αποκτησουν ξαφνικα κοινωνικη συνειδηση?

Η σημερινη κυβερνηση πρεπει να ειναι η πιο αλλοπροσαλη, ανικανη, επικινδυνη και αντιλαϊκη ever.
Αλλα το να πεσει δε ειναι η μονη λυση. Πρεπει να ειναι η αρχη.

Γιατι αλλιως τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομη.

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη αποτυχημένη απόπειρα; (περίπτωση Ηρακλή Κουτελίδα που έπεσε σε νταλίκα στη λεωφόρο Ποσειδώνος). Όπως πάει το πράγμα, η τρίτη θα είναι και φαρμακερή και μεγάλου ειδικού βάρους... (προβλέπω φουντάρισμα με πέτρα δεμένη στο λαιμό κάπου στα νερά της Ραφήνας).
Ανέμη, έ; Και μέχρι πού φτάνει η κλωστή της ανέμης Λύκε; μήπως μέχρι κατά Κρήτη μεριά ή όχι;

monahikoslikos είπε...

@ zaffy: Ασφαλώς με μόνη την ανατροπή της κυβέρνησης δεν λύνεται το πρόβλημα, θα συμφωνήσεις όμως πως είναι μια κάποια διέξοδος στο αδιέξοδο.
Για τα υπόλοιπα μην τα περιμένουμε από τους βολεμένους, έχουν και οι λαοί τις ευθύνες τους.

@ zalmixis: Κόκκινη κλωστή δεμένη και στα ...Ανώγεια τυλιγμένη στης Νατασούλας μας τη μέση.
Το 2002 με τις συλλήψεις της 17Ν οι άνθρωποι πέφτανε από τα σύνεφα, σήμερα πέφτουν από μπαλκόνια, πέφτουν σε νταλίκες, μπορεί να πέσουν και στη θάλασσα αλλά όχι ο συγκεκριμένος.