Και ο μοναχικός λύκος ...λύκος είναι...!!!!

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Μεγάλη Δευτέρα για το Θέμο

Τσοβόλα και Κατσαντώνη, δύο από τους καλύτερους και ακριβότερους δικηγόρους προσέλαβε ο Θέμος Αναστασιάδης που είναι φανερό ότι φοβάται πως μπορεί να γίνει συγκάτοικος της Τσέκου στον Κορυδαλλό.
Μετά και τις καταγγελίες του Τριανταφυλλόπουλου ο Θέμος φαίνεται να έχει στριμωχτεί για τα καλά αν και η εκδοχή για το ποιος έδωσε και ποιος πήρε το DVD στη συνάντηση στο Βυζαντινό του Χίλτον που ξεκίνησε ως χιουμοριστική εκδοχή από το στενό συνεργάτη του Θέμου, το Βαγγέλη Περρή, αλλά όλα δείχνουν ότι αποτελεί και το «καλό χαρτί» του Θέμου μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό και να τινάξει στον αέρα το Μαξίμου μαζί με τους ενοίκους του.
Σύμφωνα με την εκδοχή αυτή στη συνάντηση στο Βυζαντινό ο Θέμος δεν παρέδωσε κανένα DVD στον Αδριανό αλλά ο Αδριανός έδωσε στο Θέμο το DVD με τις πίπες του Ζαχόπουλου.
Βέβαια το τι θα υποστηρίξει ο Θέμος, που βλέπει τα κάγκελα του Κορυδαλλού να τον πλησιάζουν με αστρική ταχύτητα, μικρή σημασία έχει αν αυτά που θα πει δεν μπορέσει και να τα τεκμηριώσει.
Ούτε βέβαια και μια κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των 2 ανδρών από τον ανακριτή θα έχει αποτελέσματα αν ο καθένας επιμείνει στη δική του εκδοχή.
Αν όμως ο Θέμος έχει κανέναν άσσο στο μανίκι (π.χ κασετοφωνάκι με τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον Αδριανό) τότε φασκελοκουκούλωτα, ο σεισμός στο Μαξίμου δεν θα έχει προηγούμενο.
Με αυτά τα δεδομένα τι μέλει γενέσθαι τη Δευτέρα;
Ο Θέμος προσέρχεται ιδία βουλήσει στον ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση ενώ την ίδια μέρα με υπόμνημα στην ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) θα δώσει εξηγήσεις για τα 5 εκατ. μαύρα ευρώ που έβαλε στο λογαριασμό του τον περασμένο Ιούλιο.
Πολύ μεγάλη μέρα δηλαδή η Δευτέρα για το Θέμο που ελπίζει να μην εξελιχτεί σε Μεγάλη Δευτέρα γιατί να μην μας διαφεύγει ότι και η Τσέκου ιδία βουλήσει προσήλθε να καταθέσει και πριν καλά καλά το καταλάβει μετακόμισε στον Κορυδαλλό.
Είναι βλέπεις και οι ακριτομυθίες που διέρρευσαν μεσοβδόμαδα από τα ανακριτικά γραφεία ότι ο Θέμος θα γίνει ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

7 σχόλια:

o geros είπε...

Ερώτηση 1: Αν και όταν λάμψει η «αλήθεια» τους, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα προσπαθήσει - τουλάχιστον - να αυτοκτονήσει; Ερώτηση 2: Δέχομαι ότι τα μύρια τα βρήκαμε. Είναι μόνο αυτά; Και μόνο προς τον... φερόμενο ως video-κομιστή; Ερώτηση 3: Ποιος είπαμε ότι τα έδωσε και για ποιο λόγο;
Γενικά: Παρακολουθώ τις εξελίξεις με πολύ ενδιαφέρον. Δεν με ενδιαφέρει πια το τι θα γίνει! Εστιάζω κυρίως στον τρόπο που χειρίζονται το θέμα οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι και διασκεδάζω με αυτά που ακούω! Μακάρι να βρισκόμαστε ενώπιον στην αρχή του τέλους μιας εποχής (πολιτικής, δημοσιογραφικής, δικαστικής ή άλλης) και στην αρχή μιας νέας...

monahikoslikos είπε...

@ geros: Φίλε ως γηραιότερος μου επιτρέπεις να αρχίσω από το τέλος.
Το δίχως άλλο βρισκόμαστε στην αρχή του τέλος μιας εποχής. Ωστόσο αναρωτήθηκες αν το καινούργιο θα είναι καλύτερο ή όταν γεννηθεί, με το καλό, θα πούμε "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
Πάμε τώρα στα πρώτα, "αν και όταν λάμψει η "αλήθεια" τους" γράφεις και σου αντιστρέφω την ερώτηση πότε πραγματικά μπορεί να λάμψει μια αλήθεια σε εισαγωγικά;
Για τα μύρια και τις πηγές τους ας μην το ψάχνουμε καλύτερα. Νομίζω ότι το μαγαζί (πρωτο θέμα) είναι γωνία και φέρνει καλά λεφτά βρόμικα και μη.
Άλλωστε όπως λένε οι παλιοί τα πιο ακριβοπληρωμένα ρεπορτάζ είναι αυτά που δεν δημοσιεύτηκαν.

Αποψη είπε...

Κάτι μου λέει ότι θα έχει άσσους στο μανίκι του. Όταν παίζεις σκληρά παιγνίδια πρώτα και πάνω απ' όλα καλύπτεις την πλάτη σου. Δεν δείχνει λοιπόν να αποκτά συγκάτοικο η Τσέκου, τουλάχιστον με ευκολία.
Αλλά και σεισμός...; Και να γίνει πόσα ρίχτερ να είναι; Σιγά μην κουνηθούμε ιδιαίτερα.
Μήπως λοιπόν το ρολόι άρχισε να μετράει αντίστροφα για το αρχείο;
Το σίγουρο είναι ότι η μάχη εξελίσσεται σε εκδοτικοδημοσιογραφικά χαρακώματα και προς το παρόν χάνει η αξιοπιστία των δημοσιογράφων. Ο κόσμος μπούχτησε.

monahikoslikos είπε...

@ αποψη: με το τελευταίο συμφωνώ, δεν έχει πάτο ο ξεφτυλισμός του, άλλοτε, λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.
Για το αν πραγματικά έχει άσσους στο μανίκι ο Θέμος εξακολουθώ να αμφιβάλω δέχομαι όμως ότι όλες οι πλευρές (Μαξίμου και Θέμος) θα ήταν ευτυχείς να δουν το φάκελο στο αρχείο αν και το βλέπω χλωμό.

koptoraptou είπε...

Ξέρεις με τι ευλάβεια σε διαβάζω, αλλά κάτι μου λέει ότι ένα τετοιο παιδάκι δεν θα έφτανε μέχρις εδω χωρίς ένα αποδεικτικούλι, μια φωτό, ενα κάτι τέλος πάντων... Καλημέρες!

monahikoslikos είπε...

@ koptoraptou: Αν πρόσεξες δεν παίρνω θέση, αν και πιστεύω ότι ο Θέμος είναι άγρια στριμωγμένος, όπως μαρτυρεί και η δική του στάση (πρόσληψη Κατσαντώνη, Τσοβόλα).
Εξάλλου εξακολουθώ να πιστεύω ότι το deal ξεπρνά και το Θέμο και την Τσέκου.
Κοντός ψαλμός λοιπόν....

marayia είπε...

@MOnaxikos Lykos; "ο Θέμος είναι άγρια στριμωγμένος, όπως μαρτυρεί και η δική του στάση (πρόσληψη Κατσαντώνη, Τσοβόλα)."
γιατί ο Ζαχόπουλος? Λυκουρέζο πήρε!
εδω τα καλά DEALS!
@ Ο GEROS : Πολύ φοβάμαι πως βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας πολύ χειρότερης!
Και μια κι ανέφερες τη λέξη δικαστικής ..Εχουμε στη χώρα μας και από αυτή? Εγώ γιατί νομίζω ότι έχουμε μόνο ζούγκλα?
Την καλημέρα μου και στους δυο σας